...ma 17nas a chodzu zeny a v oiach otazku co laska zmeni...

JT

Slniečko teba ešte nikto nezglbal. Odpusti si tie poznámky na moju adresu, vlastne za to aj z časti môžte vy všetky ktoré ste namiesto aktívnych príspevkov len reagovali na môj jeden v úvode, čo sa staráte všeci do toho čo si ja myslím, na to mala odpovedať len Kiera, ale vy všetky čo ste tu okolo 7 ste sa pustili do mňa, to je akože najlahšie spustiť sprisahanie na osobu, ale ako vám to teraz pomôže, hlavná aktérka je preč. Takých mám najradšej, teraz je to všetko na mne hodené a keby len to, tu prichádzajú ďalšie a ďalšie baby, ako KORALKA NATA, BREKEKE, SLNIECKO čo vedia, že už situáciu nevrátia na pôvodné miesto, ale prosto neodpustia si rýpať do mňa, veď ste nie o nič lepšie ako ja. JA som sa tiež snažil na začiatku, trochu neobvyklím spôsobom, aj negatívneho treba, ale ja to lepšie neviem, lebo som to prirovnal k tomu aké som to mal ja ťažké, tak som to prisúdil aj KIERE. Vy si myslíte, že mne tiež neni ľúto, že aktérky tu viec niet, ale čo už sprvím keď je moc urážlivá. Celá táto téma je strašná to keď si človek prejde tak len samá hádka a mudrovanie. A ty kiera aktualizuj prosim ťa, všetkých to poteší!!!

JT

Dobre, tak budte všeci nasratý na mňa, lebo neznesiete negatívnu odpoveď. Ja neviem čo spravíte, keď sa vám nepodarí scchudnúť na vašu vysnívanu váhu. Ja som vás na to len upozornil.

koralka nata

Jt a nezabudni zacat utocit pre zmenu na mna....ze som arogantna atd..

prosim precitajte si vsetci prispevky od JT-ho a ohodnote sami ci mam pravdu...alebo sa mylim....dakujem za podporu
p.s-kiera je mi luto ze som nezasiahla skor stojim na tvojej strane ozvi sa

koralka nata

az teraz som si precitala tuto temu a ako fakt ma to dojalo...nemam uz sice nast ale tu sa ozaj ludia snazia riesit svoje problemy ako kiera a kazdy teda nemenovana osoba na nu utocila ako by kiera niekoho zabila....chudak dievca uvedomujes si ake to joze mat dosledky na jej psychyku....???ona je este vo vyvoji a ked jej nejaky hlupak ako JT bude nadavat ,ponizovat a zhadzovat tak aky clovek z nej vyrastie...JT vaz slova keby ze toto co si napisall jej je adresovane mne...vlastne ani nemusi aj tak si to beriem osobne hoci mam idealnu postavu ...ty asi ani niesi clovek ale nejake mostrum bezcharakterne bezcitne...

p.s.kiera ozvi sa ci si v poriadku nic si z neho prosim ta nerob....len napis ci si ok

zujky

JT a uz prestan kazdeho obvinovat a ratam dokonalu (smiesne) vahu PODLA SEBA... .Lebo vies, aj my sa mozme pustit rovnako do teba !!!
Uzavrime minulost!!!

ZUJKY

JT: Lutujem kazdu jednu spravu, co som ti napisala... .Si jednoducho clovek,ktory do kazdeho rype.
Ja som od zaciatku kieru branila pred tvojimi stupidnymi prispevkami: ,, ako to nezvladne.. a nech si nefandi a ze nema byt preco na seba hrda.. ".
A NENAPISALA SOM JEJ TYCH PAR RAD... ze hrn hrn.. len nech sa zachranim... .CO ty vlastne o tom vies!! V tejto teme sa chudne a nie nabera !!!

tysialekkt

JT............. ako y teba nikto hlupaka robit nemusi ty si ho zo seba spravil sam............... a ze by sme ta mali radi keby sme ta spoznali to pochybujem lebo dobry chalan by mal byt aj gentlemanom....a gentleman by toto babe nikdy nenapisak............... ty si chudak a neviem o co sa tu snazis............ chod radsej prec aj tak si tu setkych iba nasral a teraz ani nepis ze si nic zle nespravil sak si vsimni kolko ludi tu je proti tebe a to by len tak z nicoho nic neboli............ omg

tucibomba

JT: Original pre mna?Uplne mi staci ak budem vazit 63kg.Teraz mam miery 99 - 75 - 99.
Nerobim z Teba hlupaka,len sa pytam.