Vazene damy, ktore ste nastvane na JT !
chapem vas, no zaroven by som vam rada nieco napisala a to v suvislosti s chudnutim. pred niekolkymi rokmi som bola riadna tucibomba, spoluziaci sa vysmievali, atd.., ved to poznate. raz mi moja sestra, ked som si skusala nove saty, povedala, ze som celkom pekna baba, ale velmi tucna a to ma robi skaredou. strasne som sa urazila, plakala, hnevala sa na nu. no to, ze mi to vykricala do oci, to, ze ma ranila, tak mi vlastne pomohla k tomu, resp., vyhecovala, aby som schudla. som je za to vdacna. takze na druhej strane je aj dobre mat tu takeho protivnika, ako je JT, clovek mozno zacne premyslat o sebe.
koralka nata,
tie dievcata, ktore sa dostanu k vam na psych., maju velmi nizke sebavedomie, zlu vychovu, preto su tak labilne. vies, ja ich vobec nelutujem a dost mi aj vadi, ze sa liecia z penazi, z danovych poplat., teda, aj z mojich! to sa tyka aj alkoholikov, narkomanov a gemblerov! a v buducnosti by si mala zvazit, co prajes ludom, ako napr., JT, ze sa mu to vrati na detoch! ved je to smiesne, ze jedna dospela zena bude pisat taketo veci. JT sa vobec nezastavam, je pre mna neutral, ako zbytok na fore, no nedalo mi, aby som nereagovala.