ALS - amyotrofická laterálna skleróza

Príspevok v téme: ALS - amyotrofická laterálna skleróza
m+m

Dobry den.Otvaram temu na toto ochorenie,nakolko sa o nom malo pise a je zopar ludi aj na Slovensku,ktori ju maju.Presiel rok,odkedy ju diagnostikovali mojmu otcovi.Choroba velmi rychlo progreduje.Otec za rok schudol 25 kil, je slaby a pohybuje sa uz len s pomocou bariel.Budem rada,ak sa podelite o to,ako to prebieha u vas,resp.vasich blizkych,ake metody terapie skusate.My sme uz skusili takmer vsetko.Aj alternativnu medicinu, aj liecitelov, ale bezuspesne.

AVI

domace digitalne vahy vazia s presnostou na 0,5 kg.. jedine mozne riesenie je, ze najprv sa niekto odvazi a potom vezme na ruky leziaceho pacienta a odcita svoju vahu. inak sa s tym asi neda poradit..

Lobo

Pri ochorení je dôležitá vyvážená strava, nezaťažujúca organizmus a hlavne dopestovaná v našich zemepisných podmienkach. Droždová pomazánka s ovsenými vločkami dá telu viac B vitamínov ako celodenné pregĺganie doplnkových bobulí. Jedno vajce od sliepky chovanej na dvore obsahuje potrebné množstvo omega3 kyselín a takto by sa dalo pokračovať pri každej telu potrebnej zložke. Rôzne exotické prípravky by nemali ublížiť, ale mohli by výrazne zaťažiť peňaženku.
Potreboval by som skôr poradiť, ako v domácich podmienkach odvážiť ležiaceho s presnosťou na 0,5kg.
Fenomén stanovenia diagnózy ALS, len na základe ,,prvotných príznakov" mi príde ako zbytočná hystéria. Vždy sa na to ide vylučovacou metódou a každý lekár si 2x premyslí kým ju vysloví. Samozrejme, tak ako sú seriózni lekári a liečitelia, existujú ak narcistickí diletanti.S tým nič nespravíme.

RNG

Nuz na "chronicku" boreliazu, ktora obcas zasahuje aj nervovy system, je ucinne brat extrakt z olivovych listov v davkach ucinnej latky 3 x 300 mg oleuropeinu dlhe mesiace a potom este zopar mesiacov aspon 2 x 150 mg oleuropeinu.
Mam to vyskusane na troch pribuznych kde sa lekarom nepodarilo pomocou atb boreliozu potlacit,stale sa im to vracalo, a po brani extraktu z olivovych listov dlhodobo z toho vysli a uz viac rokov maju pokoj.Takze si myslim ze aj druhi by mohli mat z toho uzitok.
Odvtedy poznam aj formu aminokyseliny, NAC, odmaskovac borelii a inych zamaskovanych infekcii, tiez mnohi lekari spominaju Samento/prima una de gato. Byt pacientom, kde je podozrenie alebo dokonca ako taky dokaz na borelie alebo chlamidie, beriem vsetky tri spominane , minimalne. Nakoniec su to len potravinove doplnky, takze nemaju ziadne skodlive postranne ucinky. Ak ti to nepomoze, tak ti to aspon neposkodi. A definitivne na borelie, chlamidie, mykoplazmy, L-formy a biofilmy je to ucinne, podstatne viac, ako antibiotika, aj ked to v USA nemoze nikto otvorene povedat, inac ma na krku FDA a sudy, lebo podla monopolnej federalnej organizacie na nasu "ochranu" jedine liecive ucinky mozes legalne tvrdit len na nimi schvalene lieky, bez ohladu na to, co naozaj lieci a co nie.
A ostatok sveta ma alebo podobne organizacie, alebo je pod tym istym vlpyvom, alebo ma iny zdravotny system celkove, a ten sa u nas nijak nepropaguje,skor zamlcuje ako je to napr v Indii, Cine a Japonsku.

Ako som uz casto pisal, mnohe tzv "autoimunne"su casto spojene s menovanymi nakazami, preto je vzdy dobre tie nakazy patricne adresovat, tj odmaskovat a znicit.

PaloS

Miro73
môjmu otcovi tiež urobila lekárka biorezonanciu a povedala, že také zaplavené telo ešte nevidela. Otec mal veľmi vysoké testy na borelie v IgG, čiže chronická, no liečbu sa mi nepodarilo zohnať. Tá lekárka mu odporučila PM Chlamydil Extra a homeopatické kvapky GALIUM-HEEL. Potom som sa dostal k MUDr. Ďurovskej, tá mu nasadila Amoxiciline Medoclav a antimykontiká Nizoral na 60 dní a začal užívať k tomu probiotiká. Od feruára do augusta, kedy som bol za MUDr. Ďurovskou, schudol otec 26 kg. Na budúci týždeň končí tých 60 dní. Počas tejto liečby tými atb, začal otec viac jesť, prestal chudnúť a pribral 1,5 kg. Boli zase na tú biorezonanciu a lekárka povedala, že otec sa začal čistiť. Či fakt, to vie len ona, ak vie. V pondelok treba ísť zase za MUDr. Ďurovskou, na konzultácie a asi predpíše ďalšie atb. Inak stav, čo sa týka nerozprávania, ťažkosti s prehĺtaním a vytekanie slín sa nezmenil.

Miro73

Zdravim

...vcera mi kamaratka hovorila ze v Modrom z neba davali pribeh o ALS, v diskusii je vela prispevkov , je ich tam na nestastie aj vela takych na styl modreho z neba, ale su tam aj niektore ktore ma zaujali, mozno zaujmu aj vas . kto by mal zaujem , tu je link www.facebook.com , je to pribeh o Mesíkovcoch. ako som to tak cital , vela ludom by som povedal ze bolo dianostikovane ALS ale v skutocnosti ho nemaju, (BTW ani ja neverim ze moj otec ho ma). lekarom ked sedia priznaky tak ich tam automaticky supnu, bez toho aby "badali" dalej
preto ak mate niekto pochybnosti o svojej diagnoze tak skusajte alternativnu medicinu.

...netusim preco sem moje prispevky vzdy hodi 2x :)

RNG

Tym som myslel, nikto nepozera na ine moznosti, nez to, co im radia ich lekari, ktori su v tomto pripade bezmocni a nanajvys adresuju zmiernenie symptomov?
Alebo si myslite, ze nazory lekarov, co sem pisem obcas su blbost len pre to, ze ich ostatni lekari nepoznaju, ignoruju alebo dokonca potlacaju???

Ved si musite uvedomit, ze kazda nova myslienka nebola automaticky prijata medickou komunitou, tj bola urcity cas alternativna.
A mnohe je ekonomicky pre medicku komunitu nevyhodne prijat, tj zostavaju napriek svojej ucinnosti zatlacane alternativy.

Len napriklad sterilizacia a mikroby bol koncept, co trvalo medickej komunite 40 rokov prijat. A priekopnikov v tomto smere vysmiali a prenasledovali a snazili sa umlcat.
Preco si myslite, ze dnes v "modernej" dobe su pristupy medickej komunity uz rozdielne, odrazu?!? Lebo vam to tvrdia?...

AVI

to je strasne.. nase zdravotnictvo je na tom biedne. my sa tiez kazdy den stretavame s bezmocnostou, aroganciou a hlavne neochotou. ved oni su za to plateni, tak preco si neplnia svoju pracu. skladali prisahu, ktora je tu na slovensku..na nic. nehadzem vsetkych do jedneho vreca, lebo najdu sa aj vynimky. ked je sestricka malo platena, tak sa nepretrhne a necha pacienta sa trapit. moji rodicia su obidvaja ucitelia, cely zivot mali stresy, nervy a nezaplatenu pracu. a co mali robit? vykaslat sa v skole na deti? je to cele zacarovany kruh. je mi do placu, ked si na to pomyslim.. nechapem, ako moze lekar povedat taku vec, ze uz sa Vam ocko nevrati. ved on je tu na to, aby urobil vsetko pre neho.. strasne ma vedia rozculit take veci, ale najhorsia je ta bezmocnost... snad sa nieco zmeni a aspon nase deti to budu mat lepsie. myslim na Vasho ocka a drzim mu palce.