Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
ahojte, ja som tiez brala novynette, a prestala som po troch mesiacoch, pretoze sa stale neupravovala jedna vec-jedine z tychto tabletiek som mala smutnu, depresivnu naladu. ked som ich zacala, ani sa nepytajte, potom to bolo lepsie, ale aj tak, uz by som ich nechcela. moze byt, ze patrim medzi zeny kt. reaguju na ne takto, mozno nas nie je vela, ale toto je moja skusenost.
dakujem ti Tami, aspon to skusim, akoze nemam az take strasne problemy s pletou ale chcela som sa uz toho zbavit no a pri kazdej HAK je uvedene ze dobre vplyva na plet tak uvidime:)
palacinka> brala som novynette,ale problemy s pletou ani s nicim inym som nemala,tak ti neviem poradit..ale patria k tym lepsim.Musela som ich vysadit,lebo mi sposobili problemy s pecenou..Neviem ci prave novynette,ale vseobecne HAK
chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenots s HAK Novynette , teda ci to zlepsuje plet, nakolko ja mam mastnu problematicku plet a lekarka mi to predpisala kvoli tomu a este aj pre menstruacne bolesti. Vazne to zabera?
ja beriem novynette uz vyse roka doteraz som ziadne problemy nemala. chcme sa len spytat. zabudla osm totizto vziet jednu tabletku (bola to stvrta v poradi) a zistila som to az na druhy den teda po 24 hodinach. vzala som teda obe naraz, ale v lataku sa pise, ze ak je to 36 hodin mala by som ju vynechat. teraz som si lae neni ista, lebo v tom letaku je to dost nezrozumitelne. nemozete mi prosim poradit co a ako? svojmu lekarovi sa nemozem dovolat. dakujem.
Ahojte, od Novynette som hrozne pribrala. Teraz užívam Nuvaring a som s ním nadmieru spokojná. Po diete som si udržala svoju váhu a nepribrala som ani gram aj napriek tomu, že užívam HAK
Ja uzivam novynette uz 2 roky a nikdy som nemala ziadne problemy, urcite by som tuto antikoncepciu nemenila, Aj preto, ze ju odporuca moj gynekolog pretoze je neskodna a zena ju moze brat ako dlho chce aj bez prestavky.
ahojte.. ja som Novynette brala mesiac a dva tyzdne.Menstruaciu som dostala cez pauzu-pred tyzdnom a pol.Potom som zacala brat druhy platok tabliet, zacal ma boliet zaludok, mala som ranne nevolnosti.Po piatich tabletkach som ich vysadila a po troch dnoch som opat dostala menstruaciu. Chcem sa opytat ci s takou reakciou mate skusenosti, ja som v zahranici a navstivit doktora je tu dost velky problem. Dakujem za odpoved
Ja som asi dva roky uzivala Logest ale vyzerala som jak sudok, nebolo mi najlepsie, ale zase co clovek pre sex neurobi.:) Potom som skusila Novynette a bolo aj je to super. Nic ma neboli, nepriberam a aj chut na sex ma nepresla. A beriem ich asi rok.