Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
Ahojte, potrebovala by som radu. je nutne aby som zacala uzivat antikoncepciu ked s mojim priatelom nespavame spolu casto a ak ju aj zacnem uzivat ci mozem mat sex hned alebo sa mozu dostavit nejake vedlajsie ucinky pripadne musim pouzit este aj kondom? Vdaka moc
Ahojte chcela som sa opytat..to spinenie moze ale nemusi byt?? dakujem
chcem sa spytat ze ci je jedno ktorym dnom na blistry zacnem..lebo je tam napriklad pondelok a ja dostanem menstruaciu az v stredu povedzme..tak to mam brat od ten dalsej tabletky v stredu??alebo mam brat od toho pondelka??nemoze sa dako znizit ucinok ak nezacnem tou prvou tabletok ktora tam je v smere tych sipok??dufam ze sa to da chapat...za odpoved dakujem..nemala som cas sa rozpravat s gynekologom kedze ho teraz menim a je s tym vela vybavovania..
ahojte ja to beriem tyzden..a boli ma kus pod kolenami aj to mam opuchnute..ma dakto taku skusenost? ..dakujem
Drobna223- ahoj je to jeden z tych vedlajsich ucinkov.nicoho sa bat nemusis.. ma to vela bab,co tuto antiku, berie co poznam.. vsetko je ok. :)
Mullerka- dakujem ti velmi pekne :) pre lepsi pocit som sem napisala.. zato predsa nic nedam..a k tej pleti... ano u mna nastalo minimalne zlepsenie.. ale nemam nejaku zlu plet,cize to nejako neregistrujem ale minimalne uricte ano.. ale od toho netreba naozaj vela cakat.. a este raz vdaka :)
Lienocka, nezalezi, ci to beries rano alebo vecer, ale ci beries pravidelne, nemusi byt ta ista hodinka, ale aspon cca pravidelne kazdych 24 hodin. Takze pokoj. A ano, ucinkuje aj pocas pauzy, ako kazda ina antikoocp. Beriem Novynette rok, mozem potrvdit :) Mna by zaujimalo, ci niektora postrehla pri Novynette zlepsenie pleti... lebo v tomto som asi cakala privela... kedze som si nic lepsie nevsimla :( na pleti.
Ahojte..chcela by som sa opytat...vela bab hovorilo ze HAK Novynete ucinkuje aj pocas 7 dnovej pauzy...hm ucinkuje aj 8 den ked spis s priatelom rano ale HAK uzivas az vecer? stale ma svoj ucinok? dakujem vam..:)