Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
ahojte, tato hak mi nesadla a mam dve mesacne balenia.cena: 12 eur. kto by mal zaujem ozvite sa prosim na regina132@centrum.sk
Prestala som brať novynette a ostalo mi jedno balenie..ak je nejaký záujem tak mi napíšte na mail..nastenka1207@azet.sk
žiadne
a vy ste aj spozorovali ako berete novynete ... zväčšenie prs ... a po akom čase ? alebo vôbec nie ?
No tak budete bud musieť vydržať alebo ho budeš musieť presvedčiť že to nie je až také strašné
no to je fajn, lenze moj priatel odmieta mat pohlavny styk ked to mam takto..:((
drusila66..je dosť možné že ten výtok budeš mať celý mesiac...väčšinou to po druhejmenštruáci prejde..poznám baby čomali aj tri mesiace takto špinenie...takže sa nestrachuj je to v pohode
Baby, mam mesačné balenie novynette a už ich nejdem brať..ak mate niektorá zaujem dajte .. predam za 6euro...kupene včera...28.8.2009
baby, som zufala.. minulu stredu mi zacala menstruacia tak som zacala brat tabletky.. menstruacia vyzerala, ze v utorok skoncila, lenze doteraz mam taky krvavo-hnedy vytok a neviem ci sa to mieni upravit.. :(