Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
Ahojte, mám záujem o Novynette, tak ak náhodou máte voľný, nechajte mi tu prosím odkaz. Ďakujem
elenge : no ja osm to spozorovala asi pri druhom baleni ze mi začali rast..a pri tretom baleni som spozorovala to že osm začala priberat...
nevadí ak to každý mesiac beriem v inú dobu???
a vy ste aj spozorovali ako berete novynete ... zväčšenie prs ... a po akom čase ? alebo vôbec nie ?
nevie mi niekto poradiť?? beriem druhe balenie novynette. počas prvého som mala špinenie. keď som začala brať druhé, špinenie zmizlo, ale nastal druhý problém..môže kombinácia s analgetikami spôsobiť krvácanie mimo sedemdňovej pauzy?? som totiž po vybratí mandlí a bez analgetik sa žiť nedá, tak mám strach z toho krvácania.. ak niekto viete, prosím poraďte mi...veľmi pekne ďakujem
Zmetena:( --- je to úplne normalne ja ked som dobrala prvy blister tak mi prisli kramy na 3den ...
nelly-lm11 ---- musíš zobrať prvú taletku prvý den menštruácie ... bereš ich 21 dní a potom máš 7 dnovú pauzu ,,, na 8 den musíš zobrať zase druhé balenie (dalsich 21 dni )
ahojte aj ja začínam antikoncepciou Novynette a DR mi nepovedal akop sa užíva poradte mi prosím aj pri tomto sa vynechávajú prestávky ak ano kolko dní ďakujem
Ahojte..chcem sa opytat,ze v piatok som dobrala poslednu tabletku HAK NOVYNETE..Dobrala som druhy blister...v sobotu som mala spinenie,co som pocas prveho mesiaca nemala a v nedelu mi prisiel menzes...je to vsetko okey?sa to este upravuje??vzhladom nato,ze ju beriem 2mesiac..DAKUJEM ZA ODPOVED!