Skúsenosti s HAK Novynette

Denielle

Beriem novynette už asi rok...vyhovujú mi najviac..mám taký problém,že som zobrala tabletku na začiatku cyklu o deň skor..Neviete mi prosím poradiť,či mám dobrat celé balenie a chýbajúcu doplnit z dalsieho balenia?Alebo posunút cyklus?

nikky6

elenge : no ja osm to spozorovala asi pri druhom baleni ze mi začali rast..a pri tretom baleni som spozorovala to že osm začala priberat...

Januška

nevie mi niekto poradiť?? beriem druhe balenie novynette. počas prvého som mala špinenie. keď som začala brať druhé, špinenie zmizlo, ale nastal druhý problém..môže kombinácia s analgetikami spôsobiť krvácanie mimo sedemdňovej pauzy?? som totiž po vybratí mandlí a bez analgetik sa žiť nedá, tak mám strach z toho krvácania.. ak niekto viete, prosím poraďte mi...veľmi pekne ďakujem

elenge

nelly-lm11 ---- musíš zobrať prvú taletku prvý den menštruácie ... bereš ich 21 dní a potom máš 7 dnovú pauzu ,,, na 8 den musíš zobrať zase druhé balenie (dalsich 21 dni )

nelly-lm11

ahojte aj ja začínam antikoncepciou Novynette a DR mi nepovedal akop sa užíva poradte mi prosím aj pri tomto sa vynechávajú prestávky ak ano kolko dní ďakujem

Zmetena:(

Ahojte..chcem sa opytat,ze v piatok som dobrala poslednu tabletku HAK NOVYNETE..Dobrala som druhy blister...v sobotu som mala spinenie,co som pocas prveho mesiaca nemala a v nedelu mi prisiel menzes...je to vsetko okey?sa to este upravuje??vzhladom nato,ze ju beriem 2mesiac..DAKUJEM ZA ODPOVED!