Skúsenosti s HAK Novynette

17kika17

ja som brala túto hak mesiac a zo začiatku bolo všetko ok, ale po istom čase som mávala neznesiteľné bolesti hlavy, pociŤovala som únavu, malátnosť, podráždenosŤ, miestami aj agresivitu. bolo to hrozné a nwedalo sa to vydržaŤ, tak mi lekárka zmenila hak a teraz som spokojná.

drusila

caute.. akurat som prisla z gynekologickej ambulancie s tabletkami novynette.. menstruacia som uz mala minuly tyzden a skoncila mi v nedelu.. mozem zacat brat tabletky uz dnes alebo to mam cakat do dalsej menstruacie?? je to totiz moja prva skusenost s antikoncepciou, vzdy som bola proti braniu tabletiek, tak mam trochu dezinformacie, co sa tyka tohto.. dakujem :)

Pulibaba

Ahojte. Nestalo sa vam, ze ked ste zacali brat Novynette trpla vam lava ruka? (celkovo je taka slaba). Novynette beriem zatial len tyzden.

Gitka81

Ahoj zeny! Ja som brala novinette hodny cas..paar rokov..menštruáciu som dostávala každé 4týždne v pondelok ráno o 7:30..presne na hodiny..je pravda, že prvé 2 mesiace brania ma boleli prsia a mala som tzv.špinenie, samozrejme že som nefajčila..ja ich odporúčam..ale len kvôli vlastnej skúsenosti..

kvetinka1234

ahojte..ja som teraz začala brat novynette a zatial nič zlé nepozorujem, dufam že sa mi ani nič zle nestane predtým som asi rok brala minervu kvoli pleti ale dost som bribrala tak mi doktorka dala novynette dufam že bude všetko ok a chcem poevdať že priznaky pri každom užívani HAK su individualne takže sa nebojte

niky235

Ahojte, mohol by mi niekto poradit, Beriem novynette prvý mesiac....teraz mam 7-dnovu prestavku a dostala som menstruaciu, ale ked som zacala brat novynette tak vkuse cely mesiac som mala ako keby taku slabu menstruaciu je to normalne?Dakujem