ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(
vztah s velkym "?" ... :(
InLoweee> moj priatel tiez hra za real money na nete poker, no ja s tym nemam problem, lebo mu to ide, resp. snazi sa najist si vlastny styl, na svete mas totizto mnoho profesionalnych pokrovych hracov a nemyslim si, ze im s ich prijmami zeny doma nariekaju ;) je vela dobrych hracov, no aj tych, co si nedaju povedat, ked to nevedia hrat, neviem kam on patri.
Co sa tyka toho casu s tebou, tak ma napadlo, preco nejdes von s nim? Ja som sa skamaratila s jeho kamosmi, nemaju s tym problem, lebo im nezasahujem do zabavy krotenim mojho priatela a podobne, necham ich vybzlaznit sa a aj ja sa zabavam.
Myslim, ze by si si mala skusit najist aj nejaku spriaznenu dusu tu v BA, lebo byt cele 2 mesiace nonstop spolu by bolo asi dost na skodu. Chod vecer do centra a uvidis ako lahko ti to pojde :)
RNG: a dovolim si tvrdit, ze potom po roku znamosti sa ludia v tych casoch brali a do 25tky mali minimalne dve deti na krku:)) dnesna mladez skusa, ze aka povaha nam sedi pri partneroch, mame za zivot aj viac vaznych vztahov, i ked uznavam-dost skoro sa hrnieme do vztahov, ale radsej mat ako-take skusenosti a trosku aj trapenia, nez skocit hned prvemu na lep:))
Kde su tie dobre casy mojej mladosti, ked sme nemali ziadne vazne znamosti a nezavisle sme sa bavili vo vacsich kolektivoch az do tych 22-23 rokov.
Ziadne zavazky, povinnosti, okrem studia a zabavy v kolektive
čo keby si sa jednoducho zbalila a odisla by si od neho do KE ......čo by potom spravil?
inLoweee:
no ak chces mozes mi radsej napisat na moj nick...:)) a to co ma trapi som tu tiez vcera pisala... nechcem to tu tak velmi rozoberat...
andrianka:
mas pravdu muz by si nikdy nemal byt taky isty zenou... nie je to potom dobre... aj mne sa to stalo, a som sa poucila ze radsej treba dat aj trochu neistoty:)
Ahoj.ako to tu citam, mi napadla este jedna vec a sice chodis aj ty za kamoskami, na sport, vyparadis sa a povies mu nemam cas ist s tebou na obed a pod?..myslim, dat mu pocitit, ze nie si od neho zavisla, ze mas svoj zivot,zaujmy,znamych..nech trochu ziarli.Cele mi to pride, ze on si je jednoducho tebou straaaasne isty a nesnazi sa..jedno zlate pravidlo znie, zena nikdy nema dat muzovi pocit,ze si moze byt nou isty..vtedy prestane byt tym lovcom co sa snazi, okuzluje, lovi ale ked vie, ze ma "korist lapenu" tak dalej sa snazit nemusi..chapes ako to myslim..ja to praktizujem uz 6 rokov vo svojom vztahu a zabera :-) nieze by som ho podvadzala, nevenovala, proste mam aj svoj zivot, a on nema pocit, ze som nanom zavisla a a ako hovori, ked mi kazde rano kavu robi.."musim..aby si mi neutiekla"..je to cele metaforicky myslene, ale pointu dufam rozumies..
bodocka
a ak chces, napis aj ty aky mas problem, ked pridem na net, sem, odpisem ti. Mozno sa i tebe trosku ulavi. pa drz sa
ano je to pre mna hrozne :( a prave to ma na tom najviac mrzii...akoby som stale dufala ze taky este niekedy bude... a zase ked sa s nim rozidem budem neustale mysliet na to, ze taky zlaty ako bol ku mne, je teraz k inej ...som z toho zmetena :(( Idem si lahnut, je mi tak zo vsetkeho zle :( ani jest poriadne nevladzem, vlasy mi padaju hroza pozerat.... :(
ach akosi sa mi zle mylsi na vztahy..ja sama som utrapena, cakam na chlapca ktory sa mi vobec neozyva... no tak jasne - blavak pridal sa asi k blavakom... zda sa ze vysoka dost meni ludi... ale ked vidis aky je teraz... ze sa zmenil na nepoznanie... isto je to hrozna zmena pre teba ale sam si za to moze.... mal odbre dievca a vykaslal sa na teba..
prisaham ti ze bol! aj ked mi neveris, nikdy nemal zaujem o slapky, stale preferoval mile, usmievave, nezne dievcatka, inteligentne (ako som bola i ja)... Zo zac. sa mu i chlapi smiali ze ked sli vonku pozerali a doberali si pekne babenky a moj to uplne ignoroval, pretoze mal mna ... nezaujimali ho ine. Takmer nechodil von, zil len mnou,... nepije, nefajci, /nepije ani len prilezitostne -alergik/ ... je mily, pozorny,.... bol.... teraz to uz pominulo. Akonahle sa dostal do BA (studium VS) zmenil sa tak on, ako aj jeho spravanie, priority, zacal viac hresit, robit si z druhych srandu aki su trapni ostatni a len on je najlepsi... Hraje sa na velkeho blavaka....proste sa zmenil a tak to poznacilo aj vztah.... Este ked odchadzal do BA do prveho rocnika plakal mi v naruci ze to bezomna nezvladne, ze ma potrebuje pri sebe, ze je na mna zvyknuty.... Proste bol iny, bol zlaty, IDEALNY! a za to dam aj ruku do ohna!!!