ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(
vztah s velkym "?" ... :(
hm tak ti napisem on je ubohy...a naozaj!! ty nie si uboha, asi si bola naivna alebo si si nevedela dat urcite veci dokopy... a este ta hovori i ked tam ma nahotiny..no asi nemohol byt taky idealny v skutocnosti ani predtym...
bodocka - asi som fakt uboha ze sa mu nedokazem postavit. Neviem co som za cloveka, ked neviem najst v sebe tu hrdost. Potom sa asi ani necudujete ze si robi co sa mu zachce, ked som taka... Rozmyslam zajst aj k nejakej psychologicke,lebo uz akosi nevladzem a to najhorsie ma este len caka a potrebujem silu...
Tie fotky som nasla tusim pred tyzdnom, posielali mu to cca od min.roka (august) do aprila tohto roka... take aj obnazene, aj uplne bez... :( ... a min. si taku ku.vu ulozil do priatelov co ma take iste fotky v albume akurat ze nie je tam naha, ale tie pozy postacia na vytvorenie si nazoru :( Tak som sa i pytala: to co si si taku ulozil? tak ma len chytil za koleno, zmlkol, a zahovoril niecim inym.... :(
jaj moja a to kedy si nasla tieto fotky co uneho ani hladat nemali ked ta ma... a este rozmyslas ci mas sa s nim rozist ci nie?? ved to je riadny kreten a k...
to normalny chlap nerobi... mna by to nieco take velmi ponizilo...ani sa ho uz nepytaj na nic a vykasli sa na neho... ja sa cudujem ze si sa hned na neho nevykaslala...ale neber to odomna ako rozhresenie, len je mi to luto..
...mno uz to budu o chvilocku 3roky... Ci ina-je to mozne, vsak tu v BA je strasne vela peknych dievcat, tisikrat krajsich nez ja. Ale co som si vsimla na nete pokecuje aj s ku.vami a strasnymi.Nasla som mu i v subore od ICQ fotky tych zien kde si fotili vsetky intimne casti tela.. :( boze
No ja neviem teda..ako dlho ste boli spolu?? No ja nechapem ludi ktory kaslu na vztah koli kamosom a zabave ked mali pekny vztah. Nemoze sa mu pacit ina a on to azkryva kamosmi??
bodocka:
mozem ta uistit ze nas vztah mal predtym vyznam a za to by sme obaja dali ruku do ohna! Maloktory vztah bol taky idealny. Len teraz sa to zmenilo,..akoby si chlapec uvedomil ze je mlady a chce si uzivat a nie lipnut na jednej osobe....
Zda sa ze vas vztah nemal vyznam ani predtym.Ale skus sa ho spytat co ti povie na to, ci ta potrebuje ako priatelku. Sama som zvedava co ti odpovie. A mozno prave vtedy sa ukaze ze naozaj je blbec. Je zle ze si sama, lebo ta samota velmi boli:( Drzim ti palce:))
no zatial sa nic nezmenilo cele dni som sama, chodim do mesta sama,...mam velku hrcu v hrdle a chce sa mi plakat, niekedy to nezvladam a rozplacem sa... Nemam sil to ukoncit, ale uz to nema vyznam a v kutiku duse to uz chcem mat za sebou... asi potrebujem cas, alebo poriadnu davku rozumu a sily aby som sa uz na to odhodlala..... Chcem sa ho vsak este predtym opytat jednu otazku: "ci ma este vobec potrebuje ako priatelku" chcem vediet jeho reakciu, prip. odpoved, mozno potom budem rozhodnejsia...
inLoweee
no tak to ti riadne kraviny nahovoril ze vsetkemu si na vine... ja osm toto tiez zazila a viem co to je..viem ze to boli a jeho slova nemaju vyznam, opodstatnenie... je riadne sprosty ... a okrem toho jedna dolezita vec: ten chlapec o teba nikdy nebojoval!!! skus to zvladnut, ale ver mi ja som zazivala naozaj muky cely polrok ked sa nam rozpadaval vztah a aj rozpadol... a potom dalsie 4 mesiace...zazila osm uz vselijake bolesti ale toto ma dostalo.. ale velmi som to chcela zvladnut zo vsetkych sil.. vsetku svoju energiu som dala na vztah a mozno sa to oplatilo az po polroku utrpenia.. nezostava ti ine len chod dalej zivotom i ked to boli..
desire:
pekny prispevok, dakujem :( mas pravdu v istom slova zmysle...