ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(
vztah s velkym "?" ... :(
LU1
dakujem velmi pekne za prispevok. Viem ze mas isto pravdu, a viem aj to, ze ty si takisto musel "cakat" kym ti totalne praskli nervy. Ja asi potrebujem to iste. Nejaku priucku, alebo co... inak si to neviem vysvetlit, preco som taka aka som :(
Mám 38 rokov a hovorím ti ,UTEKAJ, tak ako to tu niekto napísal.Čo si myslíš,že sa zmení?Predstav si Váš vzťah o 10-15 rokov.Predstav si ,že sa nič nezmení ako sa ti to bude páčiť(pridaj 1-2 deti a on ... ).Tvoj vek je nádherný a ty si po rokoch budeš vyčítať,že si premárnila kopu času.Nemáš voči nemu žiadnu povinnosť alebo záväzok aby si mu robila puťku,prípadne ho ľutovala.On ťa nemá rád,on sa iba tak tvári,vyhovuje mu to tak ako to je.Ty mu nestojíš za to aby s tebou trávil čas.Človek ktorý miluje sa správa inak , ak by to tak bolo nepohne sa od teba a cenil by si každú sekundu .Prepáč za kruté slová ,ale je to tak,prepáč.Never rečiam o starej láske a atď..Stará láska ,to sú krásne spomienky a nie nehrdzavejúce niečo(sorry ale ceky má možno 16-17 rokov).Zo vzťahov sa vždy ťažko odchádza,lenže rozchody posúvajú vpred.Sám som sa trápil v jednom vzťahu cca 7 rokov,až som sa "zlomil"(trvalo to). Odišiel som zo vzťahu a teraz máme s mojou druhou manželkou 2 zlaté baby.Prajem Ti len šťastné rozhodnutia a veľa ,veľa sily budeš ju potrebovať ,bez ohľadu na to ako sa rozhodneš.
fajn uz snad chapem,...dufam ze este naberiem sily na tuto "hru" .... ach
poradie:
1. iniciatíva
2. urobiť z neho vec a to aj za najvyššiu daň (jemne ho poníž) kašli na to že sa urazí... možno sa tak pohádate že odíde...ber to tak, že už aj tak tvoj vzťah nie je vzťah...a ver mi, že sa aj tak vráti...hádky k tomu proste patria(bez čiernej by nebola biela, bez zla dobro, bez nenávisti láska) budú to nervy...hlavne tvoje...ale víde to...a nesmieš sa prezradiť...nesmieš mu ukázať, že to hráš... daj mu pocit, že ešte k nemu niečo cítiš ale nič viac...iba aby mal nádej...
3. minulosť
4. prudká, bohapustá ... (noc) ;)
Podmienka: nestrať nervy!
fuu, vsetko je tak obrazne myslene, az som zmetena-neviem ako to vsetko,... no ece som chcela povedat, ze raz ked som sa spravala k nemu tak, ako opisujes, t.j. akoby k nikomu, sme sa aj pohadali preto ze tvrdil ze sa vobec neciti ako moj priatel, ze ho ignorujem, nepocuvam, nespravam sa akoby sme boli par.... :/ a zase necem aby k tomu znovu doslo.... no komplikovane :(
...potom by si mala dať na moje slová pretože to určite víde.
taká malá rada;) keď mu už ukážeš vyššiu iniciatívu, keď sa k nemu budeš chovať ako k ničomu, pred tým než povolíš, ukáž mu, tak aby na to neprišiel, MINULOSŤ. A potom ti garantujem, že zistí ako veľmi ťa vlastne potrebuje. Ale to až vo fáze, kedy sa bude chcieť vrátiť ;)
Je to citlivé! a preto dávaj pozor na poradie... :)
ano, laska bola -a velka, castokraat aj plakaal (on, ako chlap)...viem to velmi dobre, strasne ma miloval, celym srdcom, urobil by pre mna cokolvek, predtym som sa citila vedla neho ako "bohyna" chvalil sa mnou pred kamosmi, na verejnosti ma objimal - prosto laska ako z rozpravky :( ked si na to spomeniem, tlaci mi slzy do oci....
...za krátku časť života, ktorú mám za sebou som si nikdy ničím nebol istejší ako vetou:
"Stará láska NIKDY nehrdzavie!"
Je len na tebe usúdiť či tam láska bola. A je len na tebe zvoliť si cestu, ktorou mu to ukážeš.
ceky
velmi pekne dakujem za prispevok. Ma nieco do seba a zamyslela som sa nad nim. Je vsak otazne ci ma este trochu lubi, pretoze ak nie, potom tato hra nevyjde, vsak? ... ak tam laska je,tak pomoze....
...slečna, láska je vážna vec, pretože jej korene siahajú až k samotným základom osoby ako takej. Na lásku treba ale dvoch! Keď ten druhý prestáva lúbiť, je racionálne riešenie nelúbiť ani ty! Ale v láske racionálne riešenia nie su.
Jediné riešenie ktoré ti môžem navrhnúť, je dať mu dôvod opäť dobýjať pevnosť. 3 roky je dlhá doba a muži chcú to čo nemôžu mať. Daj mu dôvod báť sa o tvoju priazeň! Musíš ukázať vyššiu iniciatívu ako má on! Keď sa mu celá odovzdáš, je to ako keď chlap dá kľúče žene od jeho kabrioletu. Žena ho už nepotrebuje. Ale keď jej ho vezme ... "vops! toho si musím udržať!" Je to ťažké, nakoľko robiť zákerné ťahy na city partnera ktorého toľko ľúbite ide proti srsti. Aby nie keď korene siahajú hlbšie ako je rozum! Ale keď sa začneš hrať, pochopíš aké je jednoduché si ho udržať. Hry ťa budú baviť. Možno aj rajcovať nakoľko sama seba trochu týraš. Oddialuješ cieľ a on začína pochybovať o svojej dominancií...inteligenčnej, vzťahovej...to je fuk ale musí ti dokázať opak. Pretože to by jeho ego neznieslo. Hry budú napínať teba aj partnera rovnako.
Ukáž mu, že ťa ľúbi! On to nevie! Zabudol na to ako ťa potrebuje. Pripomeň mu to!