Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vztah s velkym "?" ... :(

Príspevok v téme: vztah s velkym "?" ... :(
inLoweee

ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(

inLoweee

...pohadali sme sa prave preto :( ze vraj som mu ako psovi povedala popros! pricom samozrejme ze to zvelicuje ako aj ostatne veci. Normalne som mu na to jeho "daj jest" povedala mojko a co tak poprosit? a usmiala som sa .... pritom stacilo aby povedal normalne: "mojko urob mi papat" :((( ...teraz volal trenerovi ze nejde na zapas a nasledne dvom babam ci nejdu von,... prave s nimi zmizol prec a ja som slzami na posteli :( .... vraj nech si revem a mam ist do riti ked som mu povedaala ze vcera som chcela len trosku zdvorilosti, ziadne "prosby"! :(

ramirka

no ak rozmyslas ci to tak mohlo byt alebo nie urcite ti mozem povedat ze takto sa chovat chlap nema!!!!! ty nie si jeho sluzka aby si milostivy pan rozkazoval a este akym tonom a stylom...ked sa zoberiete bude len horsie toto je jasny signal chod od neho...
a myslim ze aj definitivna odpoved na tvoj dlhsie pretrvavajuci problem.

inLoweee

...opet som sama, tak vam pisem, vsetko sa zacalo trosku pozitivne obraciat k lepsiemu az do vcerajsieho dna. Prisiel od kamarata neskoro v noci s kvazi rozkazom "daj jest!" a ja sa pozriem nanho, mojko a co tak "prosim"? alebo: "mojko, urobis mi papat?"- no ci pana, taka hadka sa zvrhla, za to, ze som len chcela zdvorilost (sak nejsom nejaka jeho sluzka). Ze vraj on nebude prosit ked je hladny, a ze si ide radsej jest urobit sam. No ostala som zarazena ako puk... neviem, ci to len ja som taka citliva na taketo rozkazy, alebo mal fakt on pravdu, ze co ma co prosit.... Ze vraj ani mamku nikdy nic neprosi,...cudne, asi som bola inak vychovana.... za to vulgarností ma v slovniku az az...azrazilo ma to, a odvcera sa opet nebavime :(

inLoweee

bodocka

ja viem, asi mate pravdu. Ale mozno potrebujem poriadnu priucku, alebo co, pretoze inak sa nedokazem zmenit, nedokazem najst v sebe tu hrdost, ktora mi chyba aby som to dokazala bez vycitiek ukoncit. Toto je to posledne co urobim, ze to budem respektovat a sledovat jeho spravanie, mozno mi to uz konecne otvori oci,... a v septembri ako budem na svojej skole v KE so svojimi kamoskami, mozno ze sa konecne odhodlam ukoncit to,ak by toto nemalo vyznam....

PS: viem, ze mi chcete len dobre, kazdym prispevkom mi pomahate a ja vam dakujem, beriem si nieco z toho do svojho srdiecka, a mozno raz najdem tu odvahu, ktoru sa mi snazite dat ......

bodocka

ach inloweee melinda ma fakt pravdu!!! ja som bola rovnaka pre zachranu mojho vztahu ako ty...trvalo to 3 mesiace priblizne, robila som vsetko mozne nemozne, odpustala som to , co by som teraz neodpustila a davala vela energie zo seba... a hrozne to bolelo a nakoniec hlavne vtedy ked ma ten moj opustil... som si vravela naco som to vse robila.. velmi ma to poucilo a uz nestrpim co predtym som musela... ty stale to chces zachranit a to je ta velka chyba... vyser sa ne neho lebo n ocivide o teba nestoji a ani to vobec netaji!

mellinda

Robis obrovsku blbost... ale ty na to jedneho dna prides.A este si budes trieskat hlavu, aka si bola hlupa. Preco nedas na rady starsich a skusenejsich? Nikdy, ale NIKDY sa kvoli nikomu nemen. Co si handra?

inLoweee

takze babenky: co je nove? rozhodla som sa, ze posledny mesiac co sme tu v BA spolu sa budem spravat ako chce on (mozno ma to bude stat vela energie, sil,slz, kedze viac menej to bude pretvarka, ze mi nic nevadi), no chcem zistit, ci to, co on povazuje za potrebne(aby som sa ja zmenila) zmeni nieco v nasom vztahu... Ak toto nepomoze, tak to ukoncim (vztah),...nechcem totiz zo vztahu unikat bez toho aby som sa pokusila aj o nemozne... budem bojovat kym budem mat sil a tento boj je to posledne co mozem este ja urobit.... uvidime casom ako to pojde... zatial sledujem len mierne malinke zmeny v jeho spravani.... takmer ziadne, ale casom.... uvidime....

mellinda

Dievca zlate, UTEKAJ!!!! Vari si nevazis samu seba? Ja na tvojom mieste by som uz davno tresla dverami. Za taketo spravanie voci tebe, nech ide aj tvoja laska do certa. Toto za to naozaj nestoji. Normalne ma az berie do vyvrtky, ked som si precitala par prispevkov dozadu. Ako to vobec mozes vydrzat? Spamataj sa preboha! Zacni odznova, nepotrebujes takehoto debila. Mas 21, ved to si este len na zaciatku. Mas vsetko pred sebou, nemarni s tymto kretenom cas.

bodocka

no tak nas teda poinformuj ako to pojde dalej... ale ked som si to precitala, stacilo mi... je to velky somar..chce len aby is sa ty menila, a co on?? priniesol on nieco do vasho vztahu? snazil sa o jeho udrzanie... jedine co ho zaujima su jeho kamosi a zabava..boji sa len o kamosv aby ich nestratil a ty co?? o teba sa vobec neboji.. ty s nim chces zostat?? on hrabe len pre seba.. pre neho je len ta jeho sprosta sloboda dolezita...

inLoweee

no takze: andrianka-je jasne, mas pravdu, chlap by si nemal byt zenou isty. Ten moj je mnou az prilis, ale ono sa to uz neda zmenit. Dnes sme sa "rozpravali" . pytala som sa ho ci ma potrebuje, vraj ano, a ze by dokazal byt so mnou aj stastny atd keby som sa zmenila. A ako: pytala som sa ho: tak ze aby som ho neobmedzovala, ze je mlady, chce si uzivat zivot a nie sa viazat! Vraj je stale s kamosmi aby ich nestratil ked ja pojdem prec do KE, tak som na to hned: a co keby si si rozdelil cas: on na to, ze si nepotrebuje nic delit, planovat, jednoducho vraj robi to, co ho bavii, co citi a pod. Ze nechce byt so mnou 24hod. aby ked odidem do KE aby som mu neplakala ze teraz sme znovu od seba.A tak mno,... Zajtra ma volal na tenis, tak pojdeme... ale co bude dalej je vo hviezdach,... dnes som bola s nim a jeho kamosmi na beach volejbale, strapnila som sa ako sa len dalo :) kedze ja volejbal som nikdy nehrala ani na strednej, ale tak radsej strapnit sa ako sa psychicky zblaznit na izbe a sama... NO budem sem prebezne pisat ako sa co medzi nami deje. Mozno si len fakt potrebuje uzivat, kym je mlady ... a mozno som len ja taka naivna. Uvidim casom, v kazdom pripade dakujem za vsetky minule i buduce prispevky od vas... Aspon vam sa mozem zdoverit....