ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(
vztah s velkym "?" ... :(
Ahoj,
prepáč, možno to bude bolieť ale treba sa pozrieť pravde do očí. Podľa mňa to nemá zmysel. Láska na diaľku nemoôže fungovať. Ona môže, ale len istý čas. Pretože iste poznáš to staré známe:\" Zíjde z očí, zíjde z mysle\" A ani tvoj ani jeho život nie je žiadna telenovela. A sama pradsa píšeš, že akoby strácal o teba a váš vzťah záujem. Viem, že je to ťažké a že ho ľúbiš, ale ver mi, poznám mnoho takýchto prípadov a každý sa, viem že to nechceš počuť, skončil ROZCHODOM. Netuším, koľko máš rokov alebo ako dlho ste spolu, ale podľa toho, čo píšeš usudzujem, že tento vzťah nemá ešte korene dostatočne hlboko, a preto nemôže prekvitnúť do krásnej lásky na celý život. Je zbytočné dávať rady, popasovať sa s tým musíš sama. ak ho naozaj ľúbiš a on ĽÚBI teba, treba o lásku bojovať zo všetkých síl.a zapamätaj si, že najdôležitejšie je vedieť, čo vlastne od života chceš! Prajem Ti veľa šťastia..pa :D
mirka: 298841895
mam. tak mi napis svoje cislo :) a ozvem sa ti
mirka:
velmi by mi pomohlo sa s niekym porozpravat. a nemas nahodou ICQ? ... mail moc necem zverejnovat.... az potom ti ho mozem dat, hm?
inLoweee: ach, ani nevies ako ti rozumiem... ja som na tom uplne rovnako. po 2rokoch sa nam vsetko ruca a ja uz takto dalej nemozem. bola som trpezliva, ale aj to ma svoje hranice... najhorsie je na tom to, ze spolu byvame a teda sa od seba nepohneme este asi mesiac :D az som zvedava.. daj mi mail, ak chces a popiseme.. takto verejne nechcem
bodocka
ale podla neho som ja najhorsia! vcera mi to vykrikoval a este sa smial ze placem, resp. ako on povedal "revem" ... neviem si to vysvetlit, vsetko co som povedala obratil proti mne, citim sa uz ako bez zbrani a na zemi....Asi ma uz ma v ... Povedal ze ked sa nezmenim bude koniec, ale netusim co mam menit, povedala som mu ze nikdy by som mu nic nezakazovala, ze kludne nech ide vonku s kamosmi a tak, ale nie preboha cely den, nech aj mne venuje aspon jeden vecer, alebo poobedie.... a on na to, s tebou je nuda, pytam sa ta co budeme robit a ty ze neviem.... a pritom niekedy navrhnem, no podme do kina, ok sli sme, podme na tenis, doteraz nic, s kamosmi ide, so mnou nie,.. potom podme sa prejst do mesta-jemu sa nechce, podme na kupko, on nejde, lebo sa specie.... takze taka je realita u nas...
ach ja sama som mimo.. no tak ale on ta jednoducho nemoze lubit..úplne ta zanedbava!! len jeho kamosi a len jeho zalubi... hm s nim ty radsej nezostavaj... poznam jedneho takeho cloveka a nie je to dobry partner v zivote... s nim uz teraz nie si stastna nie este neskor..inak si pisala ze nedokaze sbyt sama..ja viem! ale on ta vzdy nechal samu!! s nim si sama!!! je to riadny debil!
bodocka
no jo, to si vystihla egoista (to tvrdim aj ja)... a len pre zaujimavost opisem vam dnesny den.
vstala som o 9:00, on spal, o 11 ked vstal umyl sa sme sli na obed 20min. Akonahle sme prisli, siel ku kamosom na net, ja som sa zobrala na tie Zlate piesky sama :( povedal ze ide hrat tenis o 15:00 tak som z tych zlatych pieskov sla mrknut na kurt, akonahle sme o siestej dosli na intrak, osprchoval sa, siel sa prihlasit na poker a o pol hodinku utekal na bus do mesta. Pride az okolo pol noci..... :(
tusim to nepotrebuje komentar,,, :(
inLoweee:
citala som si aj tvoj prispevok.. hm dnes som tu riadne zacitana:)))
no ani toto nie je nejaky pekny vztah ked si na teba nenajde cas aj ked moze ... dalej si pisala ze nedokazes byt sama.. dnes som si presne vravela to iste ked osm plakala!! ani ja nemam nejaku dobru rodinu, mam len st. rodicov, ktori mi vela ublizuju a nechapu ma. a mam len priatela a par kamosiek.. ajja citim ze jeho potrebujem viac ako on mna ked mam tie problemy.. hm ale toho tvojho nejak naozaj nezaujimas.fu ten by ma riadne hneval tiez! musis byt z toho nestastna este ked si tam na internate sama..hadam sa ti podari urobit rozhodnutie co najlepsie..aj ja si pripadam zbabela vela x..fuha a ked ti povedal ze je s tebou nuda.. he riadny somar, ved s tebou ani nie je... je na posmech( tusim ako aj moj dakedy) no je to riadny EGOISTA..dufam ze stretnes lepsieho!
..a este dodam, ze tvrdil: ze on je slobodny, moze si robit co chce, nic mu nezakazem a nikdy sa mi to ani nepodari, ze ma svoje roky a moze si robit co sa mu len zachce! Jeho slova...