vztah s velkym "?" ... :(

Príspevok v téme: vztah s velkym "?" ... :(
inLoweee

ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(

inLoweee

ze ho nemilujem? To je pekna kravina... Mala som viacero vztahov a viem co je laska... vcera sme sa pohadali pre to vsetko, vraj nech si nemyslim ze bude so mnou 24hod vkuse, ze je so mnou nuda a uz ho to nebavi. Ze sa so mnou rozide. Takze tak,....rozchod to teda budee! Ale uz neriesim, nech robi ako chce...

karioll

po tom co si napisala,nerozumiem tomu,preco s nim este chodis.mate evidentne kazdy vlastny zivot.mala by si byt na prvom mieste,ked nie si,nemas co robit v tom vztahu,a casom to bude iba horsie.mas 21 rokov,pouzi mozog a nie srdce a vaginu

jasgjvdf

inLoweee: podľa mňa ty nemiluješ jeho, ale ten pocit opory ktorý to poskytuje (vzhľadom na tvoju smustnú rodinnú situáciu). Lenže je toto podľa teba opora? Mám na teba jednu otázku? Vie on, čo pre teba znamená, že je pre teba istotou. lebo ak áno, napadlo ťa, že je s tebou vlastne len z ľútosti? možno si hovorí, že si na neho príliš upnutá, aby ti dal kopačky, ale na druhej strane znamenáš pre neho menej ako kamaráti a internet. Myslím, že obaja na seba zbytočne mrháte časom.

ShaulaThalit

Ale aj tak, podla mna si urobis podla svojho. Ja som na fora milionkrat pisala ze som bezradna a pomoze mi nazor inych... hovno hovno hovno, lienka s makom! aj tak som si urobila po svojom! lebo pre kazdeho je pravda to, na co pride sam!

Inner

To mi je luto... sama som to zazila. Ked si nevazi tvoju pritomnost a vie, ze sa tak casto nevidavate, asi nie je ochotny pre teba vela obetovat. Ja som tomu svojmu dala ultimatum - ja alebo pocitac. Vybral si druhu moznost. Nechala som ho a potom som sa citila slobodnejsia a mala som zo seba normalne dobry pocit. Kazdy ma pravo na osobne stastie, tak si to svoje neupieraj. Vsetko dobre ;-)

1eny1

keď si tu dala príspevok, tak s úmyslom aby si sa pohla ďalej...tak to urob,nakopni sa a veci rieš. Neostávaj, keby si spoznala iného hneď by si sa vedela rozhodnuť a hlavne porovnať.

inLoweee

... proste som totalne zbabela, nemam na to odvahu :( chcela by som byt ako niektore zeny, ktore si bez zabran dokazu presadit svoje, ktore dokazu urobit razny krok, ukoncit to, co uz nefunguje.... :(

inLoweee

1eny1

dakujem za prispevok, viem ze mas pravdu, ale nemam tolko sil, resp. som este nenabrala aby som to dokazala ukoncit.. uz sme si toho vela prezili a ked si na vsetko spomeniem :( ... je jasne, ze clovek nemoze zit z minulosti, ale napriek tomu minulost nemoze zo svojho zivota vymazat... stale o tom premyslam, chcem to ukoncit a zaroven i s nim ostat... :(

1eny1

taký vzťah by žiadna nechcela zažiť ako ty, to ani vzťahom nemôžem nazvať.Akoby mu to bolo jedno. Maš na lepšieho. Rodičov si človek nevyberá ale aj tak nebuď naňho upnutá, život uteká a ty zistíš, že si ho zbytočne premrhala pritom nesprávnom. Je závislí na nete.Keby si sa s ním rozišla, zrejme aj to mu bude jedno. On dievča nepotrebuje, ma net a kamošov.naber odvahu a rozíjsť sa s ním.