vztah s velkym "?" ... :(

Príspevok v téme: vztah s velkym "?" ... :(
inLoweee

ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(

inLoweee

zuzuu...no zo zac. ani nie, hlavne nie s takymi s ktorymi ma nezoznamoval, na ostatnych som si zvykla a teraz normalne komunikujem,bavime sa a tak...No dnes co sme boli v meste, tak ani slovo... viem, ze som riadne sprosta, no som psychicky znicena... :(

ceky

to rozhodnutie je na tebe... ale určite sa tým netráp... nie je to predsa nečakané...naše názory už poznáš... ber to ako oslobodenie a ak sa tak rozhodneš, teš sa do nového vzťahu ;P ...

zuuzu

Ako tak ty si pre neho uz neni atraktivna?Ci ako?On ta teda riadne ponizuje:(jaj..a ja som sa stazovala na toho mojho..ved toto je este horsie...a na intraku nie su ziadne baby ubytovane..co napr. chodia na brigadu?A ako si sa spravala pred kamaratmi?Komunikovala si s nimi ?Snazila sa sa zapajat do debaty?

inLoweee

..tusim uz je vsetko zbytocne :( ... rovno mi povedal ze sa so mnou nudi, ze je so mnou strasna nuda, preto chodi s kamosmi von, a nie so mnou. Ze jemu je jedno, nech aj idem domov, ze do konca prazdnin sa uz so mnou nemieni rozpravat... (to preto, lebo dnes ma vzal s kamosmi von a ja po tom vsetkom som sa spravala doslova ako - matoha, nedokazala som sa premoct, ani ruku mi vonku nedal, citila som sa ako 5koleso na voze-ale toto viem, ze je moja chyba)..vraj sa za mna hanbil, ze som ako mula... :( to ho zase chapem...

ceky

priprav si monolog ktorý ho donúti premýšlať a potom mu povedz, že ideš domov, pretože ťa doma potrebujú viac alebo že sa tu nudíš, no každopádne na tom rozhodnutí trvaj a uskutočni ho... nemáš čo stratiť predsa a pauzu potrebujete....nehovor mu ale že je to pauza! odíď a nech premýšľa! doporučujem sa upraviť výzorovo aby videl čo mu odchádza... tým prejavíš svoju iniciatívu...potom mu pár krát nezdvihneš telefón atď. ...

zuuzu

Ahoj inloweee...tak som si toto cele forum precitala:(ja som mam tiez otvoreny problem tu na fore...ako prezit koniec vztahu...ale nejako sa dalo znova vsetko do kopy.A to aj koli ludi,kt.ma podporovali tu:)som myslale ze ja som na tom najhorsie,ale ako vidim ty sa trapis viacej...ja uz to mam s tymmojim dane celkom do kopy...a to aj vdaka tomu ako tu uz aj mnohi napisali:snazila som si robit vlastny program, ist s babami von, snazit sa nebyt na neho taka naviazana:)a zda sa mi ze to zabera..ano je mi za nim smutno..ale som rada ze citim...ze sa o mna zaujma kde ides?A mas nieco na plane?A tak skus to aj ty...viem ze chces byt s nim ked ta takto zanedbava...kamarati,poker..ten moj tiez kamarati,motorka:(vaznu krizu sme mali pred mesiacom..od vtedy je to celkom ok,sme spolu cca. 3 roky tak ako ty...a to ze ten tvoj bol niekedy uplne iny..a ze plakal..to bol aj moj taky..a to preto lebo nemal v nas istotu bojoval..ale mi sme spravili chybu, zistili ze v nas maju istotu a preto nas veru len tak ako im to vyhovuje...tak skus bojovat..:)a vydrz to ak chces..ale mne pomophlo sa od neho odviazat..skus to aj ty...vyraz si na diskoteku..atd:)
Drzim palce.nech to vide:)ale necakaj ze sa zmeni uplne to urcite nie..ani ja to necakam..ze sa ten moj vrati do podoby...novozamilovaneho chlapca:(to nie...