Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

AKO SCHUDNÚŤ ?

niki1209

Danieluska, som na tom uplne rovnako ako ty. nie je to take, ze by som chcela, ale ja proste musim. Citala som tu rozne prispevky a to, co pise FIT sa mi zda az neuveritelne.takze som sa rozhodla rozumne obmedzit stravu, vela zeleniny a ovocia a po 17-tej len vodu a caj. Pridas sa? Mohli by sme zabojovat spolu.

Dodulka

a ozaj myslíš že by mi teda beh aj pomohol? to to teda vôbec neviem lebo všade čítam že beh nepomáha schudnúť. tak som úplne v rozpakoch. normálne neviem čo robiť!!!

Dodulka

neanea: diki mocvyskusam to a ideme na dovolenku teraz 13teho tak budem behat okolo pláze tých 17 dní. vraciam sa 1ho a tak budem zvedavá ako dopadnem s váhou. vyskúsam to teda diki moc

zuzic

fit si tu niekde? chcem sa ti len pochvalit :) ze uz mam dalsie pol kila dole takze dokopy tri kila dole za dva tyzdne...

neanea

to ani nie je dieta. Treba dbat na to aby si nejedla moc mastne jedla a ziadne sladkosti. Inak som jedla vsetko. Ale nie vo velkych mnozstvach. Skus vela zeleniny, ovocie, tmavy chlieb, tvaroh, ryzu, hydinu, ryby. Ale kludne som si dala aj rezen :) Schudnes ked si budes davat takto pozor na vahu. Akurat ze ked nebudes uz po tej stvrtej jest, pojde to rychlejsie. A hlavne vela vela vela pit! aspon tri litre denne! to uzasne zrychli metabolizmus. Zalezi aj na tom kolko vazis ku svojej vyske, ci mas nadvahu a tak. Ak si pomerne v norme, tak to asi pomalsie pojde.