Ahojte mám 168cm a nejakých 70kg.potrebujem poradiť čo s tým, ako vlastne začať? Všade čítam o rôznych diétach, ale ktorá je tá správna?
AKO SCHUDNÚŤ ?
danieluska: poradim ty ze urob to ako neanea ja to teraz tak skúsam zabojujeme spolu oki?
Danieluska, som na tom uplne rovnako ako ty. nie je to take, ze by som chcela, ale ja proste musim. Citala som tu rozne prispevky a to, co pise FIT sa mi zda az neuveritelne.takze som sa rozhodla rozumne obmedzit stravu, vela zeleniny a ovocia a po 17-tej len vodu a caj. Pridas sa? Mohli by sme zabojovat spolu.
mam problem potrebujem schudnut do 12 septembra aspon 8 kil...moze mi niekto pomoct?
zuzic,
tu som a velmi sa tesim s tebou, ze sa ti tak dobre dari:)))
evika,
len smelo do toho, drzim ti palce:))
a ozaj myslíš že by mi teda beh aj pomohol? to to teda vôbec neviem lebo všade čítam že beh nepomáha schudnúť. tak som úplne v rozpakoch. normálne neviem čo robiť!!!
neanea: diki mocvyskusam to a ideme na dovolenku teraz 13teho tak budem behat okolo pláze tých 17 dní. vraciam sa 1ho a tak budem zvedavá ako dopadnem s váhou. vyskúsam to teda diki moc
fit
ďakujem Ti za podporu a rady. Určite budem informovať o stratených kilách. Ešte raz vďaka.
fit si tu niekde? chcem sa ti len pochvalit :) ze uz mam dalsie pol kila dole takze dokopy tri kila dole za dva tyzdne...
to ani nie je dieta. Treba dbat na to aby si nejedla moc mastne jedla a ziadne sladkosti. Inak som jedla vsetko. Ale nie vo velkych mnozstvach. Skus vela zeleniny, ovocie, tmavy chlieb, tvaroh, ryzu, hydinu, ryby. Ale kludne som si dala aj rezen :) Schudnes ked si budes davat takto pozor na vahu. Akurat ze ked nebudes uz po tej stvrtej jest, pojde to rychlejsie. A hlavne vela vela vela pit! aspon tri litre denne! to uzasne zrychli metabolizmus. Zalezi aj na tom kolko vazis ku svojej vyske, ci mas nadvahu a tak. Ak si pomerne v norme, tak to asi pomalsie pojde.
diki neanea: pls co by som mala jesť? od dneska budem drzat dietu ako ty tak sa pytam