Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
no za 250 eur za par minut dokazem aj vazne pracovat...aj pozitivnu energiu na dialku ti budem posielat.
tpch nezartuj :D:Dto su vazne veci toto :)ked sa uz jedno o zdravie cloveka :)
Ak mi poslete 250euro, zbavim vas hocicoho, aj urieknutia...
no pockaj simonella ,cize ked som urieknuta uz dlhu dobu,tak sa to ma robit inak ?a ako teda ?lebo ja som urieknuta podla toho uz pol roka :)co s tym teraz ?
slniecko zase inak :)no ja to poznam tak ako ty :Dale bez zapaliek :)a teraz ,co robit :D
hej natusa dobre si to pochopila lenze toto sa robi hned po urieknuti vies.. a po nejakom casovom odstupe ked si uvedomis ze to moze byt to urieknutie tak uz sa zas robi inak :D.. skus sa opytat niekoho :D
Deria - v hlave si nic nenamyslam.. ked odpadnes napr. tak je to z namyslania si? alebo co? normalne mi pride zle a potomto co som pisala mi to okamzite prejde.. niektori ludia v to veria ini nie, ja ta nepresviedcam, ver si comu chces :)
kazdy ma svoj sposob odriekania asi :D
ja to poznam tak, ze treba dat do pohara 3lyzicky vody, potom do nej hodit 7 zapalok-horiacich (ide o to, ze ta voda ich zahasi) no a z toho by si mala vypit jednu lyzicku.potom odmerat kolko v pohari ostalo vody.ako ostali 3 a viac bola si urieknuta,ak menej tak nie...ale ja by som nepila tu vodu zo zapaliek,ved tam je sira..ble :D ziadne modlenie k tomu ani lezanie... ved ako moze ist odrabaie (to je v podstate carovanie, hra s magiou) s kostolnym poriadkom dokopy?celkovo knazi su proti tomu, beru to ako hriech.to len tak na okraj :D
inak nemam odskusane na sebe, neverim takymto veciam :) podla mna to funguje na toho, kto tomu veri...
kazdy to tu hovori inak :D
simonella lenze si to napisala tak chaoticky :D neviem ,co mam robit ako prve ...lahnem si,druha osoba mi da pohar s vodou ja sa trikrat napijem ,potom tam hodi zapalky (alebo so zapalkami si mam odpit ??:D)a kedy sa to modlim ?:D:D a potom ma pomaze tou vodou s tymi zapalkami?ci ako je to ?:D
@deria bola som na odber krvi-nic mi nenasli :)
a myslim,lebo odkedy s nim chodim mi stale cosi je ..resp.zacalo sa vsetko po zacati vztahu a odvtedy pol roka,a on ma velke problemy a je prilis na mna naviazany (mozes ceknut moju diskusiu Mam si ho vziat alebo nie ?)tam je to cele rozpisane ,to je moja diskusia....a myslim ,ze on zo mna vysava energiu,lebo on ju nema ..a je prilis ,az hrozne na mna naviazany ,musi ma vidiet aspon raz za dva dni,ked ma nevidi on sa ma zle atd ...chapes ?je vysavac mojej eenergie ...urcite ..ale ja neviem ako sa mam branit ..
@simonella jezisi,to myslis,ze som uz na tom az tak zle ?:(:(
no dobre ,idem si to odpisat a poziadam starku ,aby mi to spravila,ja len dufam,ze si nepomysli,ze blazniem :D:Dale verim tomu,ze to snad pomoze a ako casto to mam robit ??ked sa budem citit zle,alebo ?
len mi nejde do hlavy ...tie zapalky zapalene do vody ?ved zhasnu :D:D
ci to je taky postup normalny ?:D