Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
tak, vevericka, ja vas s radostou zbavim toho bremena :)
ono sa to vola placebo efekt..
jajka stylom zatazuju vas peniaze dajte ich mne??:D
no ja len, ked sa tu spominal kostol, ze to tam pocituje este horsie, tak na to konto som to napisala, urcite je veriaca.
no ale Ježiš mal svätú pravdu.
A mame tu zase Jezisa..
Simonella, ja som nepisala, ze si vymyslas, ze ti je zle, ja ti to verim. Len stale nechapes, ze to, ze mas zdravotne problemy, nie je nasledok urieknutia ale z toho, ze veris, ze si urieknuta.
Stavim sa s vami, ze keby vam niekto o mne povedal, ze som velmi dobra odriekacka, (ci ako sa to vola) a poradila by som vam, aby ste napriklad kazdy vecer zjedli strucok cesnaku a dali si pod vankus zihlavu s ruzencom, ze vam bude rano zarucene dobre, boli by ste to uverili a aj by vam bolo urcite dobre. (Ale len ak by ste v to naozaj uverili!) A ked ste uz veriace: co povedal Jezis slepym, ktorych uzdravil? " Nie ja ale vasa viera vas uzdravila".
:D
ja som rodena carodejnica!
no neviem co to bola zac ale vacisnou neberu take hrozne sumy co viem :) vacsinou do 50e. a to sa s tym musis narodit aby si vedela ovladat magiu .. ci uz tomu veris, alebo nie :D
peniaze zatazuju mysel, zbavte sa ich, uľaví sa vám