Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
ja na taketo veci absolutne neverim. aj moj priatel vcera prisiel z vonku a tvrdil, ze ho uriekli, ze nejaka zena po nom zazerala a bolo mu zle. potom zistil, ze len zjedol volaco pokazene. vsetko ma svoje vysvetlenie.
Ak Vás uriekli tak odporúčam umyť sa v čistci! Osobne mi to vždy pomôže. Pre istotu máme doma vždy jeden sáčok po ruke. Ak by ste potrebovali ho odnekial kupiť tak slovenský čistec som objavila na
www.najlepsicaj.sk
a to ako zistim ze som urieknuta? ved to kazdy moze byt kazdy ma nejake problemy a to uz musi byt urieknuty ci ako to je vlastne?
skus ist k nejakemu alternativnemu liecitelovi ;)
Ahoj pisem naodpoved j111 das mi kontakt na toho cloveka ja mam ties take problemi a neviem si radi porob aleb uriek pomozes mi dakujem.
Barca vies aj zbavit urieknutia..ja uz neviem co mam robit.
Bakeron, cloe je sam dusevne chory kaitan a robi si tu reklamu skoro v kazdej teme.
Ahoj Cloe a koľko to stálo ? ďakujem
Ja som mala porobenie (urieknutie ) Bola som stale slaba a ospala,prestalo sa mi darit v zivote a smola sa mi stale lepisla na paty.Nasla som na internete stranku kaitan.sk pana Kaitana a napisala mu,poslal mi bezplatne techniku kde som zistila ze mam skutocne porobenie,zaplatila som mu a pustili sme sa do spoluprace,o par dni to zacalo byt uz omnoho lepsie a dnes musim povedat ze mu velmi dakujem a je to obrovska zmena k lepsiemu,jednoznacne odporucam.