Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
Blondula, mama ta umyla a ty si verila, ze to pomoze, aj to pomohlo, to je zmysel veci. A tak to je aj so zarieknutim. Napr. mna by nemohol nikto zarieknut, pretoze na to neverim.
ja som mavala taketo problemy odmalicka.jedna zenska mi poradila,ze sa nemam na to susredit a nedovolit,aby ta osoba sa na mna "nalepila".mne byvalo pravidelne zle ked som stretavala jednu osobu !!! vzdy som vracala,slo mi roztrhnut hlavu a ako keby ma tahali oci.mama ma vzdy pozmyvala,aj cistec sme pravidelne mali a aj mam :DDD takze ja na take veci verim.a zajimave,ze vzdy jak ma mama pozmyvala,zaspala som a zobudila som sa ako keby sa nic nestalo !!! hovori sa,ze od ludi s modrymi ocami clovek nemoze "skapat" z oci :D
ked ma raz vyhodia, uz viem ako si budem zarabat
za 250 eur ju mohla aj v zlate okupat :-D
soffa, co konkretne ta pani urobila, akym sposobom vas vyliecila? to by ma naozaj zaujimalo.
250eur??? to by som vedela vyuzit aj inak...
Soffa, mozes to blizsie popisat? Ako sa to urieknutie prejavovalo ale hlavne, ako ta zena pomohla?
Na urieknutie mam svoj nazor. Funguje len vtedy, ak tomu "urieknuty" veri. Vsetko sa odohrava vo vasom podvedomi a vasej viere. Treba sa takych sprostosti zbavit, lebo z toho naozaj ochoriete!
Suhlasim s matok, urieknutie je sebasugescia.
verim len na malo veci ale na urieknutie verim...mali sme to v rodine,zaslo to az tak daleko ze sme museli vyhladat cloveka,ktory nam velmi pomohol.ta pani zobrala okolo 250eur ale chvalabohu pomohlo to..nebola to niejaka babajaga,ale clovek ktory sa bielej magii venuje niekolko rokov.