Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
to ako myslite s tym ,ze naopak nieco ?staci hocico aj male ?ako ponozka ?a pomaha to vazne ?:D boze ,baby ..nie sme paranoidne ?:D
verim na take veci ...ja uz som vsak potom urieknuta asi stale ,pol roka ,lebo pol roka som vkuse chora,stale mi cosi je :D a ja za otca neviem co :)
ale tiez ..sa pretieram ,umyvam ,ked citim ,ze by ma ktosi mohol urieknut :)a nic no ,proti tomu sa asi neda chtanit ,ci ?
vidite, do kostola chodia najvacsie mrchy
v zivote som nepocula ze by take nieco hovorili ludia z mesta, o urieknuti. podla mna kym ti niekto o tom nepovie ani netusis ze take nieco je.
jake blbosti? je to pravda.. ja to mavam casto lebo mam asi slabsiu imunitu alebo co preto stale musim nosit nieco naopak..uz roky nosim jednu ponozku stale naopak lebo ak nie pride mi doma strasne zle az na odpadnutie, strasne ma bolia oci, hlava, pocit az na zvracanie.. to sa mi stava casto, hlavne v kostole, kde len tie stare baby kukaju po kazdom a ohovaraju..
preto mi mama doma zmetovala uhliky presne tak isto ako pisala "paskuda" a do minuty mi to preslo.
skus to salotka, mozno tvoja babka alebo mama o tom nieco budu vediet. drzim prsty a ked ides k tej svokre tak fakt si vezmi nieco naopak alebo aspon cerveny naramok.. je to neuveritelne, ale stava sa to dost casto niektorym.
Blondula, mama ta umyla a ty si verila, ze to pomoze, aj to pomohlo, to je zmysel veci. A tak to je aj so zarieknutim. Napr. mna by nemohol nikto zarieknut, pretoze na to neverim.
ja som mavala taketo problemy odmalicka.jedna zenska mi poradila,ze sa nemam na to susredit a nedovolit,aby ta osoba sa na mna "nalepila".mne byvalo pravidelne zle ked som stretavala jednu osobu !!! vzdy som vracala,slo mi roztrhnut hlavu a ako keby ma tahali oci.mama ma vzdy pozmyvala,aj cistec sme pravidelne mali a aj mam :DDD takze ja na take veci verim.a zajimave,ze vzdy jak ma mama pozmyvala,zaspala som a zobudila som sa ako keby sa nic nestalo !!! hovori sa,ze od ludi s modrymi ocami clovek nemoze "skapat" z oci :D
ked ma raz vyhodia, uz viem ako si budem zarabat
za 250 eur ju mohla aj v zlate okupat :-D
soffa, co konkretne ta pani urobila, akym sposobom vas vyliecila? to by ma naozaj zaujimalo.