Urieknutie

Príspevok v téme: Urieknutie
šalotka

Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?

natusa42

aké uhlíky ?:D:D nechápem :)simonella ...

jajka a akym spôsobom sa dá brániť proti tomu ?

nie nie ..ja mám také iné príznaky ...mna bolí celé telo,na odpadnutie mi je, niekedy zvraciam ,hnačky mám ,a ruky ma bolia,najmä zapastne kosticky,----myslím ,ze skor to je vysavanie energie zo mna ,lebo som velmi precitlivela ...co mam robit proti tomu ?

jajka001_

negativna energia, niektori ludia su na nu proste citlivejsi.
aj v meste to je ale skor taky hromadny smog negativny...ludia sa snazia jeden druheho si nevsimat ale tie ich stresy su citit vsade
na dedine je ludska nenavist adresnejsia lebo tam sa ludia poznaju.

Simonella

no neviem natusa, ved za pokus vobec nic nedas pokial mas vo svojom okoli niekoho kto ti tie uhliky zmeta.. ti starsi urcite budu vediet .. vobec to neboli :D a moze ti to pomoct.. ak nie tak chyba bude inde.. trva to minutku :)

natusa42

och preboha ...ale teraz ,ked citam tie komenty ...akoze ...neviem,ale aj mne moj priatel stale vychvaluje len oci,ide ma celu zjest ,ked ma vidi ...a tiez akoze sa citim uz pol roka tak divne ,dokonca som odpadla raz v zime (neviem preco) a odvtedy mi je zle ..ruky ma bolia ,zapastia ,aj som celkovo taka slaba ....je jedno,ci osm s nim ,ci bez neho,ale ..mam taky pocit,ze je prilis na mna "naviazany " a ze mi to berie energiu ...mozno to vyznieva choro,ale tiez mi stale vychvaluje tie modre oci ...uff ,teraz mi az zimomriavky presli,ked som to precitala,ufff ..co si o tom myslite ?moze byt cosi na tom ,ako sa mam chranit ?:)da sa to ?

Simonella

nie natusa :D.. pokial mas take priznaky ake som pisala ze ti je fakt strasne zle (tocenie hlavy, silna bolest oci - akoby ti chceli vypadnut, na zvracanie.. ) tak to fakt pomaha .. ale uz ked to dostanes treba to cim skor odrieknut ako pisala napr. paskuda(ale su aj ine sposoby).

Simonella

ved presne jajka. v meste sa mi nic take nestalo.. aj teraz som uz dva tyzdne v meste a nic podobne nenosim.. ale v dedine je to neuveritelne.. kazdy po tebe kuka a ohovara.. PREC ODTIAL..

natusa42

to ako myslite s tym ,ze naopak nieco ?staci hocico aj male ?ako ponozka ?a pomaha to vazne ?:D boze ,baby ..nie sme paranoidne ?:D

natusa42

verim na take veci ...ja uz som vsak potom urieknuta asi stale ,pol roka ,lebo pol roka som vkuse chora,stale mi cosi je :D a ja za otca neviem co :)
ale tiez ..sa pretieram ,umyvam ,ked citim ,ze by ma ktosi mohol urieknut :)a nic no ,proti tomu sa asi neda chtanit ,ci ?

jajka001_

vidite, do kostola chodia najvacsie mrchy
v zivote som nepocula ze by take nieco hovorili ludia z mesta, o urieknuti. podla mna kym ti niekto o tom nepovie ani netusis ze take nieco je.

Simonella

jake blbosti? je to pravda.. ja to mavam casto lebo mam asi slabsiu imunitu alebo co preto stale musim nosit nieco naopak..uz roky nosim jednu ponozku stale naopak lebo ak nie pride mi doma strasne zle az na odpadnutie, strasne ma bolia oci, hlava, pocit az na zvracanie.. to sa mi stava casto, hlavne v kostole, kde len tie stare baby kukaju po kazdom a ohovaraju..
preto mi mama doma zmetovala uhliky presne tak isto ako pisala "paskuda" a do minuty mi to preslo.
skus to salotka, mozno tvoja babka alebo mama o tom nieco budu vediet. drzim prsty a ked ides k tej svokre tak fakt si vezmi nieco naopak alebo aspon cerveny naramok.. je to neuveritelne, ale stava sa to dost casto niektorym.