Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
Simonella, pravdaze to moze oslabit imunitny system ale vsetko sa odohrava najskor v hlave. Preto som pisala, ze mozete z toho ochoriet. Ak chces byt zdrava, musis si uvedomit, ze ziadne urieknutie neexistuje. Mozno ti pomozu uhliky, alebo nieco podobne, aby si mohla lepsie uverit, ze sa toho zbavis ale je to len docasne riesenie. Stale budes vystavena riziku, ze si budes namyslat, ze ta niekto uriekol. Psychika je zodpovedna za mnoho chorob, kto ju nema v poriadku, skor ci neskor pridu zdravotne problemy. Poznas to, v zdravom tele zdravy duch, cize aj opacne.
Natusa: podla mna tebe uz nemoze obycajne odrieknutie z oci ale uz nieco poriadnejsie :D.. ako tu pisalo jedno dievca ze isla za jednou babou a ta jej to nejak spravila.. vies tíí, co robia s magiou.. ale treba davat pozor aby si nenarazila na sarlatanov..a to s tymi uhlikami..nemusia to byt uhliky.. ved to tu pislao jedno dievca.. ze das do pohara vodu a hodis tam zapalene zapalky.. (to robi ina osoba pri tebe) ty lezis.. poom sa raz opmodli, teba premaze tou vodou, ale este pred tym sa 3x z nej napijes a nakoniec sa znova pomodli . pohar polozi pod stol a musi tam byt jeden den. a tebe sa hned ulavi :D.. aspon vela mojim znamym a hlavne aj mne to pomaha.. ci uz verite v take nieco alebo nie, je mi to jedno :))
Barborka: tak niesu vsetci z dediny taki :D.. aj v meste sa isto najdu.. :D
Deria: absolutne nezijem v strese :) a mne to naozaj pomaha a verim v to urieknutie .. keby si to zazila tak pochopis o com hovorime. stava sa to vies? ale nie kazdemu. tak bud rada ze mas imunitu aku mas .
3ntt: nechci mat nase problemy..
bola si u lekara? a preco si myslis, ze on ti tu energiu berie?
a inak stale neviem,co s tymi uhlikmi myslite ,co mam spravit,co su vlastne tie uhliky ?ochrani ma to pred tym vsetkym?
@deria lenže ..vazne ,ked sa to tak vezme,ako ja chapem,ze to moze byt trosku pritiahnute za vlasy,ale predstav si to,ze ...chodis s niekym vyse roka ,prveho pol roka je vsetko OK super uzasne,ale druhy polrok zacnes na vidomoci chorlaviet,zacnes odpadavat ,zacne ta boliet cele telo,zacnes mat pocity na zvracanie,niekedy hnacky sa pridruzia,mas nepokoj vo vnutri ..co to je ?urcite je to toto,asi mi priatel vysava energiu ,inak to nevidim uz ..asi ked sa do mna tak velmi zamilovaL ,a on energiu velmi potrebuje ,tak mi ju berie ...lebo vies on ma velke problemy a pri mne si kompenzuje vsetko,vravi mi ,ze som jeho vsetko,jeho zivot atd a mame dost intenzivny vztah az prilis,cize mi ju berie ...a ja neviem ako sa mam branit
Boze dievcence, ved sa spamätajte!
Ved tie veci ako uhliky, naruby ponozky, ci umyvanie nie je nic ine ako iba pomocky k tomu, aby ste verili, ze sa toho urieknutia zbavite. V podstate nie ste urieknute, tu negativnu energiu ste si vytvorili v sebe sami, pretoze ste si vsimali niekoho oci alebo vam bol niekto nesympaticky alebo vam niekto nabulikal, ze ked sa citite zle, tak ste urieknute. Myslim, ze najväcsiu zasluhu na vasom zmyslani maju vase mamy a babky, ktore vas v tom podporuju. Ajjaj, nezavidim vam, ved vy musite zit v sustavnom strese a este z toho naozaj ochoriete.
Natusa, len aby si si nepokazila este aj tvoj vztah kvoli takej kravine, ved chalani to radi hovoria svojej laske, ze ma krasne oci, co je na tom cudne?
jajka lenze ja nemam kam ist :(teraz som bola na dovolenke prec pri mori pred tyzdnom a tam veru ma nic nebolelo,vsetko mi prelso,som bola plna zivota ,energie ..atd ..tak potom uz nicomu nechapem ...
simonela a jajka hovorite mi z dušeee!! atmosfera v dedinách je nieco strasne, ja teda zijem v meste za co som vdacna, ale v praci robim zo samymi dedincankami a to je na zblaznenie..su to jedny harpie, co len vysavaju z ludi energiu, ohovaraju, a vysielaju nenormalne negativnu energiu, chvalabohu ze v tej robote koncim a to dobrovolne..mam len jedno zdravie a nervy :D
natusa, ty mas zo vsetkych stran stresy a nevies si energiu inak dobit len ked si s nim, ale tym ze si s nim tak mas konflikty co ti energiu berie a takto furt dokola, to ta vycerpava
skus vypadnut ked sa bude dat niekam sama a tam v klude rozmyslat