Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
ocuranu plienku poslem, mame ich domu kopuuuuuuuuuuuuuuuuu
deria ,ale to trva zase len na chvilu tie tri lyzice vody :Dlebo to sa robvi kazdy raz,ked ta niekto uriekne :D
inak studujes psychologiu,alebo ?:)lebo mi pripadas tak :)
Natusa, ved to je to, co cely cas vysvetlujem. Tak si daj tie 3 lyzice vody, mas to lacnejsie a bez rizika. A potom si povedz; tak a teraz ma uz nikdy v zivote nikto nemoze uriect.
hej aj ocurana plienka zabera. ta sa pouziva na male urieknute deti. to pretres vrestiacemu decku ošťanou plienkou tvár a hned je kludné :)))
tpch odkial ty si, toto sa vravi aj u nas..
U nas sa hovori, ze ked ta urieknu, treba si pretriet tvar ocuranou plienkou. Tak si zozen male decko a mas po probleme, nikto sa pri tebe nemusi modlit a topit zapalky.
jajka a simonella tpch vy si teda tu robíte z toho srandu či ako ?teraz tej konverzácii trošku nechápem....(?)
simonella ..ja nechcem chodiť k takým ľudom :(sa ich bojím akosi,ked mám byť úprimná,a nepoznám vážne nikoho kto by tam chodil z môjho okolia a dnes ked som starkej povedala,aby mi urobila tú vašu očistu ,tak skoro zošalela,že mi to nespraví ,lebo je to proti Bohu ...och ...:(takže nič z toho ..ale nejako dlhodobo potrebujem očistu a neviem ako ju mám získať ,ja už mám veľké zdravotné problémy ...a neviem ako z toho von -a vlastne ,už sa cesta asi našla ....:(:(
deria možno máš pravdu,že niečo také neexistuje,ale vážne sa mi už aj mne samej stalo ,že som prišla odniekiaľ a bolo mi strašne zle na vracanie atd a som si odmerala tri lyžice vody a prešlo mi to ..(to je zase taký môj spôsob :D)asi si myslíš,že nám to tu vyhráva,ale je to vážne tak ,pomáha to ..a neviem ,možno je to len autosugescia ako si naznačila aj ty ,ale funguje to a ja na také veci verím aj ked som kresťansky založený človek
tak mensia zasoba je, ale bremenom sa to nazvat neda:D
tak sa potom urcite citis ľahko :)no money, no problem. nemusis rozmyslas na co ich minies.
no mna nie, ja na podobne hluposti neverim;) a rovno poviem ze momentalne som na suchu, takze ziadne bremeno nemam:D