Urieknutie

Príspevok v téme: Urieknutie
šalotka

Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?

natusa42

deria ,co su to za knihy ?daju sa aj pozicat?o com to je ?myslis si,ze som blazon ,hypochonder a ze len negativne myslim asi vsak ,a preto som taka chorlava ..lenze to tak nie je ...:(:(ja naozaj citim ,to co citim :(

Deria

Natusa, mozno by ti pomohla kniha od Joseph Murphy "Zakony myslenia a viery" alebo "Moc nasho podvedomia". Komu je tazko alebo sa nevie vyrovnat s nejakymi problemami, to je jedno akymi, ten by ju mal vzdy mat po ruke. Mozno ti otvori oci. V mojej knihovni mam obe uz 10 rokov a nechcem ich postradat, vzdy mi v tazkej situacii pomohli.

natusa42

bella --lenže ja sa už nemôžem spoľahnúť na Boha ,viem všetko ,čo si napísala,kedže som kresťanka ,viem ,že mágia je neprípustná atd,lenže ja si už neviem dať rady ,snažila som sa s tou svatenou vodou aj seba som aj dom,aj som sa modlila ...ale jednoducho nepomohlo nic !!!

natusa42

allie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pre kristové rany !!!!!!!!!!! ja mám niečo rovnaké !!možno som paranoidná,ale mám rovnaký problém ,síce ja som mala normálny vzťah nie zakázaný,ale tiež nám veľa ľudí neprialo atd,a som na tom veľšmi zle zdravotne najmä ja ,ale on zase má obrovské iné problémy odkedy ma má .----nechápem ,čo sa stalo,či nám niekto porobil,alebo čo ...ale je to presne ako ty opisuješ !!!!!!!.-uf ,až ma zamrazilo,ked som čítala tzvoj príspevok ..aké máš zdravotné problémy,?ak smiem vedieť ?

bella12

natusa42, pre kresťana je robenie uhlíkovej vody neprípustné, pretože namiesto k Bohu sa obracia o pomoc k zlému prostredníctvom magických úkonov. Spolieha sa na okultné úkony, spojené s robením uhlíkovej vody a sústreďuje sa na to, či dodržal predpísaný "postup". Aj keby sa pritom odriekala modlitba, Boh ju nevypočuje, lebo magické úkony znamenajú spoluprácu so zlým. Zaujímavé je, že uhlíkovou vodou chcú ľudia nahradiť svätenú vodu, čo sa pravdaže nedá. Svätená voda je sväteninou, na ktorú bolo kňazom zvolané božie požehnanie. Prečo sa teda utiekať k mágii, keď je k dispozícii svätená voda ako prostriedok daný nám Bohom?

Neodporúčam žiadne "očistce" u liečiteľov či veštcov, lebo cez ich okultné metódy nekoná Boh, ale naopak zlý duch. A vieme, že zlý duch zlo nemôže vyhnať, aj keď sa tak môže tváriť. Zlo môže byť odstránené len dobrom - Bohom. Preto je lepšie utiekať sa k nemu cez modlitbu, sviatosti a sväteniny.

Pane Ježišu Kriste, mocou Tvojej svätej krvi a na príhovor Panny Márie sa zriekam zlého ducha, ktorý je vo mne alebo proti mne útočí, a prijímam Teba za svojho spasiteľa a vykupiteľa a stredobod svojho života.

allie

pridam sa k tejto teme aj ja. pred par mesiacmi som mala som mala niekolko mesacny romanik. taka krasna zakazana laska:) zazili sme spolu absolutne fantasticke chvile na fantastickych miestach, ked kazdy okolo len neveriacky krutil hlavou. len akoby sa zrazu nieco otocilo a on aj ja sme sa priblizne v rovnaky cas dostali do zdravotnych problemov.(kazdy nieco uplne ine) a nasledne tieto zdravotne problemy priniesli dalsie problemy v praci/studiu a co ma trapi asi najviac, vyrazne obmedzenie sportu. uz je to pol roka, kazdy den mam bolesti a snazim sa z toho raz a navzdy dostat. my dvaja uz spolu nie sme vplyvom inych veci, mohlo nas vsak postihnut nejake urieknutie/zarieknutie? co proti tomu robit? nepripadam si ako prehnane ustrachana osoba, ale uz to trva dlho co sa z bludneho kruhu zdravia snazim vysekat. a pride mi fakt bizarne ze sa nam obidvom stala podobna vec v rovnaky cas. si spominam ze este predtym on povedal nieco typu stale nam bude super...asi mi uz zahrablo pisat sem takuto blbost, ale keby niekto vedel nahodou poradit budem rada:))

dusanab

Simonella, pacilo sa mi ako si si napisala svoj nazor to je moje bravooo! Ked sa niekomu nieco nepaci,alebo tomu neveri, tak nech neodpisuje na tie temy. Mas pravdu! Vseko len to najlepsie Ti prajem!