Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
to su nejake spontanne vykriky radosti, ved ju nechaj :-D
ale co bravo? zaco? :D
bravo-super!!! :-)!!!
tpch: nic som si osobne nevzala, len by si si uz mohla prestat robit srandu z toho co je pre niektorych vazne a chcu o tom vediet viac.
dusanab: co bravo :DD ale vdaka :D..
heh, ze ja vidim zivot ruzovo :-D
Toto je este lepsi hlod ako vsetky doteraz. Stojim si na tom, ze ked ja raz zacnem mat pocit, ze nasu firmu likviduje konkurencia ciernou magiou, tak navstivim psychiatra. Ze si si toto moje prehlasenie vztiahla na seba a ponala to osobne, za to ja skutocne nemozem, za to moze tvoja psychicka vybava.
Simonella...bravoooo!!!
Na urieknutie...kazdy vecer zapalit solnu lampu...musi byt vzdy cista, ked je ufulana a cierna, treba ju umyt a palit kym cista bude.
Pomaha nosenie zicherky, alebo treba nieco nosit opacne oblecene-spodne pradlo, vynikajuce su aj ucinky "čistca"to je bylinka a s nou sa vymyvaju oci sedem dni! Ale najjednoduchsie je pit denne repik lekarsky!
boze "tpch" mozes si odpustit podobne narazky , su tu ludia ktori tomu veria a nie je ich malo tak prestan..
neviem kolko mas rokov ale nechci nic podobne zazit este vo svojom zivote lebo zjavne o vela veciach este nevies.. zivot nie je len taky "ruzovy" ako ho mozno vidis ty.. deju sa strasne svinstva, ludia su svine.. ani by si tomu neverila ako chce jeden druhemu zle.. a da sa to aj takouto cestou..
ak zacnem mam pocit, ze niekto nasu firmu likviduje carami, vyberiem sa rovno na psychiatriu.
to nebolo take urieknutie ze "z oci "alebo ako sa to nazyva.to bolo porobenie cloveku v rodine,ktory zacal chradnut z nicoho nic,schudol v priebehu mesiaca 15 kil,nemal energiu,zacal mat psych.problemy,nutkanie urobit nieco zle(ziadna diagnoza psych.a ina sa nepotvrdila)a nakoniec po tom celom absolvovani,ta pani povedala take veci ,ktore vediet nemohla.mozno ma teraz niekto vysmeje(je to vasa vec,ja som tomu tiez neverila niekedy tak sa vam nebudem cudovat)ale teraz na likvid.niektorych konkurencnych firiem sa pouziva cierna magia.su to velmi nebezbecne veci...
deria - no urcite by mi nejaky sztrucik cesnaku pod vankusom nepomohol :D.. ja sa upirov nebojim :P
natusa - a ake je to vychodisko ????