Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urieknutie

Príspevok v téme: Urieknutie
šalotka

Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?

Deria

fuha, ty toho mas precitaneho! mam co dohanat ale teraz mam cas, tak mozem zacat. o the secret som tiez pocula, je to velmi znama kniha, iba ja som ju necitala.

Deria

o tej Hovory s Bohem som uz vela pozitivneho pocula. Dokelu, budem si to musiet zohnat, ked pridem na Sk leb neviem, ako to v nemcine zozeniem, nazov moze byt totiz uplne iny.

Deria

Jojaaa, dakujem za tip, poobzeram sa aj po tych....No teda Murphy je moj favorit, vzdy, ked mi je zle, staci mi precitat si 1-2 strany hocikde a je mi lepsie.
Natusa, mozno je to tym, ze mam urcite skusenosti, zaujimam sa o ludi a zivot a samozrejme rada pomozem, ak mozem.

Deria

Nie, vobec si nemyslim, ze si hypochonder! Verim ti,ze pises, co citis. Jednoducho potrebujes pomoc ale nie preto, ze by si bola blazon ale preto, ze si bola doteraz niecim negativne ovplyvnovana, coho sa musis zbavit, ak chces zdravo a spokojne zit. To sa moze stat hocikomu, zalezi v akej rodine si vyrastala a akymi ludmi si bola obklopena. Vsetko ma niekde svoje korene, najcastejsie v detstve.
O com je ta kniha? Uz nazov hovori vela ale nechcem to tu rozoberat, lebo by som to nevedela dobre interpretovat a mohla ba si to zle pochopit. V kazdom pripade ju doporucujem kazdemu, nielen tebe. Ja som si tie knihy kupila na Slovensku, ci sa daju pozicat neviem, nezijem tam, spytaj sa.

jojaaaa

Su to nadherne knihy, Deria! Tie by mal mat doma kazky a nie si ich poziciavat. Odporucam aj Kurt Teperwein Zijeme tady a ted, alebo Co mam hovori choroba...Milujem Don Miquel Ruiz Styri dohody...atd...velmi pomahaju