Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
Ja to mam co by kamenom dohodil len vo Viedni. Teraz vsak dovolenkujem doma. To je taka pohodicka doma, nema sa mam kto co cudovat, bez tychto knih by som to tam asi nevydrzala...hihi
ja v nemecku, nrw, dofrasa, tiez som tak daleko zakotvila 1000 km, ty to mas dobre, blizsie domov.
Oestereich a ty?
ano v nemcine sa to vzdy vola inak, a su to vzdy hrubsie knihy ako v slovencine...hihi...vzdy, ked niekomu odporucam knihy a hovorim o tenkej knizke kamosky mi v nemcine ukazu hrubu knihu...hihi...
a kde zijes ty?
fuha, ty toho mas precitaneho! mam co dohanat ale teraz mam cas, tak mozem zacat. o the secret som tiez pocula, je to velmi znama kniha, iba ja som ju necitala.
myslim the secret DVD alebo knihu odRhonda Byrne
Vyborne! Vrelo odporucam! Uzasne knihy. Spominas, ze nezijes na sk...ani ja a poznas the secret?
o tej Hovory s Bohem som uz vela pozitivneho pocula. Dokelu, budem si to musiet zohnat, ked pridem na Sk leb neviem, ako to v nemcine zozeniem, nazov moze byt totiz uplne iny.
oha, ani jednu....dobre?