Urieknutie

Príspevok v téme: Urieknutie
šalotka

Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?

Iveta Michael

:)) panebože...tie vaše rady ženy! aké červené šnúrky...aké uhlíky?

kto je pod ochranou Božou tak mu nič nebude škodiť:)

A predovšetkým neskúšajte niajkú mágiu ani bielu,to nepomôže a neradno sa stým veľmi zahrávať

Na tvoj problém by pomohlo len myslieť na nejakého človeka s láskou :)) toť vsjo:) láska je najlepší a najsilnejší liek hádam na všetko...

jojaaa

...15rokov...cas uteka tak rychlo...zijem, pracujem a teraz sa zase pripravujem na primacky na Uni, chcela by som psychologiu.

jojaaa

Ja to mam co by kamenom dohodil len vo Viedni. Teraz vsak dovolenkujem doma. To je taka pohodicka doma, nema sa mam kto co cudovat, bez tychto knih by som to tam asi nevydrzala...hihi

jojaaa

ano v nemcine sa to vzdy vola inak, a su to vzdy hrubsie knihy ako v slovencine...hihi...vzdy, ked niekomu odporucam knihy a hovorim o tenkej knizke kamosky mi v nemcine ukazu hrubu knihu...hihi...