Urieknutie

Príspevok v téme: Urieknutie
šalotka

Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?

allie

pre viac stojacich na zemi je celkom fajn aj casopis vitalita. Len mna uz nebavi citat stale dokola v roznych clankoch a knihach(aj tie, ktore sa spominaju v prispevkoch nizsie) tie iste veci , ktore by sa mali byt v zivote smaozrejme. ja si myslim, ze vacsinu z toho aplikujem celkom uspesne a na zvysku pracujem. len asi robim stale niekde chybu a chcela by som aby mi niekto povedal co robim zle a ako to napravit. nema nahodou niekto skusenosti s liecitelmi, ktori by vedeli poradit aj po takejto stranke?

allie

natusa 42
no v priebehu poslednych mesiacov mi to pride ze si moj organizmus zo mna z striela, uz mi bolo snad vsetko mozne, okrem ineho uz pol roka mam kazdy den palive bolesti podbruska, niekedy sa k tomu pridaju zvysene teploty, unava, zavrate v priebehu posledneho pol roka 7 antibiotik a ziadna normalna diagnoza, lebo vacsina vysledkov je ok. skusala som to aj nejako rozchodit, uvolnit sa, bez stresu, len po kazdej zvysenej fyzickej namahe sa mi to brutalne zhorsi. podla lekara, nejaky skryty infekt .ja stale bojujem ako sa z toho co najskor dostat, skusala som akupunkturu, bylinky, homeopatiu, ved to neni normalne aby som v tak mladom veku mala taketo potiaze. tak teraz sa hadam kym zacne skola z toho poctivo definitivne vyliecim.

rozmyslam po tom vsetkom aj navstivit nejakeho liecitela, ktory by mi pomohol objasnit skrytu pricinu tychto tazkosti. ci je to nieco v mojej psychike, alebo to fakt suvisi s tym vztahom predtym. aj on ma totiz stale zdravotne komplikacie, prisiel kvoli tomu o robotu co ho brutalne bavila a ma tazkosti aj v sukromnom zivote.

tesne predtym sme vsak boli obaja na vrchole blaha, bolo to tak dokonale, ze ani v najlepsom sne take nevymyslim, len sa to takto zahadne naraz zvrtlo. a ja skusam vsetko mozne ako to znova napravit a dat do normalu. a myslim ze sme si to zariekli mi a uriekli nam to ludia okolo, len ako z toho von?

ako je to u teba? som si citala tvoj prispevok mam si ho vziat, ste este spolu, alebo ste sa uz rozisli?. mozno by sa ti mohlo polepsit ked to vsetko hodis za hlavu a budes sustredit na nove veci, teraz si bola prilis dlho zacyklena v starych problemoch a aj to mohlo vplyvat negativne na tvoje zdravie.

Iveta Michael

:)) panebože...tie vaše rady ženy! aké červené šnúrky...aké uhlíky?

kto je pod ochranou Božou tak mu nič nebude škodiť:)

A predovšetkým neskúšajte niajkú mágiu ani bielu,to nepomôže a neradno sa stým veľmi zahrávať

Na tvoj problém by pomohlo len myslieť na nejakého človeka s láskou :)) toť vsjo:) láska je najlepší a najsilnejší liek hádam na všetko...

jojaaa

...15rokov...cas uteka tak rychlo...zijem, pracujem a teraz sa zase pripravujem na primacky na Uni, chcela by som psychologiu.