Ja viem, že to znie trochu bizarne, ale mám pocit že moja svokra ma uriekla. Raz sa tak na mňa čudne zadívala, odvtedy mám neustále zdravotné problémy. Nikdy sme si nerozumeli a viem, že jej úsmev je falošný , zakaždým keď sa s ňou rozprávam, cítim sa tak divne, ako keby mi vysávala energiu. čo mám robiť? Ako sa lieči urieknutie?
Urieknutie
allie mas moj hlboky obdiv ...ja by som to nikdy neurobila,mam problem ist sama do mesta :(:( dakujem za tvoju podporu,viem ,ze by mi pomohlo vypadnutie,ale ...nemam kam ,za co ani nic ..vies ...
boze, ja by som sa bala, sama ist.
jajka
vrelo doporucujem, najlepsi relax. najlepsie vyrazit solovo a hned sa najdu prefektni kamosi z celeho sveta:) a nemusi to byt nutne spanielsko, kdekolvek sa da nieco podobne vymysliet.
uz mi chybaju podobne vylety, snad sa dam co najskor dokopy a znova niekam vyrazim:)
allie, super napad s tym spanielskom. tiez by som chcela take nieco raz zazit. vziat batoh a hrr do sveta :)
natusa 42
tak drzim ti palce nech sa das co najskor dokopy, ked ta caka rozhodujuci rok. a stipku optimizmu do toho. slnko aj vychadza, raz bude aj dobre:) ked liecitelom neveris a lekari zlyhavaju si odkazana na seba. o to viac je pre teba dolezitejsie pozitivne myslenie. mne sa rokapol dozadu nieco podobne podarilo, tiez naraz vybuchli viacere veci, tak som hodila vsetko za hlavu a robila to co som chcela. spln si nejaky sen, alebo nieco podobne. ja som zobrala batoh, nahadzala par blbosti a v zime sa vybrala sa putovat napriec spanielskom do compostely:) fantasticky ulet, doma na mna sice pozerali ako na retarda, ale stretla som zaujimavych ludi z celeho sveta, celkovo zazitok dokonca zivota a najpohodovejsi mesiac aky som kedy zazila. zdravie sa tiez dalo dokopy.
skus aj ty nieco podobne, kasli na vsetko okolo a rob to co sa ti len ziada, mozno to pomoze.
jajka
uz som si zohnala knihy o ajurvede a citam:) skusala som aj akupunkturu ale fiasko na entu. by som potrebovala nieco typu 3in1 -odstranit akutne takzkosti-bolesti, palenie
-komplexne sa zamerat na dalsie casti organizmu s tym suvisiace
-odhalit skrytu pricinu ochorenia, psychyka,pripadne zakriknutie, atd.
taky je aspon moj plan boja!:)
allie nic si z toho nerob,mne uz doma vravia,ze som hypochonder,si tukaju po cele,ze co mi stale moze byt,ale nechapu,ze ja sa naozaj citim strasne zle ...
hm ,ani nevrav ,ja mam pred sebou maturitu prave ..a tazky rok rozhodovania atd,a neviem ako dalej vobec..a este k tomu aj som takato chorlava,neviem ,co bude,ako dalej budem zit,ale je mi to uz jedno prakticky,uz som stratila v zivote co som mohla ...najnovsie aj priatela ...a mna uz nic neprekvapí asi...uz nechcem ani nic od zivota ,nic necakam ...a ja liecitelom neverim ani nic,cize ...tebe drzim prsty ..a ja neviem ,co dalej bude so mnou ...:(:(
allie skus ajurvedu, to je stara indicka lekarska veda, ti liecia telo komlexne, myslim, ale osobnu skusenost nemam.
natasa 42
celkom dobre chapem ako sa asi citis, mne doktori tiez nic poriadne nezistili, uz si pripadam ako hypochonder, ale musim sa z toho co najskor dostat, si neviem predstavit ako budem takto (ne)fungovat, ked zacne dalsi semester...
najlepsie roky mojho zivota a ja na tom takto. som zvedava co zo mna na stare kolena ostane:)
problem je aj to, ze normalni doktori u nas vobec neberu cely organizmus komlexne. kazdy sa iba zaobera jednou castou, tu prelieci a finito. len ono to spolu vsetko suvisi a preto je klasicka liecba castokrat bezuspesna.
fakt potrebujem zohnat niekoho kto mi pomoze, tito normalny lekari ma maximalne tak dorazia dalsimi antibiotikami. ja myslim ze liecitel nema co spolocne s tym ci si veriaca alebo nie, ja napriklad som. napokon aj vela liecitelov je. len treba najst toho spravneho. a hlavne chcem prist na to v com maju vsetky tieto moje tazkosit pricinu aby som tomu mohla predist nabuduce. naucit sa chranit pred negativnymi silami okolo, popracovat na svojej psychike a tak. prevencia je najucinnejsi liek. len sa z toho teraz dostat:)
prepac ferdomravec neviem ti pomoct len sa chcem opytat ci ti funguje na klavesnici Y