Prosím Vas poradte...ja to asi nezvladnem...mám pocit ze umieram...trasiem sa placem, nejem, vraciam, krce...to sa neda zvladnut...
Ako prezit koniec vztahu....
No ved prave o to mi ide..ze nech sa vyjadri vysvetli dovod..a ak vazne chce ten koniec dobre..nech si ide...branit mu v tom nechcem..ved ked bude stastny bezo mna nech sa paci:)no ja nastastie som v robote...lebo ved doma..to by som zlenivela v tejto situacii..staci ,ked pridem do mov..a uz nuda..rozmyslam co dalej..ani von sa mi nechce ist nic..ale vcera uz lepsie bolo..ani slzicka..mozno preto ze ma este pri srdiecku hreje..ze este nie sme uplne si cudzi...mozno od stvrtku to zacne..teda ak pride...a čo ako sa dari na kurze?:)
zuuzu, ja nepracujem, dostala som vypoved, cize som doma, ale chodim aspon na kurz angliny tereaz na 2.5hod denne kazdy den...a nechaj jeho nech sa k tomu vsetkemu vyjadri, lebo on m´to v podstate cele rozhodne a ak to skonci, neplac, nestrapnuj sa a hlavne nepros o vratenie sa.
dakujem za povzbudenie, no bude to dost tazke.ale tak ja mu branit v nicom nebudem aj ked je ta robota podla mna blbost... som dnes nad tym rozmyslala a uz viac krat ho kamarati takto namotali a nakoniec nesiel, do zahranicia tiez mal moznost ist, ale nesiel kvoli mne... niekedy si pripadam tak ze ho obmedzujem ale ja som ho do nicoho nenutila.. ani teraz ho nenutim zostat ale mam pocit ze chce.. :-)
Ahoj tifany, no tak ja by som sa na tvojom mieste nebala..ved idem pracovat..ide tam za ucelom pracovat..a nie niekoho hladat..viem, ze bude tazke zvyknut si ze budete iba cez vikendy..ale budete si vzacny a vas vztah sa iba tym posilni.Poznam vela parov, kt. chodia na tyzdnovky..a tyzdnovky to je nic..niektori chodia prec na mesiace:)ved budete spolu v konktakte..tak sa nemusis nicoho bat..a ptompojdete aj na tu slubenu dovolenku:)drzim palce..to zvladnes:)
tifany: je to len sila zvyku... poviem ti, ze ja som si zvykla stretavat sa s priatelom uz len raz do mesiaca:(( chcela by som viac, ale castokrat to nejde...a kedysi sme sa stretavali aj niekolkokrat do tyzdna. Clovek si zvykne a aspon si budete zvacnejsi:))
viem ze to sem asi moc nepatri ale prosim vas poradte mi baby. Moj priatel s ktorym sme spolu 10 mesiacov ma moznost ist robit za vacsie peniaze na tyzdnovky po celom slovensku, tak zeby bol od pondelka do stvrtku v praci a na vikendy by chodil domov.ked mi to vcera vecer oznamil chcel vediet co na to hovorim, lebo ze ak to ma ovplyvnit nas vztah nepojde.. ale ze chcel ist robit lebo chce setrit pre nas a chce ma zobrat na dovolenku a podobne.bojim sa toho ze ked bude prec nieco sa pokazi, ze sa zalubi tam on alebo ja tu...povedala som mu ze ked chce nech ide ze mu to zelam nech sa ma dobre ale nechcem ho stratit a ani on mna, ale neviem ci to takto bude fungovat...prosim vas napiste mi niekto nieco co ma ukludni aby som ho bez obav mohla pustit pracovat dakujem
no ved toje samozrejme,ale ked pride za mnou tak necham prebieh stretnutia na ne ho nech on zacne..a podla too sa uz ja prisposim :)ale prosit ho ja nebudem..nie nie..bud sam sa ma spyta..alebo ak je ro zhodnuty skoncit nech sa paci...a ty si v praci ci doma?
netvar sa ze sa nic nestalo, lebo sa nieco stalo..a nenechaj mu to len tak lahko prejst..ak budete zas enormalne fungovat tak si s nim toto vydiskutuj...
no ved prave ze ja som mu na to povedala ze aby som ta ja nestrapnila ...a on sa za to urazil..vies..alebo rozmyslam nad dalšou variantou..ze ako sa b udem tvarit ze sa nic nestalo...a kto vie ako sa zatvari...lebo vcera keby ma chcel teda ignorovat..tak preco mi dvihol mob..?Mam velmi zmeisane poity, ale som rada, ze je prec..teraz aspon si to ulezi v hlave...a ma cas..a tak ako aj ja..sa na vsetko pripravit..
no ja ti neviem, podla mna sam nevie co chce a mozno to napisal len tak, ze bol podrazdeny alebo co..ale ak by sa spraval moj praitel ku mne ako ten tvoj, ze nech ta nestrapnuje, tak by som s nim nebola alebo by osm mu na to poriadne nieco povedala, lebo take veci sa nehovoria ...