Ako prezit koniec vztahu....

zuuzu

no ved jasne matkam je luto ked sa ich deti trapia...a o co m ste sa vypravali..?ci len tak vseobecne?on a aj nejaku priatelku..ci nie?

zjuzjika

no to mi hovor, moja matka na tom bola si horsie ako ja..dokonca vracala z toho, ked sm esa rozisli..ja som len plakala a plakala a plakala...a nejedla asi dva tyzdne...co je u mna normalne, ked mam stresy.... a ani ho vcera nepozdravila, ked bol u nas, kaslala na neho, uplne ho ignorovala...

zuuzu

Napriklad ked som si ja nasla tu sms..tak jednoducho som sa neho nemysliet..a teraz ked sme ako ze znova spolu tak aj ked nechcem na neho mysliet musim na ne ho mysliet a vcera ma ako prekvapil, prisiel pre mna do roboty..ze ci sa nepojdem kupat a ja ze nie...a tak ma stale prehovaral..az prehovoril...a dnes neviem..ja sa mu prva neoozyvam...ked nieco budem mat ma smolu...a najhorsie je ze ked sa mi trapime..zeny, este su z toho smutne aj nase matky:(ja som ani nasim nic nevravela...co sa stalo...lebo zbytocne stresy..a zbytocne..

zjuzjika

zuuzu, ja som uz bola v pohode, lebo som ho nevidela vyse mesiaca, takze vies zide z oci, zide z mysle..len vcera som na neho mala take "stastie" najprv v meste a potom ako naschval sa dotrepal az vecer,ked som akurat dosla z kurzu a to som niekolko hodin bola prec...do riti tam... a teraz? no neivem ake mam pocity...je mi tak divne strasne... ani neivem ci som na neho nahnevana, alebo z neho sklamana, alebo co... nemal sem chodit, ked osm bola doma a hotovo...len plan bohuzial nevysiel..

zuuzu

Sjuzika, ja cakam ako sa to vyvinie..no on si ide na dovo do Chorvatska..tam ja uz s nim nepojdem..sjuzika,cakam...cakam na dalsie sklamanie?:(

zuuzu

Sjuzika, som si to vsetko precitala...zase si do toho padla?:(A je ze ty sa uz netrapis..a vies podla mna chlapi su taky...ked ta mal si bola pre neho normalna, ale ked ta uz nema tak sa uz na teba pozera inym okom.. a sa zaujima o teba a tak...ale nechapem preco to tak robia...

zjuzjika

zuuzu, a mylsis, ze ked ho nechas na konci leta, tak to bude pre teba lepsie, lahsie? to voebc nie...praveze si si mala uzit leto sama a do skoly by si uz sla v pohode... bez neakych stresov a vyrovnana s rozchodom..

zuuzu

Ahoj Sasena...nie nie..ani jedno z toho nespravil co si povedal...to uz sa nedockam od neho taketo veeci, niekedy koli mne plakaval..ked sme mali prvy rok nasho vztahu sombola pre neho to najlepsie, najkrajsie a najuzastnejsie stvorenie..ale jednoducho po tom roku..taky normaly vztah nic viac nic menej..a takto to bude aj pokracovat...jaj sasena no je to tazke..ale nehcem si kazit leto..este vydrzim...ako sa to bude vyvijat..a ked to nezapasuje..tak sa to ukonci..lebo ja budem chodit na VS..jaj tak veelmi sa tam tesiim:))ale som hlupa ja viem...:(len keby som ho tak nelubila..hned sa neho vyserem..

sasena p

ahooj zuuzu,
sledovala som tvoj vyvoj situacie a nemozem sa nepozastavit nad tvojim poslednym dnesnym prispevkom 09:53.

co ten tvoj "exot" spravil, ze si napisala vety typu : necham tak, uvidime, snazim sa neriesit, ideme (my) spolu do prahy (tak naco by sme sa predsa teraz rozchadzali - ved to pocka :D ) a pod.?
odprosil na zemy? s krvavou ruzou v ustach?slubil ze ty si jeho jedine a bud ta milovat navzdy aj s 3 kilami navyse a prvymi vraskami na cele? ze bez teba nemoze dychat? ze si svetlom jeho zivota? ....