Ako prezit koniec vztahu....

ramirka

to je najlepsie ze sa s nim nestretavas atk to "najlahsie" prejde...no to ano asi je sam dezorientovany a nevie to definovat ze preco vlastne len citil ze to nie je ok..ktovie..ale to je darmo vrtat do toho..hlavne ze si odhodlana zabudnut drzim palce ..

zuuzu

Dobre ranko ludkovia:)a máme dalši den pred nami...no pre mna trochu tazky..ale uz mi je lepsie..mozno ze som urobila chybu ale napisala som mu:...to co si napisal..mi prides povedat do oci..A on mi zavolal..ze vo stvrtok pride..a ze mi to povie vsestko...ani neviem ako sa citim...na to stretnutie sa tesim..aj ked viem, ze bude nase posledne...ale zachovame sa ako rozumny ludia...a nic ine mi nezostane..len mu povedat zbohoom...lebo teraz este to tak neberem...ale uz sa snazim si zvyknut ze nie MY..ale len JA.ALe zaroven citim strasny strach...kedsi predstavim...ze ho uvidim posledny krat, posledny krat sa zahladim do jeho oci...a on navzdy uz odide...ale on sa rozhodol..a jedno viem, trpiet bude viac on...lebo vzdy trpi viacej ten..kto opusta a nie , kto je opusteny...asi to stretnutie b ude vo strtok..aj sa na to tesim..neviem preco...mozno na neho ze ho uvidim...aj ked to bude posledny krat...ale budem sa snazit aby nevidil, ze som smutna..bo to boli najviac...a uz sa tesim aj na vikend pojdem do BA:)sa bavit..jedine co chcem byt stastna..sice do čilku bol moje stastie on...ale on sa rozhodol..ale nechcem mu priat zle..ale chcem aby aj on trpel..a nie len ja..

zjuzjika

ramirka, jasne ze to vedel, pretoze ja sa aj tak vsetko dozviem, sice je otazne kedy, ale dozviem..a ano mozno su tie prve tri dovody rovnake, lenze ked som mu potom po dvoch tyzdnoch volala a hovorila mu, ze clovek sa lne tak neodlubi za chvilku, tak povedal, ze ved nie, t nie je pravda, ze on ma lubi, len nam to nefunguje...hlavne ze ako prvy a dolezity dovod udal, ze ma nelubi...tak si vyber..ale ja to uz neriesim a ani riesit nechcem....skoncilo sa to a bodka, ako clovek ma sklamal, nestretavam sa s nim, nechcem ho radsej ani vidiet, aby to pre mna nebolo este tazsie...

ramirka

zuuzu
drzim ti palce, viem a myslim ze vacsina ludi co ti sem napisala co to znamena prist o milovaneho...zelam ti vela vela sil..a tak ako ti tu pisu ostatny nekontaktuj,nepis nevolaj nic z toho...je to zbabele sa rozist po troch rokov jednou sms aj to nevysvetlenou ale aspon vidis aky bol a ako sa ukazal...
zjuzika inak to co si pisala ze tvoj priatel mal ine dovody za kazdym no ked si to tak vezmes tie prve tri co si napisala nie su az tak odlisne okrem toho co povedal tvojej kamoske, ked si niekto mysli ze to nefunguje tak je tym padom nestatsny a mysli si ze jeho partner nie je tym zivotnym..ale nemyslim si ze to takto citil cely cas a nemyslim ze by si bola klamana po cele 4,5 rokov on to tak citil pravdepodobne ku koncu....jedine bolo odveci to vyjadrenie tvojej kamoske ze ste sa rozisli navzajom teda aj ty si to chcela, ale to tiez mohlo byt len nejake skratove a nechcel priamo tvojej kamoske vraviet ze bol nestatsny a vsetky tie predchadzajuce veci, prave preto ze to bola tvoja kamoska a pred nou ta nechcel takto zniest tak radsej povedal ze aj ty ..no ktovie ale da sa to aj takto pochopit a okrem toho musel vediet ze sa ti to dostane do usi...

zjuzika

zuuzu, veru ti radim nepatraj radsej po pricinach vasho rozchodu..ja som neskor skusala patrat a povem ti, nemusela som, lebo som sa take veci podozvedala, ze osm radsej asi mohla zit v nevedomosti... ja som sa dozvedela 4 dovody nasho rozchodu za jeden mesiac, ked sa so mnou rozchadzal, tak mi povedal, ze ma nelubi a nevie si ma predstavit ako svoju zivotnu partnerku (po 4,5roku velka rana pod pas), druhy dovod, ktory vravel doma rodicom, bratovi a kamaratom, ze nam to nefungovalo , treti dovod som sa dozvedela od jeho kamarata, vraj nebol stastny a stvrty a zatial posledny dovod povedal mojej kamaratke a to , ze sme sa rozisli navzajom...tak ma to neskutocne vytocilo a vtedy som sa mu ozvala a pytala osm sa ho na to. a vraj je to pravda, len JA si to nechem priznat :-) takze sila, nie? teraz by som ho uz za toto vsetko nechcela, comu som verila cele tei dlhe roky ako ma presviedcal aky je, to sa mi behom par chvil zrutilo a asi je to tak aj dobre...lebo verim, ze pride niekto lepsi a hlavne niekot kto ma bude lubit skutocne a kto si ma zasluzi a takto musis uvazovat aj ty...

Azuriitko

Ľúbiť viacej ťa niekto bude zaručene, a zaručene sa aj ty ešte zaľúbiš, šak život pred sebou :) len to kedy sa zaľúbiš je otáznik, ale časom určo :)

zuuzu

...no uz som si konecne pekne domka poplakala...zakryta dekov, ale uz ma aj hlavička boli..tak uz nemozem na to mysliet..:(čo sa ma stat sa stane...a ako sa vravi v laske vyhrava ten kto lubi menej:(ja som tuto hru prehrala bo som lubila viacej...ale dufam, ze konecne bude niekto bude lubit viacej aj mna...ale bojim sa ze sa znova sklamem...alebo ze sa nezalubim:(

Azuriitko

Ja osobne si myslím, lepšia krátkodobejšia bolesť, ako dlhodobá nevedomosť. Najviac vždy bolí, keď človek nevie, keď je v jeho živote otáznik. Takže podľa mňa, žiadaj od neho stretnutie, kde ti povie príčiny a všetko pekne do očí. Ale potom už príjmi to čo sa dozvieš. Ono nejde o to, že by si bola naivná, ale stále ho proste ľúbiš, ale neopätovaná láska, je ako liať vodu do pohára bez dna. Jasné že prekonať to po troch rokoch, to nepôjde za týždeň, za mesiac, ale ak sa stretnete, musíš to čo ti povie akceptovať. Píšeš že vie čo k nemu cítiš. Takže už mu to nemusíš pripomínať. Buď to premyslel aj s tým čo vie, abo na to kašle, takže ak ho budeš prosiť o návrat, budeš to buď robiť zbytočne, abo iba oddiališ úplný rozchod, a predĺžiš bolesť.

AdamKrt

Co by clovek za to dal, najst vo vztahu taku istotu....

A to nedaval vobec nijak najavo, ze co sa deje, co mu vadi a tak...?

AdamKrt

zuuzu:

to je pekne, ked si takto pekne milovala svojho priatela. U mna je situacia opacna. Zda sa mi, ze priatelku milujem velmi, ale ona aj ked prva zacala s tym, ako velmi ma miluje, tak to vraj berie pozvolna...

Neni ho skoda, ked Ta nevedel ocenit, co v Tebe ma. Aspon vidis, ako sa vyfarbil a mozes byt rada, ze nie neskor.