Prosím Vas poradte...ja to asi nezvladnem...mám pocit ze umieram...trasiem sa placem, nejem, vraciam, krce...to sa neda zvladnut...
Ako prezit koniec vztahu....
Z pohladu stareho skuseneho chlapa:
Dievcata, ste primlade na vstupovanie tak hlboko do vstahu a prineskusene, aby ste si vedeli dobre vybrat.
Este aj skuseny, zrelsi clovek sa casto opali a neodhadne situaciu dobre, ked ma mozog zamuteny hormonami a to co tu nazyvate laska.
Preto menej citu a viac rozumu pri vybere vhodneho partnera a neponahlat sa.
zuuzu,mozno je od nas vsetkych strasne krute, co ti tu piseme, ale asi si to tu kazdy zazil a preto sa snazime ti len poradit a pomoct...pomoct v tom smere , ze vieme akos a bdues citit a pomaly ta na to pripravit a ty sama by si sa mala rozhodnut, ci by si dalej chcela ostat s takymto chalanom vo vztahu, ktory ti povie, nech ho nestrapnujes...ja osobne nie...
To áno, to máš pravdu, v prvom rade preto jak sa chová, je zbytočné robiť si nádej, a preto jak sa chová si ani nezaslúži takú lásku.
usiak, ale zuuzu chce počuť to že je koniec od neho priamo, ako jedna SMS to by ani mne nestačilo, proste ale on je nejaký tip, ktorému sú ukradnuté pocity iného človeka.
zuuzu, cize on uz je dma, ked pises, ze sa radsej ide vozit na motorke, ? tak aj to je uz neaky dokaz, ze asi nic z toho nebude, nie? nechem byt zla, ale asi je to tak a asi to uz bude koniec..ale asi to tak bude aj lepsie..naco zbytocne predlzovat nieco, co asi uz nema vyznam a trapit sa? ved casom vsetko prejde..uvidis, budes sice z toho zlomena ale postupom casu bude vsetko ok... ja sa vo volnom case stale snazim nieco robit, alebo niekde byt....skoro kazdy vikend som prec odkedy sme sa rozisli, aby osm na to nemyslela ale uz na to ani nemyslim a snazim sa bavit... a chodim kade tade :-) zajtra idem s kamoskou asi dovolenku vyberat... a kupila som to auto, tak aspon si budem moct hcodit kedy chcem a kam chcem.... a mal dnes moj ex prist si po neake veci a pisal mi, ze nepride, mne to je jedno, lebo aj tak to uroim tak, aby som nebola doma...lebo ho nechcem videit vobec....
Uz ma z neho jebne...ja to chcem mat z krku a on sa radsej ide vozit na motorke...a ja si to chcem konecne vyriesit a on to odialujeeee!!!!!!!!!!!
Sjuzika, no ved prave preto so este kludna..ze este cakam..ze mozno snad...a to som si toho vedoma ze vtedy ked sa uz nase cesty rozidu, to bude este len gool:(no a este vobec neviem ci dokonca pride zajtra..mozno to bude az cez..week, ale to ja budem v BA...ale verim ze sa nezlomim..zlomena som bola uz v pondelok:(to bol najhorsi den..veru..a dnes zase je vsetko okey..ale vcera vecer..mi nejaka slaba chvilka chytila..trosku som smutna zostala..asi mi aj slza usla..ale som zaspala..tak si nic nepametam:)aspon som sa netrapila..ale nejako ma vsetko prestava bavit...od pondelka som len doma..nic ma nebavi ani ist von...a pritom..mam moznost:(a sjuzika ty co robis vo volnom case?A aj sa idete stretnut ci ako?
zuuzu, vies tebe to ese nedochadza kvoli tomu, resp neplaces, lebo si stale davas aku taku malu nadej, ze mozno bude zase vsetk fajn a ok... ale uvidis zajtra ako sa k tomu on vyjadri, ako sa rozhodne a mozno az potom ked ti to povie do oci, tak ti to dojde.. a pootm nastane ten velky zlom... mzno to kazda bereme inaka ty budes s pohode, ale ak ta chcet nebude,tak z toho urcite v prdeli budes..ja ta strasit nechcem a neprajem ti nic zle, len ta pripravujem na to najhorsie... ale ved to uvidis az zajtra co a ako... mne akurat vcera pisal ten moj... a dnes zsae kvoli veciam co ma u nas.... a kurz, no tak bavi ma to a ide mi to zatial, tak uvidime dalej.... aspon mi trosku cas ubehne...