Ako prezit koniec vztahu....

zuuzu

no ssamozrejme cislo to sa ani neoeplati vymazat..:)ved ked ho viem naspapamet...no lenked sme spolu volali bol taky v pohode..a pytala som ho ako to je medzi nami ze normalne...a ja ze co ta veta naplati a on ze ved plati..ved to sa neda riesit cez mobil´, ked sa stretneme si to povieme...co ak tam nejaka nadej je??z jeho strany??

zjuzjika

tak aj ja som z dediny a on z mesta ale akoze vzducnou ciarou byvame od seba mozno 2km..ale do tych koncin,kde byva ja nechodim, iba sa moze stat, zes sa stretneme v meste..ale zatial chvalabohu sa uspesne vyhybame... no uvidis ako to bude ten stvrtok, ale kasli na neho...a aj ja som si asi po vyse msiaci vymazala jeho nick zo skypu a aj fotky z fotaku tera cez vikend a bolo to strasne..ale osm rada..aspon ho nebudem vidiet, ale cisla telefonne mam stale na neho, len som si ho prepisala a aj fotky vo fone este mam..ale aj tie pojdu casom prec..alebo poviem niekomu, nech mi ich vymaze :-)

zuuzu

NO tak mi mame o 4 roky menej..no on teda o 3...furt iba myslim na to nech je stvrtok..ja neviem preco to tak velmi chcem...no a u nas nebudu hrozit stretnutia bo on je z dediny..a ja z mesta..tak toho sa ani velmi moc nebavim..len potomvsetky kontakty budem musiet vymazat..hlavne nick a tak.aby ma to zbytocne nedrazdilo ked ho uvidim...prihlaseneho a tak..

zjuzjika

ano bol ku men taky neprijemny, lebo si myslel, ze ho preto necham prva ja... a chodili sme spolu 4,5 roka, obaja mame 24rokov...

zuuzu

on vlastne chcel..aby si sa s nim ty rozisla???no pekne veru...ako ja este tento zly sen budem zit do stvrtku..a potm uz len realny..sen, vy ste spolu chodli 4,5 roka ?a kolko mas rokov?

zjuzjika

ano to ti verim, ze po nom tuzis a myslis si , ze to je len zly sen, takto som ja zila, resp prezivala dva tyzdne, az kym mi teda nepovedal, ze je definitivny koniec a on svoje rozhodnutie nezmeni... vies co bolo najhorise, ze som sa podozvedala npr to, ze bol v poslednom cse na mna zly, kvoli tomu, aby osm sa ja prva s nim rozisla...takze takto sa on chcel zbavit zodpovednosti za svoje ciny..."pekne od neho"..a ptoom ver mu...hahaha

zuuzu

..no ja som prekvapenea z dneskajsku ze som uplne v pohode..ale poviem ti pravdu..mozno 1% dufam, ze budeme znova spolu..ale zase, ked mi to povedal..do mob. ze mi to pride v pohode tak si asi nadarmo namyslam...ale este nikto o tom nevie, ani sestra je ho ani kamarati tak nechapem...a do mb. som sa ho pytala ze ci ma druhu ze nie..tak neviem..ale tak po stvrtku budem mudrejsia... ja furt po nom neuveritelne vela tuzim...

zjuzjika

zuuzu, preslo nepreslo, asi este nie ale ak opisem, je dobre, ze ho nestretavam, nevidavam, lebo by to bolo horsie a ak ma uz inu, tak som rada ze ich spolu nevidim,lebo to by ma zlozilo... ak vidim jeho auto niekde v meste, tak viem kde je a tym padom tam nejdem a vyhybam sa mu...tak ako aj teraz v nedelu .... sice bola som s kamosom, ale itez mu nebudem robit napriek, aby osm sa s niekym ukazovala a tak... a ked na to nemyslim, tak je to v pohode,ale chytaju ma este vselijake stavy..

zuuzu

jaj baby..:)som rada, ze aspon takto cez net sa mozem s niekym pozhovarat...ved potm vam este napisemm..ako dopadlo to nase posledne stretnutie...len ziadne slzy nechcem..:)nech nevyzeram ako chudera...zjuzika..a teba to uz vsetkok preslo..ci este nie?

zjuzjika

no ja uz do toho rypat nechcem, lebo naco aj zbytocne sa zas len dozvedam veci, ktore mi ublizuju... kazdy si budeme zit svoj zivot, len by si uz mohol prist po veci, len mu to je asi sproste, lebo doteraz sa neozval..ale nevadi, ja sa pre svoje zastavim niekedy buduci tyzden a mozno sa aj on rozhybe pre tie svoje potom .... nech ich nemam po izbe...