Prosím Vas poradte...ja to asi nezvladnem...mám pocit ze umieram...trasiem sa placem, nejem, vraciam, krce...to sa neda zvladnut...
Ako prezit koniec vztahu....
..no neviem ci vsetko uplne...je ok, śnazim sa nic neriestit..za tedy..necham tak...a mozno som spina toto leto vydrzim...a ked zacnem chodit na VVS sa s nim rozidem...:)ale ak by boli teda najeka problemy..teraz mame este na plani ist do Prahy...tak uvidim co z toho..ano mas zalozenu temu?A ty si skade?
zuuzu ak chces precitaj si temu 1,5mesiaca po rozuchode, tam je pisane vsetko..on tu bol pre tie veci vcera vecera aslo ma rozdrapit, lebo som naschval planovala, ze ked nebudem doma, aby si pre ne prisiel... ale nie, princ dojde o deviatej vecer, aby som jaj mala zas nervy....ja osm z tt.... no tak u vas je to asi zatial vsetko ok.... len aby mu zas nehrablo tomu tovjmu
...coze sjuzika on sa ta boji???A tak ma pred tebou..asi respekt, vie ze ti ublizil, tak nema ani odvahu sa ti ukazat na oci...:)no a ze sa este koli netu neozzval zaujmave, a jeho matka vie, ze ste sa rozisli nie?No tak to si viem predstavit a ko si sa citila, ja na tvojom mieste tiez by som mala tlaky tristo na dvesto...:)a ked si pride po veci ty to ako spravis, budes doma?Ci ich das po niekom odovzdat?Alebo uz byvas sama?No a včera sme boli spolu...a nic ziadny konflikt a vecer sme opekali u kamarata...a ze by sme mali ist teda na tie senecke jazera..ze samozrejme rata aj so mnou...no ja som z Topolcian a ty???
zuuzu, no tak akoze je to radny blb, ked sa nemohol vyjadril a zrazu sa strasne ponahlal,ale podla mna je to zaciatok konca... a uz po tomto vsetkom by si ho mala asi do riti poslat ty sama...presne ako pisu ostatni, on nevie co che.... iak by ma zaujimalo odkial si, kedze si pisala, ze on ide na senecke jazera... a ja mam z toho mojho dnes tlak dvesto na tristo...som ho poobede videla v meste a to mal byt v robote... a ci ma videl on neviem. len uz mi tri dni pise, ze si pride p oveci a dnes mal prist, ked som uz nebola doma a vykaslal sa zase na to... tak ho uz kaslem aj ja a ani mu odpisovat nebudem.... jak blba stale..ma to nebavi uz.... matka hovori, ze on sa sem asi strasne boji ist, lebo inak si nevie vysvetlit, preco este si po tie jeho veci nepriseiel a ja mam pisany net na jeho matku a odkedy spolu nie sme ani nepipli kvoli tomu..a mne to je jedno.... ja im prva pisat nebudem... ked che, nech to plati..
A ved toto je jedna vec , kt. ma drzi nad hladinou...viem, ze tam spoznam kopec novych ludi, a velmi sa na to tesim...toto leto uvidim mozno ze sa nam ho podari nejako prebojovat..a potom sa uvidi...ale no tak to pootm mozno aj ja nejakeho fesaka stretnem..a bude mi dobre:))a kam si chodila na VS?
ja viem zuuzu ze keby to bolo take jednoduche ho vytrhnut tak sa ludia netrapia pre lasku....ale neboj mas jednu obrovsku vyhodu ze ides na VS naozaj tam spoznas kopec novych ludi a to si potom uz ani nespomenies na minulost..ja som to mala vlastne take iste ked som isla na VS( teraz uz koncim) v to leto pred vyskou sa so mnou rozisiel priatel a bolo to pre mna tazke ale na VS som tak rychlo zabudla az som sa sama cudovala...a tam som sa znova zalubila uz v prvom semestri prvaku, sice teraz uz aj to je minulost:) ale neboj to je dobre ze tam ides a uvidids ze casom mozno o pol roka o rok si sama povies ze to bola naj vec na svete ten rozchod lebo spoznas niekoho lepsieho..
...no ved prave toto je to..ze kedy to jemu vyhovuje..len proste vcera prisiel ako keby je vsetko okey..vobec ani nic..o rozchode...len sa ponahlal ze aj zajtra je den..no ja som zvedava..ze co vymysli..ale tak ja sa snazim si robit sama pre seba program...a neviem ci to bude dalej pokracovat..tak ako to dobre pokracovalo, alebo sa to pokazi:(necham to na cas..nech to sam spravi..ako chce.:(len ma aj mrzi ze tento rok nejdeme ani dovo spolu:(len keby to bolo take jednoduche..ho vytrhnut zo srdca...tak to s pravim...ale to je to najhorsie..ale viem, ze raz to pride...ale od septrebra konecne na VS:.tak sa mozno vela veci zmeni novi ludia..a tak:)mozno potom pojde vsetko lahsie:)
zuuzu
uprimne mala by si ho poslat definitivne do prdele..on sa s tebou len teraz nejak divne zahrava a mam pocit ze sa sprava k tebe ako k handre...ze ak on bude mat cas a pod... a nepochopila som akoze ste spolu? tak to uz duplom by som sa nanho vybodla aj ked viem lahko sa hovori...lebo ak teda ste spolu sa takto spravat ako debil s prepacenim...mozno si koleduje o to aby si to nakoniec ty ukoncila ..je to divne...a ako sa k tebe spraval vlastne..ale myslim si ze je to aj tak predzvest definitivneho rozchodu len ked su dvaja spolu dlhsie tak byva aj ten rozchod na dlhsie...ze sa to natahuje...
z toho co si napisala tak tym vasim stretnutim ste absolutne nic nevyriesili. Vies ako to bude teraz? ty sa budes snazit a on bude na koni a tvarit sa ako najvacsi. Chlapec nevie co chce a ty by si si mala velmi dobre rozmysliet ci ti on zato stoji? Ved uz musis mysliet aj na buducnost vies si s nim predstavit spolocny zivot? Ved teraz sa neviem normalne postavit problemu a co bude potom? Sam nevie co chce a ty sa budes len trapit.
Ahojte vsetci, no tak nakoniec nemusim cakat na stvrtok, ale vsetkok sa to odohralo včera, nakoniec si nasiel tych 20 min,prisiel..ale nezdrzal sa dl ho bo uz kamarati cakali.Samozrejme tvaril, sa ako by sa nic nestalo..ale ze by sa nejako nadcene tvaril to nemozem povedat...ked som sa ho pytala..ze co s nami..ze nic..nepovedal, ze sa rozchadzame a pytala som sa ho ze kamaratom si to vravel?Ze nie naco...Od toho včerajska mam zmiesane pocity, povedal, ze aj zajtra je den, tak dnes by sme mali byt, spolu...ale hned povedal, ze este nevie ci to stihne..lebo do prace, kupat sa, vozit...atd..tak neviem...ale jedno viem, ze teraz uz pomaly si musim zvykat..ze nie MY..ale len JA..ja si budem sama sebe pani...robit si vlastne plany..a tak to mozno ma bude menej boliet...ked bude definitivny..rozchod, sme spolu...ale uvidime..som velmi zvedava ako dnes.co bude a ako bude.Cez week ze ide...na senecke jazera sa kupit, a prave tu bol kamarat jeho ze by sme mohli niekam ist..a tak neviem...co a ako vikend..ma prsat..a ja mam ist asi do BA:)Ale po pravde aj tak mi je na hovno..ale viete co sa bojim...ze ci mu nepojde iba sex...aby ma nemal iba na to..ale to si moze najsst bar aku pipku a s n ou spavat...len ako to zistim..ci nepojde len o to.??