Prosím Vas poradte...ja to asi nezvladnem...mám pocit ze umieram...trasiem sa placem, nejem, vraciam, krce...to sa neda zvladnut...
Ako prezit koniec vztahu....
winky ma uplnu pravdu....ani len vysvetlenie prepac nic nepadlo...ako som uz pred tym napisala mam pocit ze sa k tebe sprava ako k handre....zuuzu velmi dobre si rozmysli co dalej ja bud poriadne vydiskutovat ale tak ze by som mu dala patricne najavo a pocitit ze takto sa ku mne spravat nebude alebo rozist sa...ved mne sa priatel ospravedlni ked sa pohnevame a on je na vine za ovela vacsie hluposti!!!
zuuzu uvedomujes si, že mu to cele preslo strasne lahko? ved chlapec ti nemusel povedat ani len prepac a ty si sa mu jednoducho "hodila do narucia". Napisal ti nieco co by si jednoducho clovek ktory miluje k tomu druhemu nemal dovolit ani po 20tich rokoch. A jednoducho mu je vsetko odpustene bez toho aby sa nejako snazil. Vies si predstavit co by spravil on na tvojom mieste?
zuuzu
on v podstete vcera hovoril, ze to hlavne sme si uz povedali vtedy a hotovo..a vratit sa ani nehcce... a teraz sa mu vobec nedari, tak ho mozno aj sere, ze nema nikoho, kto pri nom bude stat, podpori ho a objime...vsetko sa mu vraj sere...praca, auto mu vykradli, vsetky karty, fony a tak ukradli... a aj na jeho aute mu neico ukradli..tak hovoril, ze uz mu ukradli asi vsetko co mohli...
moze byt :) ja som dnes little mimo :D
ale to s tym nesuvisi , skor narazam na to ze ta asi nejako kontaktoval (sms, telefonat) a asi si sa "chytila" a dala odozvu,nie? aj ked pre teba prisiel do roboty(predpokladam-cisto hypoteticky ze autom) a presviedcal na kupanie - tak si do toho auta sadla,nie? (mohol prist aj pesi -tak si sa vedla neho postavila a isli ste spolu k tebe pre plavky a tak)ono je to jedno, isla si, lebo ... a zvlastne od 20 rocnej baby pocut ze najprv mi hovoril pekne,a po roku,hm taky normalny vztah. ja mam vztah sucastne 3 rocny co nevidim,moja polovica ma rano budi krasnou sms, v pripade ze vstanem skor ja, budim ja jeho :) vodime sa uplne normalne za ruky, muckame a milujeme castejsie, ovela castejsie ako predtym, intimita a blizkost v nasom vztahu je vidno a citit.nevytratila sa, my si ju pestujeme a rozrasta sa... a ak je bezny vztah po par rokoch ako ten tvoj, ze ta "nepestoval" a ze slovo lubim ta z neho musis tahat na ziadost-je dost smutne nie?a ked pises ze ide na dovcu do chorvatska, ty tam nejdes,a uvidis ako, a dolozis ze cakas na dalsie sklamanie? to znamena ze mu sama neveris ze sa to zmeni, ze viac menej ocakavas skor zle ako dobre, a ako dokazes fungovat-presne ako povedal azuriitko vo vztahu bez dovery??? ved to nejde...
Hmmm ja sa pýtam, dá sa tomu kto zradil plne veriť? Môže fungovať dáky vzťah znovu dobre, keď nevieš kedy ťa ten druhý zase odkopne? Ako viem že zamilovanie sa prekonáva ťažko, ale dávať niekomu toľko krát šancu ak už sklamal? Veď keď on nevie čo chce, nech si robí čo chce ale nie na úkor niekoho iného. Ak by mu veľmi záležalo na človeku, tak sa s ním nebude zahrávať len preto, aby on sa mal čo najlepšie. A na pocity toho druhého nepomyslí. To je potom riadne sebecká láska.
sjuzika...a neskusali ste sa o vas..dvoch este vypravat?Nechce ta spat?Len nevie ako na to..?A preto ma u teba este tie veci, aby mohol s tebou byt...a tie reci vravi iba tak ze si niekoho najdes??kto vie cinechcel pocu t ze ty chces jeho atd..
sasenka..trosku si to popliatla...ale iba ja som nechapava?:)
a preco si sa k nemu akoze "vratila" ? neviem ako to nazvat, ja chapem ze ty milujes,ale on s tebou naklada ako z istou vecou "ktora vzdy pocka" ... resp. inak -naco si preboha mu ten blby telefon nezdvyhla, nesadla do auta, a nesla sa kupat ??? naco su ti 1,5 mesiaca navyse niecoho-co aj tak ocakavas ze ukoncis ci ty alebo on(a rada by si ty aj ked ja si myslim ze sme makkyse a nemala by si na to guraz ) ????
on nema nikoho..tak sa pytal potom ci mam ja niekoho a na to mi vravel, ze ale sak a som pekna a mudra a ze si lahko niekoho najdem a ked sa dozvedel, ze som boal s jednym kamosom vonku , tak sa pytal, ci s nim nieco iresim.... no naco take otazky?