Ako prezit koniec vztahu....

zuuzu

Ja uz som stratila celu nadej vsetko, chut zit, mna to nebavi sa trapit..koli nemu uz. Ty kks ved co on uz robi so mnou to hroozne, ja uz si sa ma uvedomujem ze sa sprava ku mne ako k handre pohrda so mnou a vsetko mozne.Na jednej strane citim lasku ako u mna, ale na druhej strane ho chcem vytrhnut zo srdca...lebo uz sa nechcem trapit a vcera taka veci mi povedal, zeuz ta nelubim, ale ked sa nerozidime teraz sa rozideme inokedy ja chcem skusit nejaku novu a urcite nechcem len teba...a bla bla, ze vystup z auta idem spat..a ja ze pockaj boze vystup lebo ja idem tak sa pohol z autom od mojho cinziau a ja zastav a on ze no tahej a ber si aj tu hadru-kabelku mal na mysli...ty kks..a ze dovi mi povedal..jebne ma..:(

zjuzika

ahoj zuuzu, tak ja v pohode, aspon mylsim, bola som na vikende v tom polsku a bpolo uzasne, tolko srandy som nezazila tusim za cely zivot, co tento vikend... super ludia, a to som ichnepoznala vobec, iba tu moju naj kamosku...s ostatnymi somsa po ceste zoznamila.... tak sme pochodili vsetko a tak aj sme sa bavit boli a trosku co to popii.... cize ja som spokojna a uvidime ako to vsetko dopadne

okejarka

zuuzu, my sme sa rozisli po mesiacoch zlej komunikacie, nedodrziavania slubov, nezaujmu z jeho strany. moj priatel (byvaly, ach) mal jeden velky problem, a tym bolo, ze si bol mnou prilis isty. nie preto, ze by som mu na to davala dovod, ale preto, lebo ma taku povahu. podla neho, ked nieco dlho trva a ako-tak to funguje, musi to vydrzat navzdy. a tak sa vdy po case prestal snazit a v nasom vztahu len prezival den za dnom. vobec nevyvijal ziadne usilie niecim nas vztah osviezit, proste zahnat stereotyp a upevnit vztah. na to bola potrebna vzdy hadka, v ktorej som sa mu vyhrazala rozchodom. ano, to fungovalo velmi dobre. ale ja nie som typ, ktory si nieco vynucuje za kazdu cenu. jednoducho, bud chce alebo nie a ja uz som toho mala naozaj dost, psychicky ma to strasne vycerpavalo.

ano, milujem ho stale, a velmi. posledne dni umieram vovnutri, lebo je t opre mna velmi tazka rana, planovali sme si spolocnu buducnost, svadbu, deti... a teraz je vsetko v haji. je to strasne, ale mam pocit, ze keby sme spolu ostali dlhsie, bolo by to len horsie a rozchod takisto.

ale dost bolo o mne, toto je tvoja diskusia :) presne mi aj napadlo, ze ten rozchod sa mozno snazis oddialit. je tazke radit v takejto situacii, lebo ked ho milujes "nie je co riesit", ale ak ti ma vztah ublizovat a nutit ta riesit ho takymto sposobom (napriklad v diskusiach alebo s kamoskami) a stale sa k nemu vracat, trapit, premahat sa k niecomu, nebude to mat dobry vplyv na tvoje pocity, na tvoju psychiku. urci si sama, kam az chces zajst a co si ochotna obetovat. zbytok sa nejak vyvrbi sam.

klarka12

zuuzu vyzeras ako spravna a uprimna baba, velmi ti drzim palce a fandim. ono je to velmi tazke postavit sa k tomu racionalne, ja moc nemam co radit v oblasti vztahov, kedze mam tie svoje zamotane az moc, ale aspon sa pokus nenechat so sebou zametat, lebo on ta ma pevne v hrsti a je si toho plne vedomy a aj to vyuziva... drzkaj sa

zuuzu

Ahoj okejarka, no tak v prvom rade Ti chcem drzat palce aby si rozchod prekonala..tiez to mas cerstve a velmi obdivujem ludi, kt. sa k tomu tak postavia a nie su tak hlupy ako ja.Lebo ja neviem preco...u mna vyhrava srdce nad rozumem, ja nedokazem spravit jednu velku ciaru a zacat odznova...furt len si vravim, ze bude vsetko okey a ze sa zmeni....mozno ze sa to podari a mozno nie.Viem, ze moj vztah nie je vybornej urovni..aj ked ja sa snazim..a mam pocit ze ten moj si zije na volnej nohe:(ako som napisala z vikendu mam velmi zmiesane pocity a nemam chut sa mu ozvat..ja prva urcite nie..dnes si spravim vlastny program..a som zvedava či si na mna spomenie...velmi!Aj ked ma to bude lakat..sa mu ozvat..ale vydrzim...dnes nie dnes ked chce nech sa on ozve..aspon uvidim ci na mna mysli:)este ze mam doma roboty vyse hlavy..tak nebudem na neho moct mysliet:)a vy ste sa preco rozisli?Vznikolnejaky konktretny problem?A na otazky som sa snazila uprimne odpovedat..ale srdce vyhrava..a to moja naivnost...a o tej hrdosti..ano on jej ma az dost..a ma aj vo mne jednu velku istotu..a to je ten problem..co chcemzmenint..ze nie len ked on ale aj ja...a on je mlady ale ajja..ale tak ja mu nic nezakazujem..ked chce nech si ide s kamaratmi ved nemusim byt stale len s nim...ved kazdy ma aj svojich priatelov...:(ja neviem..ja sa tak velmi bojim pocitu ze ho raz stratim..ale citim to ze raz to pride..len ja sa to snazim..oddialovat...to bolo nieco hroozne...ked som si myslela ze uz sme neni spolu...

...bez chlapov je to tazko a s nimi este horsie:(cest vynimkam..nie kazdeho mozeme hadzat do jednoho vreca...

okejarka

ahoj zuuzu, prave som si porecitala tuto diskusiu a myslim si ze robis velku chybu, ze nechas so sebou takto zaobchadzat. poviem ti jednu vec. tiez som mala podobny "vztah", ktory sice tak dlho netrval, ale okolnosti v nom boli podobne. ja som bola do toho chlapca strasne zamilovana a on sa ku mne spraval presne ako ten tvoj pako k tebe. no "laska" a srdce boli silnejsie ako rozum, a tak som s nim bola aj nadalej, aj ked som sa trapila a niekde vovnutri som sa citila ako handra. ale potom sa so mnou rozisiel a ked sa na to dnes pozeram, tak je to najlepsia vec, ktoru za svoj dlhy nenaplneny zivot urobil. som mu za to vdacna a ked si dnes nanho spomeniem (co sa stava raz za 20 rokov pri problemoch ludi ako je tvoj), ten chlapec sa mi neskutocne hnusi. uz by som sa mu ani na ulici nepozdravila a ani sa nanho nepozrela. co som tym chcela povedat je, ze v tom momente opojenia som nemala hrdost, tej jeho bolo dost aj pre mna.

otazky pre teba, ktore si musis zodpovedat UPRIMNE sama sebe, lebo si si to dlzna:

co je to za priatel, ktory sa riadi v prvom rade podla kamaratov, ked ma dlhodoby vztah?

aky prejav respektu a uznania ti ten chlapec dava dennodenne?

stoji ti za to zotrvat v takomto vztahu cely zivot a trapit sa pre "nenaplnenu lasku"?

dokazes milovat a vazit si chlapca, ktory sa k tebe takto sprava?

nezasluzis si _TY_ ako clovek, ktoreho poznas najlepsie na celom svete, ovela viac sebaucty?

zuuzu, bud uprimna sama k sebe. viem, ze je to tazke, ja mam za sebou rozchod - rozisla som sa s priatelom, s ktorym som bola 1,5 roka pred dvoma dnami. a ver mi, ze sa idem zblaznit, musim sa ovladat, aby som sa mu uz neozvala, lebo viem, ze to nema vyznam. ale boli to K******Y! no rozum je dolezitejsi ako srdce. rozum riadi tvoj zivot, aj srdce sa nachadza v mozgu, a tak radsej pouzivaj ten ako nieco, comu tvar a cervenu farbu vymysleli ludia. tvoj priatel je chrapun a pochybujem, ze sa zmeni. ak ano, tak to potrva este vela vela rokov, ma len 21. drzim ti palce, nech sa rozhodnes akokolvek! :)

zuuzu

Ahojte...no vikend mam za sebov, ale mam z neho velmi zmiesane pocity.V piatok sme boli spolu, ale z jeho kamaratmi, sobota tak isto zase s jeho kamaratmi a vcera tiez a znova jeho kamaratmi...tak ziadne sukromie nic.Ale v s obotu sme oslavovali, tak sa pilo a to ja nezvyknem vela pit, len viete co mi povedal?Ze ak sa pohadame dnes ako v soobtu, tak uz so mnou konci a je hned ze ty rozmyslas...ja idem von z dobrou naladou a ty hned taku hlupost trepes.A ta sobota nepohadali sme sa..len mne bolo trosku zle, potom sme sli domov, a rano sa tvaril urazeny...ako ved som mu ani pol slova nepovedala, ale jeho vec, ja sa mu za nic ospravedlnovat nebudem.A myslela som ze v sobotu zmenil orientaciu:)furt len sjednym kamaratom..mne sa tocil chrbtom, a on furt len s nim...ale ved som mu to aj povedala.Vsetko sa mi zda asi take na silu, ja som sa rozhodla..ze ja so mu teraz prva neozvem, cakam pokial on nieco vymysli,lebo teraz robi doma..tak nesiel nikam na atyzdnovku.Ale jeden velky problem tvoria jeho kamarati(motorkari)...strasne sa im prisposobuje co povedia oni to plati..a ja bud idem s nimi, alebo mozem byt doma...a čo sjuzika..ako?

winki

mam priatela 2 roky a pocas tohto obdobia sa stalo ze som jednoducho vybuchla a povedala som mu alebo napisala dost zle a spatne veci a takisto aj on mne ale vzdy za tym nasledovalo ospravedlnenie lebo sme to tak nemysleli. Popravde od toho tvojho by som cakala ze pride za tebou a povie prapac zlatko ale ja som to tak nemyslel len si ma nahnevala tou sms. Stalo sa nieco take? ak nie tak ten chlepec si ta vobec nevazi.