Prosím Vas poradte...ja to asi nezvladnem...mám pocit ze umieram...trasiem sa placem, nejem, vraciam, krce...to sa neda zvladnut...
Ako prezit koniec vztahu....
zuuzu, ziadne pusy, ziadne objatie, nic...chod za nim, ked ches povedz mu, ze sa s nim chces rozist, aj ked podla mna uz neni co riesit, lebov podstate rozideni ste...hlavne neplac, snaz sa pred nim zadrzat slzy..to ho bude srat este viac... a hlavne by bolo najlepsie si vymenit veci osobne, ktore mate jeden u druheho, lebo sa to bude tahat ako s nami dvoma a budes z tho na nervy aj po skoro dvoch emesiacoch ako ja...a to neches ani ty a ani ja ti to neprajem, preto ti to aj pisem..nehoj zvladnes, to, ved ako si pisala, zvladli to ini, tak aj ty.... bude to sice tazke a mozno to bdue trvat dlhsie, ale casom to vsedtko prejde.... tak bud silna a plac az doma, nie pred nim, maj hrdost svoju.... tvar sa hrdinsky, aj ked vo vnutri ta to bude zozierat...
Ramirka..ja neviem..ked ja tak velmi tuzim ho naposledy objat..moc moc silno elbo viem ze mi uz nikdy nebude patrit...:(
Dobre boli niekekdy nejake problemy..ale teraz v poslednu dobu ako si kupil moto furt len chaalni..atd, a ked idem aj ja..ani sa ma poriadne nevsima...nic ako kamarati sme...cca.toto take 3 tyzdne trva...
zuuzu , za tie slova co ti povedal ho chces este objimat a davat mu pusu?? to hadam nie...ale ani mu nenadaj--normalne v klude ... a casom si mozno sami najdete cestic k sebe ako kamosi..ktovie ale teraz to neprehanaj s prejavmi dobroty...
a len sa ta chcem opytat ako sa k tebe spraval ked ste sa mali radi a bolo vsetko ok? mal tiez take sklony ta zhadzovat alebo sa teraz otocil o 180 stupnov?
Jaj aj mna to moc moc boli...ale praveze zacinam k nemu citit n ieco co mi ho brani.nieco ze nie nechcem ho, aj ked ho lubim..len neviem ako pokracovat..mam s nim zostat kamaratka, vynadat mu?Objat ho posledny krat?Dat mu pusu?Co z toho poradte ja vazne neviem...je chcem nieco take..aby ho to mozno casom mrzelo..nieco krasne a aj co boli...:(
zuuzu, to mi je strasne luto, ze sa takto zachoval. ale ma to svoje pozitivum, aj ked ta ponizil. uz definitivne vies, ze v tom vztahu nechces pokracovat. lepsi pripad by bol, keby sa ti tym co spravil zhnusil, ulahcilo by ti to rozchod. ach jo, zacinam mat pocit, ze ten moj bol v podstate fajn. ale nie, nesmiem si to nahovarat, je to loz. zuuzu, dufam, ze to skoro preboli, skus sa zmierit s tym, ze budes teraz chvilu sama, bez vztahu, skus sa tej situacii, ktora nastala, prisposobit. vsetko je v tvojej hlave, skus si spisat pozitivne veci, ktore tento rozchod priniesol a kazdy den na ne mysli a na to, ze ho stale lubis sa snaz nemysliet, lebo by ti to aj tak nepomohlo a len by si sa viac trapila. ja som si tiez tie pozitivne veci spisala a ver mi, ze to je lahsie takto.
...ja uz som nim taka znechutena, som mu zavolala dnes sa stretneme hcem sa s tebou rozist...ty kks..nechapem samu seba..ale to je to..zozieranie..ze uz chcem byt bez neho...
zuuzu, je mi to luto ... kvoli tebe... zaslepene si isla za -hm... tymto?tymto co spravil? uz si pocula ze ta nelubi-a viem ze je to pre teba strasna vec... on si ta nezasluzi ... ty si zasluzis niekoho kto ta bude milovat tak ako ty jeho... drzim paste-zmaknes to-aj ked byt bez neho sa ti teraz javi ako naj strasnejsia vec na svete... je to primitiv (prepac-ale je to tak) takto sa nesprava ani k prostitutke,nie to este ku priatelke...
vela sily, dusevnej-bude good, uvidis...
drz sa
Ja ho milujem..moc moc..ale uz ho nech cem...a viem ze budem plakat trpiet..ale ked to vie uz teraz..ze raz sa rozideme..naco to budem odialovat..naco?Boze...musim byt silna..a nejako to zvladnut..su iny..mam 20 rokov..on si vybral nie..ja..nech si ide..ako chce...ja co ja..budem sama,plakat..a co ...:(aj ostatny prezili..prezijem aj ja...
zuuzu: podla toho, co ti povedal (urcite chcem aj inu, nie len teba, skor ci neskor sa rozideme), tak on je zrejme s tebou do vtedy, kym si nenajde inu. Vyuziva ta (neviem, ci na sex, to uz sama musis vediet), aby nebol sam, kym si tu inu nenajde. Tak si od neho daj pauzu, nech je sam, k...t! a nehovori sa mi to lahko, lebo ja teraz prezivam nieco podobne, hoci ten moj sa ku mne nezachoval az tak hrozne ako ten tvoj, ale bol ku mne hnusny, tak teraz mam od neho pauzu a nepisem mu ani nic. On si ta predsa musi vazit!!! Mozno olutuje casom, ako sa k tebe zachoval, ale urcite ked ho budes otravovat, to neolutuje, len to dovedies do este vacsich krajnosti...
zuuzu preboha, tak toto je uplny des co predviedol...len ma asi mrzi ze si to ty uz skor neukoncila a ze by to nezaslo az takto daleko aby ta doslova odkopol...velmi ma to mrzi za teba.len nechapem ako sa moze spravat takto po 3 spolocnych rokoch...nepoviem keby bol trochu "hnusnejsi" ak chce docielit aby si to ukoncila..ale az takto??? to je silne kafe..moja kopni ho do prdele a zachovaj si aspon stipku hrdosti..viem ze ti to trha srdce ale lepsie to uz nebude...