Prosím Vas poradte...ja to asi nezvladnem...mám pocit ze umieram...trasiem sa placem, nejem, vraciam, krce...to sa neda zvladnut...
Ako prezit koniec vztahu....
Ahojte vsetci:)nepisala som dlho bo som nemala pristup na internet:)v sobotu som sa vratila z kratkej dovo.:)juj bolo super..som si oddychla..:)a čo on?V ten utorok sme sa stretli, a zase som tak kde som nechcela byt...nauplnom zaciatku,ospravedlnil sa...povedal, ze ho to mrzi, ze bol velmi unaveny...atd...povypravali sme sa ako bolo vidiet ze ho to jeduje, lebo videl na mna ze som neni taka hlupa uz, a samozrejme zostali sme spolu, ale som mu hned povedala na rovinu par veci, co nechcem aby robil.Ked som sa vratila z dovo, sme boli spolu,isli sme na diskoteku..+ jeho kamarati...vseto bolo v pohode,bez hadky,sice zdrhaval za kamaratmi a mne nechal tam z jeho sestrou,ale mne to samozrejme nevadilo:)tvarila som sa ze nic...poznala som tam vela ludi, tak som sa bavila so znamymi co som tam stretla...a vtedy uz ma len hladal...chodil za mnou atd:)tak som sa v sobotu paradne zabavila..::)aj s nim aj bez neho..bolo to super:)
...ale davam si otazku...kto vie do kedy?:(
...teraz sa citim stastna,taky pokoj na dusi:)kiez by to tak trvalo vecnost...
zuuzu,
pre jedno kvítí slunce nesvítí,kašli naňho.
nájdeš si ty inú lásku, UVIDIŠ :) a žieden chlap nestojí za to,aby sme sa my ženy trápili. zapamataj si,ok ???????
DRŽ SA !!!!!!
treba sa dosytosti vyplakat, znova sa vyplakat, potom si od srdca ponadavat, ale poriadne! pride cas spomienok, vycitiek a pod. a pomalicky, ako bude ubiehat cas, zabudnes.
takze len cas ti pomoze, lebo vsetkym tym musis sama prejst
vela stastia prajem :)
Podla tem, na ktore vo fore narazam porovnavajuc ich s mojim podobnym problemom, si kladiem otazku, ci nie je nahodou v muzoch zakoreneny nejaky nazor, ze po dlhsom case by sa uz "patrilo" rozist. ?
to som napisal len tak na rychlo, lebo som musel odist...niekde som to raz nasiel a strasne sa mi to pacilo
no a k teme...zuuzu ja si myslim, ze to nema buducnost, ty to vies tiez podla toho co pises...rozum ti to vravi, aj ked sa srdce mozno tomu este brani...on s tym zacal prvy, tak nech to ukonci a da ti pokoj alebo ak nema dost odvahy tak to trochu urychli ty...ale nie tak, ze ty sa rozchadzas s nim...bol to jeho napad, tak nech dokonci co zacal a nech ti to nerobi este tazsim...pretoze najtazsie na tom vsetkom su myslienky, mysliet v kuse na to co bolo, co mohlo byt a nie je, myslienky, ktore nemozes dostat z hlavy, s ktorymi zaspavas aj vstavas, kopa otazok na ktore chces odpovede...k tomu ako sa k tebe sprava uz asi nie je co dodat, uz to tu baby prebrali z kazdej strany, ale ako chalan mozem taktiez len vyjadrit lutost nad jeho spravanim...viem, ze teraz to mas tazke a tato noc nebude rozhodne posledna, ktoru preplaces, ale ked ti to pomaha tak preco nie...mne to tiez pomaha z casu na cas :-)...ale nechcem ta lutovat, lebo verim (a ty musis tiez), ze sa sice skoncilo nieco pekne, ale to len preto, ze pride nieco este krajsie...niekto kto ta bude lubit, vazit si ta, kto ti to da najavo a bude stat pri tebe ked to budes potrebovat, tak ako ty budes stat pri nom...no a to s tym poslednym objatim alebo pusou som pochopil velmi dobre ako to myslis...proste ty tie tri roky nevies odbit len tak, ze sa stretnete niekde a poviete si, ze je koniec...pre teba to bolo krasne a ak sa to uz ma skoncit nie len tak sucho...ja som chcel riesit nieco podobne listom, listom na rozlucku...napisal som ho sice, ale nikdy ho nedostala...a to ci budete kamaratmi, to je uz na tebe, niektori to dokazu, pre niektorych je lepsie uplne prerusit kontakt s dotycnym, aspon prve mesiace
kazdopadne drzim palce a zelam ti aby ta bolest trvala co najkratsie
a este jeden citat: "Nikdy sa nemrač, aj keď si smutná, pretože nikdy nevieš, kto sa môže zamilovať do tvojho úsmevu" :-)
Ja Vám všetkým veľmi pekne dakujem, za krasne slova, za nadej, kt. mi davate,na to aby som bola silna...ale ja nechapem..preco teda to hned v ten pondelok neukoncil..oreco mi zase znova takto ublizil..uz som to pomaly mohla prezivat:(ved on sa t iez raz zalubi..a zivot to vrati..mne sa to tiez teraz vratilo,to ma ma niekto potrestal..ten kto vsetko hore riadi:(to mam za trest..ale jeho to stihne tiez...dnes sa celu noc vyplacem..:(a bude a bude lepsie..budem plakat..a raz ma to prejde..ale nechcem dovolit aby videl za sa trapim..nie to nemozem..!
rony26 pekne si to napisal
zuuzu ver tomu ze kazdy kto ti tu radi take abo podobne pocity uz zazil v zivote neboj nic hlavu hore...to preboli..ja viem teraz sa ti zda ze nikdy a ze je to to najhorsie co moze byt..ale uvidis stretnes niekoho a potom budes stastna ze sa tak stalo a istym sposom ta aj toto urcite posunie niekam...hlavu hore ...a ked sa ti chce plakat plac plac plac az pride den ked sa ti uz nebude chciet..a zacnes byt opat spokojna a stastna...
Žiadny muž nie je hoden tvojich sĺz a ten, čo je, ťa nerozplače.
..ved ano ked on ma tu hrdost..ja ju chcem mat tiez aj ked viem, ze som ju uz davno stratila pred nim...sa tesim zajtra idem do sturova..na 3 dni slniecko,kupalisko to bude:)pekne si oddychnem dufam, ze ma to trosku nakkopen do zivota:)no mi nastastie ziadne veci nemame u seba:)vzdy som si od jeho sestry..poziciavala:)
Viete vela krat rozmyslam, ze su ine horsie problemy...ze niektory nemaju peniaze,namaju co jest, su vazne chory..atd...a je to 100x horsie nez nejaky vztah..ale preco to tak boli?Preco tak velmi trpim...a tak velmi to boli a ta bolest nejde zastavit:(placem..ano slzy mam no krajicku...:(on si nevazi mna..tak ja nemozem plakat..nie nie..on pre mna mozno 2xplakal....preco existuje laska?A preco sa pre nu tak velmi velmi trpi???JA sa nechcem trapit..ja sa chcem usmievat..:)nechcem nicit seba pre niekoho, kt. mu na mne nezalezi...ty kks...je to pocit,kt. nikomu neprajem...
zjuzika ma pravdu....pred nim aspon hrat hrdinku ze okej chcel si to mas to...a az ked budes sama vypust zo seba vsetky emocie...drzim palce...