Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zivot bez priatelov..

Príspevok v téme: Zivot bez priatelov..
lucia7777777

MAm pocit ze v mmojom zivte sa zatial nikdy nevyskytli skutocní priatelia. Pod pojmo skutocní myslím takí, kt by sa o mna zaujimali a kt by stali o moju spolocnoost.. Vacsinu casu dna a prazdnin stravim sama. Keby nenapisem nejakej kamoske tak mne sama od seba nenapise asi ZIADNA.. NEprehanam , ani sa nelutujem, ale naozaj to tak je . Pri tom myslim zze ked sme spolu tak si mame co povedat.. Ale vacsina mojich priateliek ma chlapcov, cize mozno aj v tom je chyba.. ja neviem,, ale vzdy som mala a mam pocit ze nikam nepatrim. Ze nikto o mna naozaj nestoji.. okrem rodicov.. teda aj tí by mi mohlo prejavovat trochu viac dovery a nie mi dost veci zakazovat... CAsto ked som sama placem.. MYslim ze zivot bez priatelov je fakt prazdny.......

.sniezik

presne tieto pocity zazivam aj ja a ako citam, nie som sama, aspon sa mi trochu ulavilo. Som sice introvert, ale niekedy myslim na to, ako sa vsetci kamaratia a ako sa nemam komu na svete zdoverit.

Vreckovka111

PRE lucia7777777
.. nie si sama, kto sa tak cíti.
Aj ja sa tak cítim. A hlavne teraz, keď som na novej škole. Nikto tam o mna neprejaví záujem, a keď sa chcem s nimi porozprávať tak oni ma ignorujú. Proste zlý kolektív pre mňa :(
Nemajú am radi, a proste je im jedno či tam prídem alebo či odídem žo školy. Je im to fuk.
A zo základky nemám moc kamarátov. Všetci sú akosi divný..Zmenili sa na tej strednej škole :(
Nemám nikoho a doma to tiež nie je moc dobré. Nemám kam ísť. Nemám žiaden cieľ, a v podstate nikoho :(
Snáď to nejako prežijem.. tie roky :)

keksula

mozno by bolo fajn, keby ste o sebe vzdy napisali aj vek a z ktorej casti sk ste a mozno motyka vystreli :-) drzim palce!

gloria72

ja som na tom tak isto.. ale mne to vôbec takto nevyhovuje.. každý deň čo strávim sama doma ma ničí a mám pocit že prichádzam o kopu skvelých zážitkov... lenže neviem čo mám robiť, tak ako napísala konvalinka1, nie je to také jednoduché že proste sa otvoriť ľuďom.. najmä ak nie je komu... moje kamošky už majú frajerov tak sú väčšinou s nimi, ale aj tie čo nemajú tak si nenájdu čas. A samy nikdy nezavolajú, vždy sa musím ozvať ja a aj to mi skoro vždy povedia že nemôžu nikam ísť lebo už majú iný program. Fakt neviem čo by som mala urobiť, ale ja už nechcem takýto život, celý deň len sedieť doma, už ma to nebaví..

silvus28

Ahoj Lucia77777, ja mám podobný problém ako Ty, nemám priateľov ani frajera, som introvert, ale mne to takto vyhovuje..síce nie úplne a nie vždy, niekedy mám pocit, že sa taká sama zbláznim, že chcem ísť niekam von, zabávať sa, ale nie je s kým...

konvalinka1

548486fasfd - keby to bolo take jednoduche, vobec by sme tu neriesili takyto problem ;)je tazke otvorit sa ludom, ked nie je sebadovera, a sebadovera nie je, ked v nas neveria ini (priatelia..)

zuzic - odkial si a kolko mas? :-)