MAm pocit ze v mmojom zivte sa zatial nikdy nevyskytli skutocní priatelia. Pod pojmo skutocní myslím takí, kt by sa o mna zaujimali a kt by stali o moju spolocnoost.. Vacsinu casu dna a prazdnin stravim sama. Keby nenapisem nejakej kamoske tak mne sama od seba nenapise asi ZIADNA.. NEprehanam , ani sa nelutujem, ale naozaj to tak je . Pri tom myslim zze ked sme spolu tak si mame co povedat.. Ale vacsina mojich priateliek ma chlapcov, cize mozno aj v tom je chyba.. ja neviem,, ale vzdy som mala a mam pocit ze nikam nepatrim. Ze nikto o mna naozaj nestoji.. okrem rodicov.. teda aj tí by mi mohlo prejavovat trochu viac dovery a nie mi dost veci zakazovat... CAsto ked som sama placem.. MYslim ze zivot bez priatelov je fakt prazdny.......
Zivot bez priatelov..
no u mna bol ten problem ze tie kamosky co som si myslela ze su kamosky mi skoro nikdy nezavolali stale som musela byt ja ta ktora sa ozve a to roki rokuce a teraz som si povedala dost nepotrebujem taketo kamaratstvo.hoc by som strasne isla na disco alebo na vinko ale co uz ja im uz nezavolam.
mohli by sme sa zoznamit :) mna ludia nemaju radi kvoli tomu, ze s idem za svojim cielom. teda aspon ja si to myslim. nikdy som nikomu nic zle neurobila, stale som bola ta co bola vyuzivana a zneuzivana az som si povedala dost a zacala som ,,kopat,, za samu seba a okolo mna neostal nikto. lebo som zacala byt nepotrebna.a ked nepijem, nefajcim a nechodim na disky jednoduch nezapadam do partie :D
a preto existuju konicky kde si clovek najde skutocnych kamosov,ktori maju dokonca rovnake zaujmy.my sme boli vzdy taka sportova rodina,nebol vykend aby sme niekde nevypadli.bracho chodil na futbal 18 rokov ja 10 na basketbal.takze sme nikdy nemali nudzu o skutocnych kamosov.tak skuste sa pridat do niejakej skkupiny.
neviem preco je to tak, mozno len nevieme spravne komunikovat s ludmi, aby sme ich oslovili.. :) mozno sme malo zaujimavi alebo posobime naduto :) u seba predpokladam ale tretiu moznost, a to je, ze som na tuto dobu prilis introvert, malo rozpravam, radsej pocuvam.. ludia potom maju pocit, ze nemam zaujem sa s nimi bavit, ze som nudna a podobne.. co mozno aj som :D ale no...co uz
aspon niesom sama s takym to problemom .
no to nie je zly napad.ja by som len chcela vediet preco to tak je.
Som z hlohovca, mam 17 rokov a tiez nikam nechodim. Najprv to bola lenivost a potom som aj chcel niekam ist a aj stale chcem, ale nemam za kym. Mam jedneho kamarata, obcas sa stretneme, ale zda sa mi ze o mna moc nestoji. Obcas mi to pride hrozne, ze nemam kam ist. Prosim vas ozvite sa mi niekto.
zalozime zoznamku? :)
casto sa zamyslam ze co robim zle ,preco nemozem aj mat normalny zivot s priatelmi .je to strasne. ja prezivam uz od detstva dobrych 25 rokova a este stale sa nic nemeni kazdy mi len chrbat ukazuje.
moj problem je taky isty ja tak isto nemam priatelov