MAm pocit ze v mmojom zivte sa zatial nikdy nevyskytli skutocní priatelia. Pod pojmo skutocní myslím takí, kt by sa o mna zaujimali a kt by stali o moju spolocnoost.. Vacsinu casu dna a prazdnin stravim sama. Keby nenapisem nejakej kamoske tak mne sama od seba nenapise asi ZIADNA.. NEprehanam , ani sa nelutujem, ale naozaj to tak je . Pri tom myslim zze ked sme spolu tak si mame co povedat.. Ale vacsina mojich priateliek ma chlapcov, cize mozno aj v tom je chyba.. ja neviem,, ale vzdy som mala a mam pocit ze nikam nepatrim. Ze nikto o mna naozaj nestoji.. okrem rodicov.. teda aj tí by mi mohlo prejavovat trochu viac dovery a nie mi dost veci zakazovat... CAsto ked som sama placem.. MYslim ze zivot bez priatelov je fakt prazdny.......
Zivot bez priatelov..
Igor: ako mozem v tom ze som sama najst nejaku silu? v tom akurat nachadzam pocit menejcennosti a smutok...priatelia ktori ublizuju nie su pritelmi...
Skús nájsť niečo pozitívne v tom, že priateľov nemáš. Predstav si že máš nejakých zlých priateľov, ktorí ti ubližujú a možno je niekedy výhodou, keď je človek sám. Práve možno vtedy, keď je človek tak sám spozná svoju skutočnú silu.
civa515 napis mi..moj mail poznas..dlho si sa neukazala...stale cakam
ale tak podla mna to tak ma skoro kazdy...ze vacsinou 1-2 naozajstnych priatelov...a zbytok su kamarati
veru casto sa kvazi priatelia vyfarbia...a je to dost velke sklamanie...ja som mala vzdy dost kamaratiek ale musim sa priznat ze teraz mam pocit ze ani jedna za vela nestoji....su dobre akurat na zabavu ale ked mam nejaky problem zacinam mat pocit ze sa ani nemam komu zdoverit ..mozno jednej z toho "mnozstva"..
pri urcitych zivotnych situaciach sa to ukaze kto pri vas stoji a kto je naozaj taky za akeho sa hra...ja som mala niekolko takychto situacii a ruku do ohna by som dala za dve kamaratky...
RNG, viem ako to myslis. Vies ale svet je teraz taky, ze ti co to niekam dotiahli maju ine ciele ako chori ludia.
Otvarat sa mozem kolko chcem ale niektorych zaujima len to co clovek z toho ci oneho nieco ma.
Chori maju len jedno zelanie, byt zdravy a mozno ja stretavat sa s takymi ludmi ktori sa citia so mnou dobre a s ktorymi sa citim dobre ja.
najst priatelov znamena investovat cas a zaujem do ludi.
Pokial je clovek zatvoreny v svojej skrupine a obava sa, ze by niekto zneuzil jeho otvorenost(a dnes je zialbohu takych privela) je ta sanca najst si priatelov velmi mala.
Ahoooj. Aj mne sa zda ze v mojom zivote neboli ozajstni priatelia. Vsetci kdesi su,
a tym padom ze ja som zostala na invalidnom dochodku vsetkym som asi jedno.
Mala som kamaratov ale to bolo asi vsetko.
Preto hladam novych a bola by som rada keby sa nejaky nasli.
a asi aj napriek vsetkemu mi budete tvrdit ze naozaj nemate s kym ist von...tak v tom pripade si supnite inzerat www.zoznamka.sk je tam plno osamelych dusi ktore si tiez hladaju niekoho na kamaratstvo takze...vzdy je riesenie len niekto ho nechce vidiet a len vyplakava...tym nechcem nikoho urazit ale je to tak...treba sa rozhybat a nelutovat sa. Ja tiez nemam milion kamaratov kedze vacsina ma svoje starosti a rodiny atd ale snazim sa stale spoznavat novych ludi...