Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zivot bez priatelov..

Príspevok v téme: Zivot bez priatelov..
lucia7777777

MAm pocit ze v mmojom zivte sa zatial nikdy nevyskytli skutocní priatelia. Pod pojmo skutocní myslím takí, kt by sa o mna zaujimali a kt by stali o moju spolocnoost.. Vacsinu casu dna a prazdnin stravim sama. Keby nenapisem nejakej kamoske tak mne sama od seba nenapise asi ZIADNA.. NEprehanam , ani sa nelutujem, ale naozaj to tak je . Pri tom myslim zze ked sme spolu tak si mame co povedat.. Ale vacsina mojich priateliek ma chlapcov, cize mozno aj v tom je chyba.. ja neviem,, ale vzdy som mala a mam pocit ze nikam nepatrim. Ze nikto o mna naozaj nestoji.. okrem rodicov.. teda aj tí by mi mohlo prejavovat trochu viac dovery a nie mi dost veci zakazovat... CAsto ked som sama placem.. MYslim ze zivot bez priatelov je fakt prazdny.......

huga čaga

To, že si osamelý bežec neznamená koniec sveta! Ja som jeden z nich, ale radšej si robím to čo ma baví ako sa neustále znechucovať idiotmi, len preto aby som niekam išla. Pretože to, že si s niekym len preto, aby si niekde s niekym bola,ťa vycuciava ešte viac ako keď sedíš doma a pozeráš telku. Tákže treba sa do niečoho vrhnúť. Veľa ľudí ma tento problém, mám pocit, že čím ďalej tým viac. Ale netreba to vzdávať, pretože vždy sa v živote pritrafia (ani nevieš ako) dobrí a najmä NORMÁLNÍ ľudia.
Veľa šťastia všetkým osamelcom :)

Theshadows

kamarátov si nájdeš cez svoje záujmy im sa venuj,nájdeš tam ludi ktorý budu zdielat s tebou podobný názor.Tiež som bola v ždy intorvert ale nikdy mi nechýbali priatelia nechýbalo mi to celéhodiny som hrala radšej na klavíri, aj ty rob to čo ta zaujima.

Scotch

ja tiez ten isty problem ako xdanielax!!!! zevraj odmerana a nepristupna... mozno na prvy pohlad ano ale nie som taka.. :( co pojdeme na kavu?? :D

xdanielax

ja vraj vyzeram nepristupne, co je ale blbina, lebo taka nie som vobec .. a som z BA. nemyslim ze tento "problem" je lokalny :))

brontanaska

mam 20 a som z ke. ja som prisla nato, ze nemam kamosky ked som sla do nemocnice. a kazdemu to bolo ukradnute. a spoluziacky z VS som nespoznavala. zrazu odmerane,n echceli mi ani povedat, ze co bolo na prednaske.totalny nezaujem. asi zacalali ,,ziarlit,, ze so mala par vyhod v skole , kedze som bola po operacii

Moonika

Aj ja to veľmi dobre poznám, vždy ked som v škole, tak som nemala problém so spolužiačkami, mám veľa ludí, ktorí sa so mnou rozrávajú a hovoríme si vela súkromných vecí... ale presne tak, že ked príde víkend, či ked su letné prázdniny, tak sa neozve ani jedna :(