Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zivot bez priatelov..

Príspevok v téme: Zivot bez priatelov..
lucia7777777

MAm pocit ze v mmojom zivte sa zatial nikdy nevyskytli skutocní priatelia. Pod pojmo skutocní myslím takí, kt by sa o mna zaujimali a kt by stali o moju spolocnoost.. Vacsinu casu dna a prazdnin stravim sama. Keby nenapisem nejakej kamoske tak mne sama od seba nenapise asi ZIADNA.. NEprehanam , ani sa nelutujem, ale naozaj to tak je . Pri tom myslim zze ked sme spolu tak si mame co povedat.. Ale vacsina mojich priateliek ma chlapcov, cize mozno aj v tom je chyba.. ja neviem,, ale vzdy som mala a mam pocit ze nikam nepatrim. Ze nikto o mna naozaj nestoji.. okrem rodicov.. teda aj tí by mi mohlo prejavovat trochu viac dovery a nie mi dost veci zakazovat... CAsto ked som sama placem.. MYslim ze zivot bez priatelov je fakt prazdny.......

lucia7777777

Noo neviem... Netvrdim ze by ma chalani vobec nezaujimali, ale proste mi zatial vyhovuje to ze chlapca nemam. Skor si este tak uzivam slobodu... Viem ze moj cas este len pride..:) Len ta samota je obcas dost zlaa.. a pocit ze o vas ludia nestoja

tibike81

najdi si chalana, veď to aj píšeš, podľa možnosti nejakého dobrého, a bude po probléme... Teda, prispôsob a pridaj sa k väčšine
:-)