Život po vysadení antidepresív

RNG

Presne davky senovky greckej na hormonalne problemy nepoznam. Ja som vzdy odporucal mexicky yam, lebo te dobre poznam a jeho davky moja zena vyskusala s uspechom pri jej problematickom prechode.Pracoval vyborne.

RNG

ketsut, 5-htp je polotovar na vyrobu serotoninu. V tele sa zmeni na 5-HT co je serotonin. Takze je to ovela ucinnejsie nez vyroba serotoninu v tele z L-tryptophanu, ktora vyzaduje az 3 kroky, nie jeden ako 5-HTP, taze je menej ucinna.
Borakovy a pupalkovy olej su normalne jedle oleje a odporucena davka ako protizapalovych a pomociek na hormonalne kolisania je 2 az 6 gramov. Pozor, nepouzivat v tehotenstvce, lebo moze viest k predcasnemu porodu. Na ten ucel sa to aj bezpecne pouziva, ked su deti prenosene cez termin.

ketsut

RNG
rada by som sa opýtala, či olej z pupalky a borak môžno užívať podľa doporučenia v lekárni..dalej čaj so senovky gréckej a damiana sa ma piť ako?

ketsut

RNG
pozerala som bylinky a oleje ktoré doporučuješ na nete....

vitamíny a minerály tiež...všetky sú vyrobené v zahraničí...neviem, ktoré by pre mna boli vhodné, ktoré si objednať...pretože všetko je po anglicky, prípadne po nemecky...
5-HTP upravujú hladinu serotonínu?

chcem sa opýtať či viete doporučiť, ktoré sú vhodné pre daného človeka, ked vám opíše svoje stavy....

ketsut

ja som svoj koren problému vyriešila...našla som spúšťač mojej choroby, neboj sa...bol to môj bývalý manžel, ktorý ma neskutočne ponižoval, psychicky mi ubližoval-týral ma svojím spôsobom života....také stavy u mna spôsoboval tým ako sa choval, tak dobré na psychiatriu....teraz spolu nežijeme a ja sa mám fajn..ako moja psychiatrička povedala, treba sa zbaviť toho čo nám sposobuje stres, úzkosť, depresiu..žial v mojom prípade to bol manžel...
žijem uplne inak-domácnosť riadim uplne rozdielne ako predtým...nikto ma do ničoho nenúti, nekontroluje, neponižuje...
mám sa neporovnateľne lepšie...okrem toho chcem doplniť minerály, vitamíny a pohyb do svojho života, aby som sa cítila ešte lepšie

mirka 23

ketsut, na Damiana je mail teno: damiansk@hotmail.co.uk
Ale napiš mi, popišeme cez ICQ.
A ak klikneš na moje meno, je červené, pretože mám uvedený mail, tak sa ti mail zobrazí. :)

Lencocek

dievcata, chcem vam len napisat, ze v prvom rade si musite pomoct samy. Najst iny pristup k zivotu a ta najpodstatnejsia vec je, ze musite prist na koren problemu, co vam spustilo vase psych. problemy. ja som bola aj na lieceni a presla som ukrutnou cestou sebapoznania a poznania svojho zivota, bolo to tazke ako porod dietata, zrod novej duse boli presne tak isto, preplakala som mesiac. ale tym, ze som vsetko pochopila, som dnes bez AD. a to som myslela, ze som beznadejny pripad. cele je to ako jedna velka skladacka, ktora by mala do seba zapadat. a vy zrazu nemozete najst spravny kusok puzzle, ktory by sa hodil k tomu druhemu. ja som nasla vela veci v detsvte, ktore som nespracovala a pritom detstvo som mala krasne. ide tam o malickosti, ako ste boli schopne, co spracovat,ako ste sa naucili reagovat, ci aj detstvo sprevadzala uzkost, kolko zlych situacii ste museli prezit atd, je toho nespocetne vela. Ano lieky pomozu, vitaminy pomozu, alev prvom rade terba vyriesit to nehmatatelne. To, co nam toto vsetko sposobilo. Uzkosti a depresie sa maju tendenciu vracat, pokial nevyriesime koren problemu.