Rozhodla som sa založiť túto tému pre tých, ktorý pod dohľadom lekára ukončili liečbu antidepresívami. Môžu sem napísať aké stavy majú, čo robia preto, aby sa cítili lepšie....skrátka aký je život po ukončení liečby....
Život po vysadení antidepresív
ja som sa tiež sklamala, ale vyskúšala som túto cestu a je mi fajn...tiež nemám v láske dílerov,čo zarabaju na ludskej chorobe.....
neurazila si ma, nemala si čim....však si sa slušne a normálne opýtala...ja som odpovedala.
ketsut ďakujem za rady,ja som fakt nemala nikoho v úmysle uraziť a viem,že ľudom to odporúčaš,lebo máš s tým sama dobrú skúsenosť...nie pre reklamu,ale už som veľakrát popálila,tak preto tie otázky...
nelly mne minerály prišli aj koloidné striebro ako som sa dohodla s pánom Damiánom..inak tohto pána mi doporučila jedna kamarátka.....ja som zatiaľ spokojná....to je každého osobná vec...ja im nerobím reklamu ani nič....užívam doplnky.....
jedna tableta Bkomplexu od Jamienson obsahuje po 35mg každého z vitamínu B, vit. od Damiána l tableta Bkomplex obsahuje 5Omg každého z vitm.B....
pričom tableta je veľkostne rovnaká...tak posúd rozdiel prítomnosti daných vitamínov...
ja som sa tiež bála čo to bude.....tie vitamíny majú výhodu v tom, že obsahujú viac minerálov ako u nás jedna tableta toho istého vitamínu....a dajú sa porovnať s našimi.....
ked si kúpiš vitamíny od Jamienson firmy...čo sú dobré vitamíny a doporučujú ich v lekárni...aj lekári ich užívajú dosť často...tak cena vitamínov od Damiana je približne rovnaká len rozdiel je v tom ako hovorím v jednej tabelte je vyšší podiel danej látky....
ketsut,takže ty si si istá,že ten pán Damián a ľudia okolo neho nám dokážu dobre poradiť,pýtam sa len preto lebo v tomto divnom svete je veľa podvodníkov,ktorí zarábajú na ľudskom nešťastí...aj ja potrebujem pomoc,ale nechcem a bojím sa naletieť špekulantom!!!!!
nižšie dole čítajľ
v téme život po vysadení AD....tam som ju uviedla!
dakujem za odpovede a kontakt...
áno zaberá mi koloidné striebro na tvár....ceny sú prijateľné
a ake su ceny? lebo shipping z usa neni lacna zalezitost...a na akne ti zabera to koloidne striebro?