Rozhodla som sa založiť túto tému pre tých, ktorý pod dohľadom lekára ukončili liečbu antidepresívami. Môžu sem napísať aké stavy majú, čo robia preto, aby sa cítili lepšie....skrátka aký je život po ukončení liečby....
Život po vysadení antidepresív
mailová adresa je:
damiansk@hotmail.co.uk
teraz má však pán Damián dovolenku mesiac, tak musíte písať neskôr.
ahojte žienky...mám na mysli doplnky aké doporučuje RNG od tých firiem.....dajú sa objdenať aj prostredníctvom Damiána, ktorému pošlete mail, s tým čo vás trápi a on vám doporučí čo a v akej miere užívať, aj prostredníctvom neho si môžete objednať doplnky...ktoré zasiela dobrovolníčka zo SR.
Ja užívam koloidné striebro - na tvár, lebo mám plet zhoršenú-vyrážky a užívam aj striebro. dalej užívam vit.C zvýšenú dávku, B5Okomplex a Zinok na na kožu a nervstvo, Betain HCL....a je mi fakt dobre...odporúčam aj vám doplnky...lebo telo ich nie je schopné v potrebnom množstve z potravy pre seba absorbovať...chcem si ešte objednať 5HTP.
to ketsut:ahoj, to myslis potrav. doplnky z usa? lebo aj ja by som mala zaujem...
tatiana príd na túto stránku po obede okolo druhej dám ti kontakt na jedného pána, ktorý tieto vitamíny zasiela a prostredníctvom dobrovoľníčky ti prídu na dobierku....
Jasne, mala som na mysli na SR :-) takže zrejme nie...
Cez internet ich mozes objednat zo stoviek roznych miest. Ja osobne objednavam z Puritan.com, Swansonvitamins.com, a casto rozne doplnky hladam na internete(www.google.com)ciste podla obsahov, nech ich vyraba ktokolvek z vacsich vyrobcov v USA, kde su dnes vyrobky prisnejsie kontrolovane, ako v inych krajinach na svete kvoli roznym nariadeniam nasho federalneho systemu cim myslim nasu prisnu FDA(teda prisnu hlavne na potraviny a doplnky potravin, uz menej prisnu na lieky....)
RNG 5-HTP a SJW sa ešte dá niekde zohnať?
nelly, vitaminy su latky dolezite v tele a telo ich potrebuje stale k svojej cinnosti, takze prestavky v brani skodia. Spravy o moznom predavkovani su povacsine bludy. Zalozene su na pevnej viere(nie vede) v o0dporucene denne davky , ktore boli staniovene casto uplne nevedecky dohodou "odbornikov" v roku 1948 a dosial napriek plno vyskumu a praxe dokazujucej, ze ich treba zmenit sa oficialne neupravili na najnovsie poznatky.
ketsut,nemáš obavy z dlhodobého užívania vitamínov???Veď tak ako ich nedostatok je problém aj ich nadbytok a môžeš si nechtiac uškodiť.Aj vitamíny sa vždy užívajú s prestávkami a netreba to prehánať.
Niektori ludia trpia po dobrati AD aj pol roka....