Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

elfovia

mobilka ze vraj len treba chciet??? draha, ak by si nemala pomoc, tak by si sa mohla hoc aj rozkrajat, ale skolu by si dokoncit nemohla. takze nestaci len tvoje chcetie, ale na dokoncenie skoly si potrebovala ludi, ktori sa obetovali pre teba a tvoj titul (mamka na materskej).
a prave na toto sa snazim upozornit. potrebujete obetu inych na to, aby ste dokoncili to, co ste zacali a aby z vas nieco bolo. vy rodite a ini sa obetuju a staraju...

simca_

to mi je luto len sa upokoj netrap a hlavne pokial nemuśis nebehaj ale oddychuj polez par dni drzim prsteky aby to bolo dobre aj ja som mala teraz pri malej zo zaciatku take bolesti ako ńa menzes tiez ma tlacilo akoby daco vypadnut malo lén sa nestresuj a co priatel a mama teda hlavne rodicia ani to mamu neovplllyvnilo?

lenkan---

drzim ti velmi palce, zmaknete to, ste na to dvaja, o chvilku traja...

Ja sama mam 19 a po dietati s partnerom tuzime obidvaja. Nepride mi to nic mimoriadne v tomto veku, maturitu mam, slusny plat tiez, externe robim vysku uz rok a keby nieco, svadba je na spadnutie:)

Preto verim, ze vztahy v rodine sa utrasu, mat dieta je len a len tvoje rozhodnutie a je to DAR, ktory si treba vazit. Vzniklo z lasky dvoch dospelych ludi, preco by ste si mali teda nieco vycitat??? Drz sa!

tormenta

nemysli hned na to najhorsie,neboj sa bude to dobre,uvidis:)neuvazuj hned nad tym ze o male prides a nestresuj lebo to neprospieva ani tebe ani malinkemu.ja som napriklad potratila asi v 8tyzdni a to preto lebo male sa zle vyvijalo,proste bolo pozadu.keby sa aj narodilo,bolo by postihnute...ale toto tvoj pripad nebude,ja som mala v minulosti zdravotne problemy s vajecnikom.a za 3 mesiace som ostala zas tehotna vsetko dopadlo v poriadku:)netrap sa,len klud a vsetko bude ok,nemusis hned mysliet ze o neho prides.teraz uz su aj lieky na udrzanie plodu a tak...hlavne sa drz a napis ako si dopadla,budem drzat palce a mysliet na teba i malinke:))

dd

smutna, neboj sa, hlavne treba verit, ze to bude vsetko v poriadku!drzim Ti prsty a hlavne sa skus nestresovat a netrapit :)!ja som sa tolko nanervovala, nastresovala a natrapila v tehotenstve a teraz si to tak vycitam..

smutná1

práve som prisla z pohotovosti....mala som také divné bolenie brucha....tak ma tam dole tlací....doktor mi spravil vnútorný ultrazvuk...a nikto nevie v ktorom som týzdni...povedal, ze mozno v 6 ale ze ked je to tak, tak to nie je dobré, lebo ze tam vidí len nejaký vacok...a nie este plod...a ze ked som v nizsom tak je to v pohode....ale ze hocikedy môzem potratit....zajtra mám íst este raz na sono...ja sa velmi BOJIM.... mám STRACH......nechcem o to malinké prííst....

pusicek

smutna: aj ja som sklamala mamu a to len tym, ze mam priatela kt. mam, ona ho nechcela a teraz spolu cakame aj babatko, mama o tom ani nevie, nas vztah je naruseny do konca zivota, ale ty cakas babatko, musis byt v klude a ked ho chcete vy dvaja to je podstatne. Je to z lasky a uvidis mama sa bude velmi tesit, potrebuje svoj cas aby sa s tym zmierila, ale neboj sa bude stastna a bude ti oporou. drzim palce.

vrancicaja

Babatko je z toho, ze pratelovi uslo:) Nebolo planovane, normalna s prepacenim trtkacka a stalo sa. Ved ja nic, nastastie nie som jej mama, ktora ju mala poucit. A nakolko je priatel starsi, tiez by mal vediet co treba robit.