Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

Macca

To Lukas Duba:

Ak k tejto teme nemas zmysluplnejsie komentare ako doteraz, tak ta poprosim aby si tuto temu opustil.

Ostatny nadalej reportujte a krizikujte neprijemnych uzivatelov.

Dakujem..

egresko

Samozrejme ze je to dobre, ze chces mat dieta. Ked sa pozrieme na demograficky vyvoj, a kedze mas net tak asi nie si cigan, je dobre, ze sa mnozime uz v mladom veku.
Druha strana je uz to, ze asi nemas eticke a moralne zasady, ale v dnesnej dobe sa to uz velmi nenosi, to mozes povedat aj mame isto to pochopi a este bude z vnukov rada ako plamen.

smutná1

Denz...velmi velmi velmi pekne ti dakujem...takéto slová s naozaj počúvajú...resp. čítajú velmi dobre :-)

Denz

smutna1- stale sa najde niekto taky ako duba....
Nevsimaj si takych zabednencov co ani nevedia o com je zivot.
Drzime ti palce a nech malinke sprevadza cely zivot stastie a laska.

smutná1

ďakujem Vám všetkým, ktorí si ma zastávate...som strašne rada, že takí ludia ešte sú....práve som prišla, bola som s rodičmi, páliť sviečky a ked som zbadala čo sa to tu rozbehlo..až ma brucho rozbolelo... ja NIE som cundra...ved priatela som mala 3 roky....a milujeme sa...napriek všetkému...a zobrať sa chceme, ale až po pôrode...to robí zo mna cundru??? možno bábo nebolo plánované ale NIE JE nechcené...všetci sa na neho velmi tešia a dokonca už aj moja maminka, ktorá bola najprv proti...ale ved som dospelá, mám prácu, a aj priatel ju má...takže dúfam, že bezdomovci nebudeme...a na bábo sa velmi velmi teším, a nedovolím nejakému kreténovi, aby ma tu urážal a aj môj malinký poklad....

klarika 1234

presne prichazda osocovanie...to je to co robis od zaciatku ako si sa pridal do tejto temy...:D a neboj mna neurazis ani keby si co napisal ja sa nedam vies...;) tam si komanduj svoju rodinu a ni tu...!

Denz

Duba- uz sa vazne uvedom trosku.....
Staraj sa ty radsej o seba a svoju rodinu ....
Lebo tvoj nazor je v tejto debate nepodstatny...........
Je ako mrla v konecniku a len skodi....

klarika 1234

hmmmmmmm luky cize ked niesi ani alkoholik ako vravis ale ani pobozny krestan...tak ostava jedine....IDIOT najvecsieho zrna...:D