velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
To Lukas Duba:
Ak k tejto teme nemas zmysluplnejsie komentare ako doteraz, tak ta poprosim aby si tuto temu opustil.
Ostatny nadalej reportujte a krizikujte neprijemnych uzivatelov.
Dakujem..
veronky-dik:)....ale nie kazdy je tvojho nazoru:)
Aj viem nastvat:))
Samozrejme ze je to dobre, ze chces mat dieta. Ked sa pozrieme na demograficky vyvoj, a kedze mas net tak asi nie si cigan, je dobre, ze sa mnozime uz v mladom veku.
Druha strana je uz to, ze asi nemas eticke a moralne zasady, ale v dnesnej dobe sa to uz velmi nenosi, to mozes povedat aj mame isto to pochopi a este bude z vnukov rada ako plamen.
Denz:teba je radosť čítať :)pridávam sa k tvojmu názoru
Denz...velmi velmi velmi pekne ti dakujem...takéto slová s naozaj počúvajú...resp. čítajú velmi dobre :-)
smutna1- stale sa najde niekto taky ako duba....
Nevsimaj si takych zabednencov co ani nevedia o com je zivot.
Drzime ti palce a nech malinke sprevadza cely zivot stastie a laska.
ďakujem Vám všetkým, ktorí si ma zastávate...som strašne rada, že takí ludia ešte sú....práve som prišla, bola som s rodičmi, páliť sviečky a ked som zbadala čo sa to tu rozbehlo..až ma brucho rozbolelo... ja NIE som cundra...ved priatela som mala 3 roky....a milujeme sa...napriek všetkému...a zobrať sa chceme, ale až po pôrode...to robí zo mna cundru??? možno bábo nebolo plánované ale NIE JE nechcené...všetci sa na neho velmi tešia a dokonca už aj moja maminka, ktorá bola najprv proti...ale ved som dospelá, mám prácu, a aj priatel ju má...takže dúfam, že bezdomovci nebudeme...a na bábo sa velmi velmi teším, a nedovolím nejakému kreténovi, aby ma tu urážal a aj môj malinký poklad....
presne prichazda osocovanie...to je to co robis od zaciatku ako si sa pridal do tejto temy...:D a neboj mna neurazis ani keby si co napisal ja sa nedam vies...;) tam si komanduj svoju rodinu a ni tu...!
Duba- uz sa vazne uvedom trosku.....
Staraj sa ty radsej o seba a svoju rodinu ....
Lebo tvoj nazor je v tejto debate nepodstatny...........
Je ako mrla v konecniku a len skodi....
hmmmmmmm luky cize ked niesi ani alkoholik ako vravis ale ani pobozny krestan...tak ostava jedine....IDIOT najvecsieho zrna...:D