Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

Denz

egresko- pochybujem....
Neviem...ale ja sa nesnazim urazat bezdovodne...ak zacne dotycna osoba tak si tiez nedam na seba kydať.
Ale nadavat ako on bezdovodne...je trochu o inom.

smutná1

Denz... ale to vieš, že musia existovať aj takí ludia ako je on...a je ich čoraz viac...čo je dosť smutné...ale som rada, že existujú aj normálny, ,,ludský" ludia ako ste vy :-) ktorí mi fakt dosť pomáhajú..... dakujem...aj tebe pekný deň :-)

egresko

Myslite si ze persekucia , banovanie etc. by nam mali byt vystrahou pred moznym navratom komunizmu? Najma ked sa pozrieme na vladu a korelaciu ich cinov s tymto forom tak by sme mali mat aspon mysel na pozore , no uznajte. Takze predpokladam ze dalsi na zabanovanie budem ja alebo Denz.

smutná1

kašlite na neho....len provokuje a myslí si, že nás naštve...taký chudák nám zato nestojí, teda mne a môjmu pokladíku určite nie...nebudem sa rozčulovať a stresovať, zato, že má niekto nejaké komplexy z dectva...ale Vám všetkým ďakujem, že ste boli na mojej strane... :-)

Macca

Lukas Duba dostal docasny ban. Nech vychladne. Ostatny, ako vam stale radim. Reportujte a ignorujte, alebo sa aspon neznizujte k porusovania pravidiel fora :)

kackaa

"Tak som ju najprv zmlatil jak sirotu a dotiahol na potrat." toto su tvoje slova, tak nehovor ze isla dobrovolne a ze by si ju nikdy nenutil. Pocuvaj pri tvojej velkej predstavivosti zabudas, co si pisal.

kackaa

No Duba, sa divim ze ty sa nazyvas otcom. Ver tomu, ze dcera ti teda vdacna nie je, ved ona sa ta isto boji ako sirota. A co je to za dementa, ktory si zbije dceru v 18-tich rokoch. Vies v com je problem? Decko ti islo na potrat len preto, lebo zrejme sa balo ze by si ju zabil, keby si to dieta chcela nahodou nechat...

janka24

mhm pravdu a laásku:-)som v šoku..nazvat dceru cundrou, moralizovat tu ako kazatel..pardon ,ale aj Boha s tvojich reči isto nie je nadšeny

smutna1..prosim ta, preskakuj miesta,kde vidiš Dubove komentáre,tam nič pekne nenájdeš a ani tvoje babo v brušku, to čitat nemusi..
Ja som skončila strednu a o rok som bola tehotna, vzali sme sa, mame dve deti-nemožem napisat ,že zdrave,lebo momentálne drvi ich chripka:-)ale spokojne a obklopene láskou..a čo viac tvojmu babu treba? Mamku,ocka, Vašu lásku a Lásku ludi okolo.

egresko

KEd som spominal eticke a moralne zasady tak to treba chapat v kontexte. Citatelka vyzsie je sklamana lebo ich stratila atym sklamala mamu, to je z prispevku jasne. Samozrejme v dnesnej dobe je tazke najst cnostne dievky, ale ak sa uz bavime o tom ze mat dieta je dar a treba sa tesit tak tym mamu nikto sklamat nemoze.
No dobre keby si mala cigana muza tak hej, ale nemyslim si ze je to tvoj pripad.
Inak osobne som este pannu nemal, to si musim priznat.