Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

smutná1

ale ved ja som nepovedala, že sa bojím, ked si budem vytrhávať obočie alebo holiť nohy, že to ublíži malému....ja som sa pýtala na bruško, pretože mám tú kožu dosť citlivú a kedže mi už dosť vystúpil von pupok, a ja som si to trhala okolo neho, tak preto som sa pýtala....sa nemôžem už ani len spýtať??, aj ked kravinu....ale tak čo....

ivus77

nahodou som zabludila do tejto temy a precitala si par stran a ako tiez mi pridu tie otazky smiesne :D ako ja som sice este tehotna nebola tak tiez neviem co to obnasa ale urcite by ma nenapadla taka kravina ze ked si budem vytrhavat obocie alebo holit nohy tak to ublizi tomu dietatu :D nic v zlom ale pobavila som sa

smutná1

ja viem, že som strašná a už to prehánam..... ale ked nemám sa koho spýtať, aj ked na hlúposť..... :-(

smutná1

datelinka....upokojila si ma....dakujem... ja viem, že je to asi blbé...sa to pýtať, ale tak, bojím sa o malé....a tie chlpky ma štvú už strašne dlho...ked som nebola tehotná tak som si icho odfarbovala ale teraz to už nerobím...nie je to dobré....ale aspon tá pinzeta....a už som sa zlakla že tým ublížim drobcovi...to by som naozaj nechcela....

datelinka

ale nie, smutna, samozrejme ze to neuskodi babatku. karioll len zartoval. on este nebol tehotny, tak nevie co to obnasa :-)